تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: P1i <<< یا >>> K810i

راي دهنده
380. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Sony Ericsson P1i

341 89.74%
  • Sony ericsson K810i

39 10.26%
صفحه 417 از 503 اولاول ... 317367407413414415416417418419420421427467 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,161 به 4,170 از 5022

نام تاپيک: کلوپ P1

داره خودمونی میشه borland dariush's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آقایون به هر حال ممنون کلی بهم حال دادین.

اگه ناراحت نشید بازم سوال دارم. می بخشید من هی می پرسما. راستش تمام مشکلاتم رو می خوام یه دفه حل کنم.

من یه بار کلا با WLan کانکت شدم اون یه بار هم وقتی وب رو باز می کردم تا صفحه اینترنت رو باز کنه ارور میداد که شما به اینترنت متصل نیستید در صورتی که من کانکت بودم. البته هر وقت با GPRS کانکت شدم این مشکل رو نداشتم ولی با WLan به این مشکل خوردم آیا تنظیمات خاصی داره تا بعد از کانکت شدن از اون استفاده کنیم.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آقایون به هر حال ممنون کلی بهم حال دادین.

اگه ناراحت نشید بازم سوال دارم. می بخشید من هی می پرسما. راستش تمام مشکلاتم رو می خوام یه دفه حل کنم.

من یه بار کلا با WLan کانکت شدم اون یه بار هم وقتی وب رو باز می کردم تا صفحه اینترنت رو باز کنه ارور میداد که شما به اینترنت متصل نیستید در صورتی که من کانکت بودم. البته هر وقت با GPRS کانکت شدم این مشکل رو نداشتم ولی با WLan به این مشکل خوردم آیا تنظیمات خاصی داره تا بعد از کانکت شدن از اون استفاده کنیم.

یه سوال دیگه اگه من فلش گوشی رو با این برنامه TORCH زیاد نگه دارم ممکنه بسوزه و اتفاقی واسش بیفته یا نه؟

آخر فروم باز mohammad_1ta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    حدود یک هفته ای هست که با اس ام اس فرستادن مشکل دارم.
    بعضی موقع ها خیلی راحت می فرسته ولی بعضی موقع ها هم می زنه "ارسال ناموفق" خیلی اذیت می کنه که ارسال بشه. نمی دونم علتش چیه و مشکل ا ز کجا ممکنه باشه. چند بار هم خاموش روشن کردم گوشی را ولی بازم خوب نمی فرسته
    SMS ها میره تو Outbox ؟
    اگه اینطوریه که ماله منم جدیداً نمیفرسته و میره تو Outbox ...
    در اون حالت گوشی رو یه لحظه به حالت Flight Mode قرار بدین و بعدش Phone Mode .
    بعد از اون برین توی Outbox روی Send کلیک کنید.

موفق باشید.

4. 2 کاربر از mohammad_1ta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام
    حدود یک هفته ای هست که با اس ام اس فرستادن مشکل دارم.
    بعضی موقع ها خیلی راحت می فرسته ولی بعضی موقع ها هم می زنه "ارسال ناموفق" خیلی اذیت می کنه که ارسال بشه. نمی دونم علتش چیه و مشکل ا ز کجا ممکنه باشه. چند بار هم خاموش روشن کردم گوشی را ولی بازم خوب نمی فرسته
    شماره sms center رو عوض کنید.

6. 2 کاربر از hamed1297 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Re Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

جدیدا p1 مریض شده باید ببرمش دکتر

این کلید برگشت که سمت چپ گوشی هستش جدیدا خیلی باید فشار بدم که کار کنه ، میترسم بدم دست این دکترا بدتر مریضش کنن

8. 2 کاربر از Re Z a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جدیدا p1 مریض شده باید ببرمش دکتر

این کلید برگشت که سمت چپ گوشی هستش جدیدا خیلی باید فشار بدم که کار کنه ، میترسم بدم دست این دکترا بدتر مریضش کنن
    میدونم ربطی نداره ولی:

یک بار محکم بزن روی اون دکمه شاید درست شه...
    آخه امروز دکمه ی بالای روی کیبورد با فشار زیاد کار میکرد، یکی کوبوندم روش، درست شد

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

کلا سعی کنید از دکمه ها و صفحه نمایش و jog dial همگی استفاده کنید و سعی نکنید فقط مثلا با کیبرد تایپ کنید یا فقط با تاچ خالی.دی...
    من P990 کار کرده دیدم که در اثر مرور زمان jog dial ش خیلی شل و ول شده بود.
    پس دقت کنید.
    رضا تو هم خواستی ببیری تعمیر گاه این جیگر رو دست هر نامحرمی نده.دی..

11. 2 کاربر از hamed1297 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Re Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

میدونم ربطی نداره ولی:

یک بار محکم بزن روی اون دکمه شاید درست شه...
    آخه امروز دکمه ی بالای روی کیبورد با فشار زیاد کار میکرد، یکی کوبوندم روش، درست شد
    محمد فکر نمیکردم این قدر خشن باشی الان زندست خدابیامرز یا نه محمد جان تو اگه دکتر میشدی اصلا پسرمو (P1i) نمی اوردم چکش کنی

رضا تو هم خواستی ببیری تعمیر گاه این جیگر رو دست هر نامحرمی نده.دی..
    چشم پس براش دعا کنید بچم (P1i) شفا بگیره

13. این کاربر از Re Z a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آقا هیشکی جواب ما رو نداد دوباره میپرسم شاید اینبار جواب بدید.

یه سوال دیگه اگه من فلش گوشی رو با این برنامه TORCH زیاد نگه دارم ممکنه بسوزه و اتفاقی واسش بیفته یا نه؟

یه سوال دیگم این که من همه جا گوشیم سریع کار می کنه ولی تو فولدرهایی که توشون فایل جاوا یا سیس هست (Setup) برای بار اول این فولدرها رو خیلی طول میده که باز کنه علتشون چیه که با این فولدرها اینطوری میکنه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا هیشکی جواب ما رو نداد دوباره میپرسم شاید اینبار جواب بدید.
    من یه بار کلا با wlan کانکت شدم اون یه بار هم وقتی وب رو باز می کردم تا صفحه اینترنت رو باز کنه ارور میداد که شما به اینترنت متصل نیستید در صورتی که من کانکت بودم. البته هر وقت با gprs کانکت شدم این مشکل رو نداشتم ولی با wlan به این مشکل خوردم آیا تنظیمات خاصی داره تا بعد از کانکت شدن از اون استفاده کنیم.

یه سوال دیگه اگه من فلش گوشی رو با این برنامه torch زیاد نگه دارم ممکنه بسوزه و اتفاقی واسش بیفته یا نه؟

یه سوال دیگم این که من همه جا گوشیم سریع کار می کنه ولی تو فولدرهایی که توشون فایل جاوا یا سیس هست (setup) برای بار اول این فولدرها رو خیلی طول میده که باز کنه علتشون چیه که با این فولدرها اینطوری میکنه؟
    توی اون کانکشن که در اینترنت میپرسه، شما گروهی که وایرلس توش ذخیره شده رو انتخاب میکنین؟

فلش گوشی هم ممکنه بسوزه (چون اگه مشکلی پیش نمیومد، خود سونی اریکسون این برنامه رو روی گوشی و فیلم برداری میزاشت...)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •