اخه بازی های یوبیسافت رو فقط یه بار باید برای UPLAY بگیری فکر کنم حل باشه برای تمام بازی های یوبیسافت....
شما پیشنهاد میکنید کد کدوم رو بگیرم؟کدوم بازی باحال تره؟
اخه بازی های یوبیسافت رو فقط یه بار باید برای UPLAY بگیری فکر کنم حل باشه برای تمام بازی های یوبیسافت....
شما پیشنهاد میکنید کد کدوم رو بگیرم؟کدوم بازی باحال تره؟
آره میدونم اما اولا که کلا 5 تا فایل بیشتر اجازه نمیده آپلود کنی و هی باید روی اون 5 تا آپلود کنم
بعدشم گویا قاطی کرده
مثلا یک گل رو که آپلود میکنم گل بعدیو که آپلود میکنم بازم همون گل اول رو آپلود میکنه
هر کار کردم فقط یک دونه آپلود میکرد و نشد
FIFA 12رو حتما بگیر . Street چیه خیلی مسخرس !
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
میگم این فیفا 12 رو برای کامپیوتر گرفتم بعد دسته های بازی رو به pc وصل کردم حالا میخوام بازی کنم بازیکن هم با گردالی های دسته (2 گردالی جهت نما) حرکت می کنند ... چی کار کنم تا با 4 دکمه جهت نما حرکت کنند؟؟
تنظیماتش خیلی سخته
چی کار کنم؟؟؟؟؟/
وارد کاستومایز فیفا بشید و تنظیمات کنترلر رو پیدا کنید
با rt (یادم نیست درست شاید rb ) منو ها رو عوض کنید
اون پایین نوشته move player اونو با کلید های چهارجهته عوض کنید جاشو
رو دسته بازی کلید وسطی که روش نوشته آنالوگ و معمولا چراغ داره رو بزن/
با زدنش جهت ها فعال میشه و برعکس
شرمنده من تو PC اين مشكل رو داشتم و ميتونم از سيوهام بكاپ بگيرم
مود virtual pro اینه که یه بازیکن میسازی بعد اون بازیکن میره توی تیمی که اول بازی انتخاب کردی مثلا من یه بازیکن ساختم رفت توی یووه ..... بعد با اون بازیکن میتونی توی هر پستی که خواستی بازی کنی و پیشرفت کنی......بعد یه چندتا کار بهت میگه اگه اونا را انجام بدی پیشرفت سریع تری میکنی...مثلا بهت دستور میده که اگه 5تا پنالتی گل کنی به قدرت Penaltie بازیکنت 2 قدرت اضافه میکنه..وقتی بازیکن ساختی سعی کن توی قسمت تمرین کارهایی که گفته را انجام بده....وقتی بازیکنت را ساختی یه گزینه میاد توی منوی اصلی به اسم Virtual Pro .... اگه میخوای ببینی که چه دستوراتی بهت میده برو به قسمت virtual pro و گزینه Accomplishment ( یه همچین چیزی ) را بزن دستورات را اونجا نوشته...موفق باشی![]()
جذابه این مود یا نه.....من دارم کریر رو دوباره میرم با یووه...؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)