لطفا سئوالای بیهوده نپرس , یه کوچولو پستای قبلی به خصوص پست اول رو بخون همه چی رو میفهمی![]()
لطفا سئوالای بیهوده نپرس , یه کوچولو پستای قبلی به خصوص پست اول رو بخون همه چی رو میفهمی![]()
والا برای من توی 3 سوت فعال شد ......کی از واریز وجه ه حساب خودش ناراضیهحتما میاد عزیز اگه نیومده حتما دلیل داشته ...ببینم اصلا موبایلت خوب انتن میده ؟
نکنه سریع رفتی بسته نامحدود رو زدی ؟
اولبسته 24 ساعته رو فعال کنببین سرعتش خوبه اگه خوب بود برو سراغ نامحدود
والا برای من توی 3 سوت اومد نمیدونم چرا برای شما اینجوری شده
برای یکی از بچه ها هم توی تاپیک گفته بودند که بعد از یه مدت اومده مکشلی نیست میاد نترس
داداش سرعت این سرویس بستگی به کلاس گوشی شما و منطقه شما داره بهتره برید پست یک رو کامل بخونید
داخلش کلاسهای گوشی رو تعریف کردم همچنین نحوه چک کردن کلاس گوشی رو هم تضویح دادم که میرید سایت gsm arena و اونجا چک میکنین
خلاصه همه خوندن و موفق شدن شما هم یه چرخ بزن توی نوشته ها من اگه مشکلی داشتی بگو خودم همه رو توضیح میدم.
من کی تصویب کردم ؟
من کی گیر دادم ؟
من میگم چیزی هست که گفته شده مستر دویل عزیز توضیح دادند من از ایشون کمک گرفتم این تاپیک مال همه است هرکسی به یه نحوی کمک کرده تا بالا بیاد
از ایشون سئوال کنید منبعش رو به شما میگویند.
ضمنا توی ویکیپدیا هم یه چیزایی نوشته شده.
خوب این کاری نداره
با مرورگر موبایلتون هرچی که میخواد باشه مهم نیست برید و یک لینک مستقیم دانلود کنید
مثلا یک اهنگ رو که حجمش هم زیاد نباشه در حد 2 مگ
و ساعت بگیرید ببینید در چند دقیقه دانلود میکنه
حجمش رو هر مقدار که هست نگاه کنید مثلا نوشته 1.8 مگ درسته ؟
حالا شما باید زمان رو چک کنید مثلا توی یک دقیقه این رو گرفتید که میشه 60 ثانیه که واحد شمارش هم برحسب ثانیه هست
شما باید 1.8 رو تقسیم بر 60 کنین میشه 30 کیلو برثانیه سرعت دانلود شماست.
این روش خیلی استاندارد نیست ولی تا حدودی نزدیک به واقعیت هست.
خود من با این روش سرعتم رو 20 محاسبه کردم وقتی که اومدم و با سیستم دانلود کردم متوجه شدم که سرعتم از بیست کمتر نمیشه و تا 30 هم بصورت رندوم و بصورت ناپایدار میره بالا ولی دوبراه به 20 برمیگرده.
دادا اینجوری نگو دل بروبکس تاپیک منو نشکن. این سئوال جوابی در تاپیک نداره ایشون حق دارند بپرسند کسی همچین چیزی مطرح نکرده اگر بود که ایشون نمیپرسیدند.
در ضمن خلاف قوانین هم هست که البته اگر رعایت کنین خوبه.
موفق باشی.
با سلام به همه ی دوستان و مخصوصا جناب King عزیز ،
عرض کنم خدمتتون که با آیفون 3G S چند شبی رو با سرعت ۲۰ تا ۲۳ دانلود کردم!
اما یه چیزی شد ، که دیگه بیخیالش شدم!
من میخوام یک گوشی مخصوص این کار بگیرم !
چه برندی رو پیشنهاد میدید ، که GPRS اش کلاس ۳۲ باشه؟؟؟
این مودم های EDGE کلاسشون ۳۲ ه ؟
موفق باشید ،
امید
سلام
امیدجان چه عجبتو که میگفتی میخوام 3G رو بترکونم
خبیلی خوب گوشی ارزون و خوب من همین E251 رو پیشنهاد میکنم کلاسش 32 هست و فقط یه مشکل داره که ممکنه با مک بوک مشکل داشته باشه چون درایوری برای ای مک و ...ندیدم.
قیمتش هم 60-70 تومنه
اگه از همون دانگلها بگیری که قیمتش 100 تومنه و گفتی مشکل بودجه نداری به صرفه تره و خیلی هم کارت رو احت میکنه درایور برای مک هم داره
در غیر اسن صورت اگر فقط گوشی میخوای که دیگه باید ببینی توی نوکیا و سونی اریکسون چه مدلهایی هستند.
من از مال خودم راضیم ولی حیف که با سیستم عاملت نمیسازه. ضمنا کشویی هستش.
مودمهای EDGE هم کلاسشون باید 32 باشه چون 3G رو هم ساپورت میکنند دادا که سرعتش تا 7 مگ هست !!!!! اپلودش هم 5 مگ !! از این بهتر
که اگر بدونی سرعت 3G ده برابراه این سرعت EDGE است. من چن مدل هم در پست اول ویرایش کردم و گذاشتم یه سر بزن چیزای خوبی گیرت میاد.
فعلا
Last edited by KING_DESIGNER; 21-07-2010 at 02:46.
والا حقیقتش رفتم ، پاساژ رضا ، فقط یکی دو مدل مودم EDGE داشت ، که اونم هیچ کدوم درایور مک نداشتند!
پست اول رو خوندم ، واقعا دستت درد نکنه!![]()
این مدل رو تو بازار ندیدم ، شما دیدی ؟
DWM-156/3GA
![]()
تو گوگل که سرچ کردم مثل اینکه بعضی از مشترک ها هم مشکل منو دارن اونا هم مثل من خوره دانلود بودن . این قضیه گندش دراومده به گفته بقیه مشترک ها (سایر فروم ها) حداکثر حجم دانلود 3.5 GB که یعنی محدودددددد. با اپراتور ایرانسل که صحبت میکردم گفت : شرکت به ازای هر مشترک 1 میلیون تومان اینترنت خریده . یعنی ملت سرکارن . عجب دزدهایی هستن خدایش . نیمیدونم همراه اول هم همینطوره ؟؟؟
اولا من پست های اول رو خوندم، سوال من چیز دیگه ای بود که جناب KING_DESIGNER جواب دادن و تو اون پست ها نبود، اگر شما سوال رو نمی فهمی دلیل این نیست که بیهوده است... پس خواهشن اگر نمی دونی فرق جاوا و فلش چیه پست بیهوده نزن تا وقتی اونو خوب نخوندی![]()
Last edited by Buddy; 21-07-2010 at 13:09.
اگر یه سرچ میزدی اینقدر دردسر نداشتی من که از خودم قیمت ایرانیش رو نگفتم رفتم توی گوگل سرچ ردن
بفرمایید
اینم 2 تا سایت هست که باهاشون تمسا بگیرید این مودم رو با پیک میفرستن درب منزل بدون هیچ گونه زحمتی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینها دوتا شرکت هستند برید ببینید هرکدوم قیمتشون متناسب تره و گارانتی بهتری میده تهیه کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمنا اگر هم بعدا خواستید بفروشید با قیمت خوبی میتونید این وبفروشید چون هم تک هستش و لنگه نداره
دوم اینکه نایاب هستش
سوم اینکه هنوز جا نیفتاده
و نکته اخر اینکه با توجه به قابلیتهاش برایش سر و دست میشکنن.
موفق باشی.
عرض کردم مشکل شما تا حالا نبوده الان میلاد میگه من هرشب روی دانلود گذاشتم پس چرا برای ایشون همچین اتفاقی نیفتاده بهتر هست عجولانه تصمیم نگیرید یه سیمکارت دیگه تهیه کنید و ببینید ایا باز هم همین روند هست ؟
من فکر نمیکنم چون که خودش گفته نامحدود کلمه نامحدود یعنی اینکه محدودیت حجمی نداره منظور ترافیک هست نه محدودیت سرع ت پس با این حساب حرف شما نمیتونه درست باشه.
البته من امیدوارم که مشکل شما سهوی و اشتباهی باشه اگر پیگیری کردید لطف کنید نتیجه رو اینحا هم بزارید
حالا اینقدر گیر نده من خودم بهشون گفتم. لازم نیست برای یه حرفی ده بار یه کابر رو سرزنش کنند . اینجوری فقط بنزین به اتیش ریخته میشه. دیگه این بحث رو ادامه ندید لطفا.![]()
والا از 7 تا خط آنتن 7 تاشم پره و موقع مكالمه هم صدا قطع و وصل نميشه ، هنوزم اس ام اس تاييد نيومده (24 ساعته رو درخواست كرده بودم) . حتما بايد اس ام اس تاييد بياد ؟ چون خودش مينويسه منتظر اس ام اس تاييد باشيد.
چيزی روو قبلش نبايد فعال كنم ؟ چون من نه تو ويترين عضوم نه چيز ديگهای .
اقا عجیبه
باید اون مسیج دوم بیاد که بتونی استفاده کنی برای من بعد از 10 دقیقه اومد
سریع برو توی یکی از این خدمات مشترکین یه سر بزن جریان رو بگو
نذار حقت رو پایمال کنند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)