سلام بر همه دوستان
من بایوشاک 2 را خریدم.سیستم هم بالاست. تمام درایورها هم آپدیت هست. ولی گرافیک بازی وحشتناک پایینه. کسی میدونه علت چیه؟
سلام بر همه دوستان
من بایوشاک 2 را خریدم.سیستم هم بالاست. تمام درایورها هم آپدیت هست. ولی گرافیک بازی وحشتناک پایینه. کسی میدونه علت چیه؟
وقتی little sister میبریم بزاریم سرجاشون میگه f یا b رو بزنید.کدوم رو بزنم بهتره؟
البته وقتی f رو میزنم کم امتیاز میده و نمیکشه.ولی b رو میزنم امتیاز بیشتر میده ولی میکشه کدوم رو بزنم؟
بستگی به اون عکسی داره که گذاشتی روی اواترت یا روحشو بگیر نجاتش بده یا اینکه در دم بکشش.وقتی little sister میبریم بزاریم سرجاشون میگه f یا b رو بزنید.کدوم رو بزنم بهتره؟
البته وقتی f رو میزنم کم امتیاز میده و نمیکشه.ولی b رو میزنم امتیاز بیشتر میده ولی میکشه کدوم رو بزنم؟
احتمالا ممکنه روزلیشن شما پاین اومده باشه اونو کنترلی کن.سلام بر همه دوستان
از دوستان کسی لینک کرک، Patch 1.0.0.1 این بازی رو نداره ؟
سلام layken جان. رزولوشن روی 1280*1024 هست. بقیه تنظیمات گرافیکی هم بالا است. ولی گرافیکش خیلی پایینه. علت چیست؟
سلام
در بعضی مکان ها upgrad bank هستش که وارد میشم دو قسمت پلاسمید و ... داره
به چه دردی میخوره چطور میشه اپگریدش کرد سلاح ها رو
و دوم اینکه
چطوری مثلا سلاح رگبار رو نوعش رو عوض کنم مثلا در جاهائی گلوله های قرمز هست که نمیشه گرفت بعضی جاهام گلوله های زرد
نوع رگبار رو چطور میشه عوض کرد
ممنون میشم زودتر جوابم رو بدین منتظرم جواب بدین که جلو برم
- از طریق Gene Bank پلازمید ها و تونیک هایی رو که میخوایین همراهتون باشه رو انتخاب میکنین. هر چی پلازمید و تونیک که پیدا میکنین در صورتی که جا برای همراهی و نگهداریش نداشته باشین تو Gene Bank ذخیره میشه.
- آپگرید کردن سلاح ها از طرق ایستگاه های آپگرید اسلحه (Weapon Upgrade Staion) انجام میشه که هر ایستگاه فقط یه بار قابل استفادست. هر اسلحه 3 تا آپگرید داره و آپگرید سوم وقتی باز میشه که آپگرید های اول و دوم برای اون اسلحه انجام شده باشه.
- با زدن دکمه وسط موس میشه مهمات اسلحه ها رو تعویض کرد.
والا نمی دونم چه تصویری نشون میده که میگید پایینه...سلام layken جان. رزولوشن روی 1280*1024 هست. بقیه تنظیمات گرافیکی هم بالا است. ولی گرافیکش خیلی پایینه. علت چیست؟
سلام به همه بچه
من توی فکرم اینه که این بازی رو بگیرم برای تعطیلات
به نظرت می ارزه من نه قبلیش رو بازی کردم نه دوش رو
می گم به نظرت خوبه بگیرم داستان جالبی داره
بعد اگه ممکنه یک ویدیویی ، عکسی هم بذارید ممنون می شوم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)