r9g007
خواستم اپدیتش کنم ولی ارور داد کیبرد مجازی رو هم دارم
می خوام با کیبرد پی وان فارسی بنویسم
با اون برنامه xs++ تبدیل به r9k009 که دوربعد دارم اپدیت میکنم جدیدترینش باشه
cda:
r6d22
organiser:
r6d23
r9g007
خواستم اپدیتش کنم ولی ارور داد کیبرد مجازی رو هم دارم
می خوام با کیبرد پی وان فارسی بنویسم
با اون برنامه xs++ تبدیل به r9k009 که دوربعد دارم اپدیت میکنم جدیدترینش باشه
cda:
r6d22
organiser:
r6d23
بله نیاز به آپدیت دارن
برای آپدیت کردن هم باید برنامه های مورد نیاز مثل فلش و غیره که توی تاپیک آپدیت uiq که حامد جان زدن هستش ، که اگه رعایت کنید نباید ارور بده
و برای عوض کردن cda تاپیک عوض کردن cda امیدوارم مطالعه کرده باشید
راستی پک هایی هم در سایت سونی اریکسون هستند که میتونید اون ها رو هم نصب کنید نمیدونم امتحان کردید یا نه در مورد نصب زبان فارسی
اپدیت کنم چه فایده ای بجز زبان فارسی برام داره؟؟؟؟؟؟؟؟
اره خوندم تغییر دادم الان دوتا شد دیگه تا اپدیتش کنم
خوب تا اینجا درست انجام دادید
این دو تا شدن cda کاملا طبیعی هستش بعد از عوض کردن اصلا نگران نباشین
چون بعد از آپدیت کردن تبدیل به یک cda میشه
الان گوشیتون فقط یک آپدیت مشتی لازم داره![]()
اپدیت کنم چه فایده ای بجز زبان فارسی برام داره؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب بی تاثیر هم نیست ! مثلا سرعت عمل کردن منو ها
و بهتر شدن عکس هایی که با گوشی می گیرید
برای من یکمم صداش با کیفیت تر شد
و اگه نکته ی جا گذاشتم اساتید اشاره کنند ممنون میشم
سلام
ویروس کش به روز و به درد بخور p1 چه نصب کنیم؟ اگه لینک داونلودش رو بدید که دیگه دمتون گرم!
دوستان من شهریور ماه یا دقیقتر 10 شهریور یه P1 گرفتم الان یه 4 سوال داشتم اگه کمکم کنید ممنون میشم. اگه هم سوالات تکراری بود دیگه ببخشید نمیشه 415 صفحه این تاپیک رو بخونم.
اولین سوالم مربوط میشه به مسیج گوشیم. من تا حالا دو بار مسیج گوشیم قاطی کرده و هر چی تو draft میره دیگه نشون داده نمیشه و وقتی میرم تو draft میگه که خالیه و باز نمی کنه و مسیج هایی که اون تو رو باید از طریق سرچ مسیج ها بیارم. آیا راهی برای درست کردن این ایراد وجود داره یا نه؟ در ضمن نمی خوام که گوشی رو مستر ریسیت کنم می دونم با ریسیت درست میشه ولی ریسیت نمی خوام بکنم.
دومین سوال آیا با مستر ریسیت برنامه هایی که از طریق هک رو گوشی ریختم مثل واکمن 3 پاک میشه یا نه؟
سوم من دیدم بعضی از دوستان نوشتن میشه اینترنال فرمت کرد گوشی رو بجای مستر ریسیت . این اینترنال فرمت کجاست من کنترل پنل گوشی رو هر چی گشتم نبود؟
و چهارمین سوالم. این مشخصات گوشی منه آیا آپدیت جدیدی واسش اومده و البته شما توصیه می کنید که آپدیت بکنم یا نه؟
phone : CXC 162037 R9K009
Bluetooth : CXC 162143 R1D
Organiser : CXC 162108 R6G04
CDA: CDA 162022/9 R6G02
در ضمن دوستان من از دیال آپ استفاده می کنم اگه بخوام آپدیت کنم راهنماییم کنید. ممنون میشم زود جوابم رو بدید.
بازم مرسی
سلام دوست عزیز،
فکر کنم این مشکل Draft طبیعی باشه (ماله من هم قبل از آپدیت و هم بعد از آپدیت این مشکل رو داره)
هیچوقت گوشی هک شده رو مستر ریست نکنین (فقط فرمت یا آپدیت)
با زدن کد * بالا * پایین پایین * پایین یه منو باز میشه که گزینه فرمت رو داره... (منظور از بالا پایین همون Jogdial سمت چپ گوشی هست)
اون اطلاعاتی هم که دادین، یعنی گوشی آپدیت شدست و نیازی به آپدیت نداره
(چون دقیقاً اطلاعاتش عین گوشیه من هست)
موفق باشید.![]()
1- این مشکل به مرور زمان حل میشه شما میتونید برای امتحان چند مسیج الکی Save کنید که وارد Draft بشند و مسیج هاتون بعد یه مدت کلا خالی کنید هم inbox و هم sent البته این راه پیشنهادیه راه دومشم خودتون بهتر میدونید مستر ریست
بقیشم که محمد جان کامل توضیح دادن در مورد فرمت
راستی بهتره با دیال آپ . آپدیت نکنید کلا میگم چون خطر داره در هنگام آپدیت قطع بشه خطر ناکه وسرعتشم پایینه ...
Last edited by Re Z a; 30-01-2009 at 16:37. دليل: ویرایش
ببخشید محمد جان من ندیدم جواب شماروویرایش کردم
Last edited by Re Z a; 30-01-2009 at 16:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)