یه بار یکی رو تو پنالتی 12-13 بردم نوشته بود 4-3 البته نه تو آمار کل . توی جایی که گل ها درج میشه بعد از هر گل !
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
یه بار یکی رو تو پنالتی 12-13 بردم نوشته بود 4-3 البته نه تو آمار کل . توی جایی که گل ها درج میشه بعد از هر گل !
واسه استفاده از موقعیت های حمله استفاده از Analog دسته و حالت شوت روی Semi خیلی کاربردی هست ! البته کار یکم سخت میشه که با تمرین حله
در مورد تک به تک خیلی موقع ها نیازی به شوت نیست در ترکیب چینی سعی کنید یار همراه داشته باشید که با یک پاس سریع و به موقع توپ رو به راحتی گل کنید. البته خوده تک به تک هم راه داره بستگی داره شما با چی داری بازی میکنی دسته یا کیبورد.
اگه gamepad باشه شما هم امکان دریبل راحت دربازه بان رو داری هم امکان تعیین هدف دقیق تر برای شوت . معمولا تو تک به تک از شوت های کاملا زمینی و بقل پا استفاده کنید خیلی بهتره .
من به شخصه 90-95 درصد تک به تک هام رو گل میکنم با این روش.
علی الان EA رو 13 خیلی بیشتر رو رفع نواقص کار کرد تا افزایش سطح گرافیکی و تکنیکی .
یه روش دیگه واسه تک به تک : اگه خیلی تک به تک هستین میتونین وقتی به دروازه بان نزدیک شدین با RS دروازه بان رو جا بذارید ! از این گلا من خیلی زدم !
سعید این جمله آخرت رو باید به بعضیا بگی که حرف تو گوششون نمیره و بازی رو عوض میکنن تا شاید فیفا باگش درست شه .
این همون روشیه که گفتم نیاز به دسته داره و خیلی کاربردیه واسه بازی کنان سرعتی
آخه FIFA اومد از Base بازی رو متحول کرد و این هیچ وقت اجتناب ناپذیر نیست که مشکلی نباشه . الان فیزیک بازی بشدت مشکل داره با وجود تمام زیبایی هاش , Bug تو بخش Online بیداد میکنه ! اینا همه باید رفع بشه
بعضی ها فکر میکنن مربوطه به آپدیت ها و Crack میشه که بنده الان دارم Original بازی میکنم با آخرین آپدیت ها چون هر2 الی 4 هفته آپدیت 40MB ای میده EA تمام مشکلات سره جاش هست.
Last edited by SamGun; 20-06-2012 at 00:14.
این چیزایی که شما ها گفتین یه چیزای کلی هستش که همه میدونن...اینکه باید تو ب رو جایی زد که زاویه مخالف دروازبان باشه یا باید اروم و فنی زد و نباید خرکی شوتید و باید با انالوگ راست دریبل زد...اینا زو همه میدونن...من بحثم اینه که فک کنید شرطی زدین با دوستی که میخاین سر به تنش نباشه اما در بهترین شرایط و بدترین موقع گل نمیشه و اون با یک موقعیت گل می زنه.........
من سوختم..اي سوختم طرف با يه سانترو يه هد گل زد و يه ضربه ازاد....همين دو گل زد و مني كه ٥٠ تا داشتم نه
من که بعد 6-7 ماهی که دارم بازی میکنم هنوز هوش مصنوعی CPU اذیتم میکنه هرچی تو تنظیماتش دستکاری می کنم یا سخت میشه یا آسون میشه یا بازی سریع میشه ان یه وضیه
کلا حالمون از هر چی فوتبالو بهم خورده با اینکه 5 ساله دارم فیفا میزنم نه به اون 5 سال پیش که رو لجندری 6 تا میزدی نه به الان ......!
کسی راه حلی داره برای این تنظیماته AI CPU ؟
بچه ها پچی یا آپدیتی هست که قیافه ها رو یکم بهتر کنه؟این کریستین رونالدو اصلا شبیه نیست و خیلی های دیگه...
با آنالوگ راست خیلی سخت میشه دریبل زد دربازه بان رو ولی میتونید با زدن به ضربه به سمت جلو یا متمایل از بقلش رد بشید . در ضمن من گفتم شما تو ترکیب چینی یک یار همراه تو Forward بزار برای پاس گل .
تو حالت Legendry بازی کمی غیر عادی میشه , مخصوصا داوری . رو WorldClass بازی کنید بهتره.
پچ خیلی زیاده سرچ کنید پیدا میکنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)