تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 419 از 461 اولاول ... 319369409415416417418419420421422423429 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,181 به 4,190 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

جذابه این مود یا نه.....من دارم کریر رو دوباره میرم با یووه...؟
    از یه طرف به خاطر اینکه یه بازیکن رو کنترل میکنی و تمام حرکاتش از جمله بازی بدون توپ و جایگیریش دست خودته جذابه
    از طرفی هم به خاطر باگهای امتیاز دهی و همچنین هوش مصنوعی ضعیف تیم های خودی و حریف توی این مود که منجر به گردش کند توپ توی مناطق دیگه میشه حسابی خستت میکنه .
    من بعد از یه مدت بازی با اینکه بازیم خوب بود و اقای گل و اقای پاس و ... بودم توی تیم نمره کمی داشتم و یه ماه هم که مصدوم شدم بعدش تیم منو انداخت بیرون و حالم از هوش مصنوعی بیشتر بهم خورد و ولش کردم .

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

جطوری میشه که مثلا فیفا استریت میریم اون مارو شناسایی میکنه و ویرچوا ما رو تو فیفا 12 میشناسه...

راستی چطوری میشه بروفایل های دیگمونو رو کنسول باک کرد؟((ببخشید که یکم بی ربطه))

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

بچه ها یه سوال..فیفا حالتی نداره که بشه مثلا لیگ اسپانیا رو همین طوری بازی کرد و به لیگ قهرمانان سعود کرد؟
    من تو حالت تورمنت یه دور لیگ اسپانیا رو تا آخر رفتم تموم شد ...حالتی نداره همین طوری ادامه دار باشه؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بچه ها یه سوال..فیفا حالتی نداره که بشه مثلا لیگ اسپانیا رو همین طوری بازی کرد و به لیگ قهرمانان سعود کرد؟
    من تو حالت تورمنت یه دور لیگ اسپانیا رو تا آخر رفتم تموم شد ...حالتی نداره همین طوری ادامه دار باشه؟
    باید توی کریر مود بازی کنی
    جطوری میشه که مثلا فیفا استریت میریم اون مارو شناسایی میکنه و ویرچوا ما رو تو فیفا 12 میشناسه...

راستی چطوری میشه بروفایل های دیگمونو رو کنسول باک کرد؟((ببخشید که یکم بی ربطه))
    جواب سوال اول وقتی سازنده هر دو یکی هست این کار ساده اس تازه جدید هم نیست وقتی سیو فیفا 12 نداشته باشید و واسه اولین بار فیفا 12 رو اجرا کنید اچیومنت های فیفا 11 رو سرچ و اسکن می کنه و با توجه به اچیومنتها می تونه تشخیص که در چه حدی هستید شما و براتون تیوتریال پیشنهاد می کنه

سوال دوم رو هم لطفاتوی تالار مربوط به ایکس باکس بپرسید ...

5. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

میگم بچه هایی که ارجینال پی سی دارن الان کسی هست توی این فروم هست که بتونه بازی کنه ؟ هیچ خبری نیست اینجا . توی فروم EA همه داد و قال راه انداختن که بازیمون اجرا نمیشه . چون از چند روز پیش مثل اینکه همه فیفاهاشون بالا نمیاد . راه حل هایی هم هست ولی خوب نیست .

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

میگم بچه هایی که ارجینال پی سی دارن الان کسی هست توی این فروم هست که بتونه بازی کنه ؟ هیچ خبری نیست اینجا . توی فروم EA همه داد و قال راه انداختن که بازیمون اجرا نمیشه . چون از چند روز پیش مثل اینکه همه فیفاهاشون بالا نمیاد . راه حل هایی هم هست ولی خوب نیست .
    تو همین هفته نزدیکه به 15 دست هم آنلاین هم آفلاین زدم مشکل نداشته.

بازی کلا بالا نمیاد یا اینکه میپره بیرون ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

تو همین هفته نزدیکه به 15 دست هم آنلاین هم آفلاین زدم مشکل نداشته.

بازی کلا بالا نمیاد یا اینکه میپره بیرون ؟
    پی سی رو میگم ها . تا تاریخ بیست ژوئن خوب بود . صبحش اومدم بازی کنم دیدم هر چی میخواد فیفا رو لانچ کنه نمیشه . ولی توی تسک منیجر بود . یعنی بک گراند اجرا میشد . رفتم تو فروم EA دیدم خیلی مثل من همون روز همین مشکل رو پیدا کردن . خداییش اصلا رسیدگی نمیکنن شرکت به این بزرگی .
    نمونه اش همون ارور sync که هنوز هم وجود داره . کلا اریجین از همون اول این همه مشکل داشت بد تر هم شده . بالاخره خدا خیر یه بابایی رو بده که اومد گفت برین تو پوشه اریجین و فایل IGO32.dll رو به IGO3211.dll تغییر نام بدین . این روش کار کرد ولی دیگه نه میشه توی بازی چت کرد و نه invite و join کرد . یعنی اریجین دیگه توی بازی نیست .

9. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

پی سی رو میگم ها . تا تاریخ بیست ژوئن خوب بود . صبحش اومدم بازی کنم دیدم هر چی میخواد فیفا رو لانچ کنه نمیشه . ولی توی تسک منیجر بود . یعنی بک گراند اجرا میشد . رفتم تو فروم EA دیدم خیلی مثل من همون روز همین مشکل رو پیدا کردن . خداییش اصلا رسیدگی نمیکنن شرکت به این بزرگی .
    نمونه اش همون ارور sync که هنوز هم وجود داره . کلا اریجین از همون اول این همه مشکل داشت بد تر هم شده . بالاخره خدا خیر یه بابایی رو بده که اومد گفت برین تو پوشه اریجین و فایل IGO32.dll رو به IGO3211.dll تغییر نام بدین . این روش کار کرد ولی دیگه نه میشه توی بازی چت کرد و نه invite و join کرد . یعنی اریجین دیگه توی بازی نیست .
    بله میدونم منم PC رو میگم. فکر کنم شما هم تو Friend های من باشین

خب اگه این موضوع بعد از Update باشه پس الان باید حدودا 15 الی 20 روزی باشه که مشکل داشته باشن همه اگه هم مربوط به Connect شدن شبکه در زمان Run کردن Origin باشه که خب شما وقتی اون فایل رو Rename کنی در واقع ارتباط قطع میشه آفلاین حساب میشه کلا.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سریال ارجینال فیفا 12 قیمتش چنده الان؟

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

دوستان سریال ارجینال فیفا 12 قیمتش چنده الان؟
    38 تومن واسه PC هست

13. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •