تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 413 از 461 اولاول ... 313363403409410411412413414415416417423 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,121 به 4,130 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

آقا یکی جواب سوال منو بده خواهشااااااااااااااااا
    دوست عزیز FIFA 12 از بازی های XGD3 نیست و به راحتی میتونی بازی کنی ولی یادت باشه که دیسکت پچ شده باشه !

دوستان ببخشید سوالم بی ربطه هر جا پرسیدم جوابی نگرفتم. گفتم اینجا بپرسم. من از سایت گی- آی آر پوینت خریدم. فیفا پوینت. 3750 پوینت. برای پچو اینچیزا. اما نمیدونم اون کد رو کجا باید وارد کنم.
    پوینت مایکروسافت واسه Xbox هست ؟ اگه آره باید اول تو قسمت Redeem Code تو Xbox Home وارد کنی تا اکانتت شارژ بشه !

این فیفا منو کشته....خیلی جالبه...بازی رو هارد دارم...مثلا میخام با دوستم دوستانه برم...تو انتخاب تیم ها که میرسه یهو هنگ میکنه دستگاه...حتی بازی رو هم عوض کردم نشد...ممکنه با عوض کردن پروفایل کنسول درست بشه...اخه خیلی ستمه...تو کریر مود یهو تو جای حساس تیم حریف 7 نفره میشه و بعد از چند دقیقه دستگاه باز هنگ مینه...غیر قابل تحمله...
    واسه دوستم همین جوری شده بود . به احتمال زیاد سیوت خراب شده . رفتم کلا سیو فیفا شو پاک کردم درست شد ! همون موقع بهت گفتم اصلا ربطی به دیسک نداره !

داره خودمونی میشه ستاره آسمان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    خونه مادر بزرگه هزارتا قصه داره

پيش فرض

این فیفا منو کشته....خیلی جالبه...بازی رو هارد دارم...مثلا میخام با دوستم دوستانه برم...تو انتخاب تیم ها که میرسه یهو هنگ میکنه دستگاه...حتی بازی رو هم عوض کردم نشد...ممکنه با عوض کردن پروفایل کنسول درست بشه...اخه خیلی ستمه...تو کریر مود یهو تو جای حساس تیم حریف 7 نفره میشه و بعد از چند دقیقه دستگاه باز هنگ مینه...غیر قابل تحمله...
    دوست عزيز
    اين مشكلي كه ميگي منم داشتم سيومو پاك كردم درست شد .
    حتماً از سيوهات دو ، سه تا بكاپ بگير تا از اين مشكلا نداشته باشي.موفق باشي

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست عزيز
    اين مشكلي كه ميگي منم داشتم سيومو پاك كردم درست شد .
    حتماً از سيوهات دو ، سه تا بكاپ بگير تا از اين مشكلا نداشته باشي.موفق باشي

=======================

مگه میشه از سیو کنسول بک اب گرفت؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کدوم سیو ها....همه ی سیو های بازی ها رو((کریر و تورنمنت))رو باک کردم...سیو ((سیستم ها و کنترلر ها و ابشن ها رو))باک نکردم ولی....بازم اون مشکل هست..حتی بازی رو از سی دی میرم...

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

joke of year
    کونامی: FIFA یک کپی از روی PES است

Jon Murphy از کونامی در یک مصاحبه صریح و رک با Eurogamer از این که FIFA نقاط قوت خود را از روی PES کپی کرده مورد انتقاد قرار داد و همچنین ذکر نمود که شهرت باز رفته PES امسال بازخواهد گشت خوش نامی بیشتر FIFA نسبت به PES عادلانه نیست.
    مورفی اعلام کرده است:
    “آن ها کار هایی انجام داده اند تا مردم را متقاعد کنند که نشان دهند فاصله ی بین FIFA و PES بیشتر از چیزی است که واقعاً هست. البته من فکر می کنم که ما هنوز نتوانسته ایم شناخت کافی برای ایجاد یک نوآوری در این مدت به دست بیاوریم و تیم فیفا هنوز هم سعی می کند که کار هایی که ما انجام داده ایم را تکرار کند.
    همچنین او در ادامه اعلام کرده است که FIFA واقعا یک محصول قوی است اما مردم نباید فراموش کنند که پشت همه این موفقیت ها PES بوده است. او اذعان کرده است:
    “مردم نباید فراموش کنند که چگونه آن ها ( تیم فیفا)به چنین جایگاهی رسیدند. شما می توانید اعتبار و خوشنامی زیادی برای جایی که در حال حاضر به آن رسیده اند به آن ها بدهید و می بینید که محصولی کاملا با ارزش دارند که دارای ایده هایست که ما همه می توانیم از روی آن یاد بگیریم اما نباید فراموش کرد که PES قبلاً همه ی این چیزها را ابداع کرد و آن ها هم از رویش کپی کردند.”
    DBAZI
    خواب دیده خیر باشه . البته کونامی که شرکت معرکه ایه از همه لحاظ ولی این ادعاش راجع به PES کاملا پوچه .

6. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه lovelyboy342000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

[QUOTE=A.N.A.P;7056702]دوست عزیز FIFA 12 از بازی های XGD3 نیست و به راحتی میتونی بازی کنی ولی یادت باشه که دیسکت پچ شده باشه !

پوینت مایکروسافت واسه Xbox هست ؟ اگه آره باید اول تو قسمت Redeem Code تو Xbox Home وارد کنی تا اکانتت شارژ بشه !

نخیر دوست عزیز برای pc. اگه کسی میدونه لطف کنه به ماهم توضیح بده. ممنون.

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اعصابم خورد شده...ديروز با كسي كه كري داشتم بازي كردم ٣٠ تا موقعيت گل داشتم اون ٢ تا اما باختم.تمام كنندگي چرا شانسيه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اعصابم خورد شده...ديروز با كسي كه كري داشتم بازي كردم ٣٠ تا موقعيت گل داشتم اون ٢ تا اما باختم.تمام كنندگي چرا شانسيه؟
    شانسی نیست...باید از موقعیت ها خوب استفاده کنی پشت محوطه که رسیدی با پاس کاری زیاد بازیکنای دفاع گیج میشن و راحت میتونی گل بزنی...
    اینم هست که تو فیفا هیچ وقت نباید بازی رو شل کنی یعنی اگه یه لحظه بخوای شل بگیری یا تکل الکی بری کارت ساختست...
    شرایط شوت زدنم خیلی مهمه :

مثلا بازیکنی که چب پاست اگه توپ بیاد رو پای راستش اصلا خوب نمیتونه بزنه و بالعکس پس باید بازیکنی که باهاش شوت میزنی رو بدونی چپ پاست یا راست پا.
    یا موقعی که شوت میزنی میتونی از شوت تکنیکی هم استفاده کنی r1 رو بگیری شوت کنی تکنیکی میزنه...
    +
    شرایطی که بازیکن توش قرار داره صد در صد تو زدن ضربش مهمه مثلا وقتی داری دریبل میزنی نباید فورا شوت کنی چون شوت ضعیف میشه..

10. این کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

خداییش اگه راهی پیدا کردی به ما هم بگو

این چیزایی که مجید322 هم گفت روی من یکی کارساز نیست . چون هیچ وقت ریسکی شوت نمیکنم . ولی معمولا یا دروازه بان توپ رو میگیره یا تیر میخوره یا با اختلاف کمی میره بیرون . در حدی که من حتی تک به تک رو هم اکثرا خراب میکنم .
    خودم فکر میکنم جهت گیری شوتم اشتباهه . موندم این سیستم assisted به چه درد میخوره . خداییش اگه روی منوال باشه بهتر میزنم . لا اقل میزنم به تیر یا میره بیرون نه اینکه دروازه بان مشت کنه که ضد حمله بشه .

راستی دیروز که کاپ بود من چلسی بودم و حریف هم توی فینال یک تیم 4 ستاره از لیگ های نه چندان مطرح برداشته بود . نمیدونم چه سیستمی ریخته بود که تمام شوتهام هدر میرفت و دروازه بان حریف هم همه رو مشت میکرد و طرف سریع یه ضد حمله میزد . اخر نمیدونم بازی به وقت اضافه کشید و البته تونستم موقعیت 18 ام رو به گل تبدیل کنم و ببرم در حالی که طرف همش 2 موقعیت داشت .
    دقت کردین این سیستم موقعیت ها خیلی درست کار نمیکنه ؟ مثلا طرف یک گل زده . با شوت هم زده . اما موقعیت هاش رو مثلا نوشته 0 .

12. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خداییش اگه راهی پیدا کردی به ما هم بگو

این چیزایی که مجید322 هم گفت روی من یکی کارساز نیست . چون هیچ وقت ریسکی شوت نمیکنم . ولی معمولا یا دروازه بان توپ رو میگیره یا تیر میخوره یا با اختلاف کمی میره بیرون . در حدی که من حتی تک به تک رو هم اکثرا خراب میکنم .
    خودم فکر میکنم جهت گیری شوتم اشتباهه . موندم این سیستم assisted به چه درد میخوره . خداییش اگه روی منوال باشه بهتر میزنم . لا اقل میزنم به تیر یا میره بیرون نه اینکه دروازه بان مشت کنه که ضد حمله بشه .

راستی دیروز که کاپ بود من چلسی بودم و حریف هم توی فینال یک تیم 4 ستاره از لیگ های نه چندان مطرح برداشته بود . نمیدونم چه سیستمی ریخته بود که تمام شوتهام هدر میرفت و دروازه بان حریف هم همه رو مشت میکرد و طرف سریع یه ضد حمله میزد . اخر نمیدونم بازی به وقت اضافه کشید و البته تونستم موقعیت 18 ام رو به گل تبدیل کنم و ببرم در حالی که طرف همش 2 موقعیت داشت .
    دقت کردین این سیستم موقعیت ها خیلی درست کار نمیکنه ؟ مثلا طرف یک گل زده . با شوت هم زده . اما موقعیت هاش رو مثلا نوشته 0 .
    این چیزی که در مورد تک به تک گفتی با یه کار خیلی راحت حل میشه ..قبل از اینکه شوت بزنی بازیکن رو به طرفی که میخوای بزنی منحرف کن و بلافاصله شوت کن اگه گل نشد ..
    شما احتمالا تو تک به تک اصلا بازیکنت رو تغییر مسیر نمیدی ( منظورم قبل از شوت زدنه ) با اینکار دروازه بیشتر مواقع اگه زاویه رو خوب بسته باشه توپ رو میگیره ( که اینم به طرف مقابل بستگی داره ...ولی در اکثر موارد با یکم تغییر زاویه بازیکن راحت
    توپ وارد گل میشه...

من واقعا مشکلی ندارم باهاش و بیشتر مواقع اگه شوت کنم گل میشه..

14. این کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •