سلام بر همه دوستان
آقا کسی به ما نگفت که رم 4 تا حالا رو p1 انداخته یا نه اگه قیمتش هم بگید خیلی خوبه
خیلی ممنون
سلام بر همه دوستان
آقا کسی به ما نگفت که رم 4 تا حالا رو p1 انداخته یا نه اگه قیمتش هم بگید خیلی خوبه
خیلی ممنون
آره دوست عزیز من الان 4gig روی p1دارم و هیچ مشکلی هم ندارم
من sandisk را 23 تومن دو ماه پیش خریدم که الان صد در صد قیمتش پایین تر اومده....
اقا بالاخره كسي نگفت اسپيكراش استريو يا مونو؟
ممنون
سلام
ببخشید دوست عزیز مگه p1 رم m2 نمی خوره شما Sandisk نوشتی !!
سلام دوست عزیز
استریو یا مونو بودن چه فرقی می کنه مهم اینه که با هک جدید که برای تقویت صداش اومده می شه هم کیفیت و هم بلندی صداش رو تا حد زیادی افزایش داد .
ولی به نظر من اگه صدا هم برات مهمه این گوشی رو بگیر چون با صدای تقویت شده هندز فریش گوش آدمو کر می کنه ...
سلام،سلام
رم M2 رو هم Sony میزنه و هم Sandisk (فکر کنم توشیبا هم بزنه)
سلام
p1 بگیری 1هفته تو موخته پشیمونی که چرا گرفتم
چیزایی که من بدم آمد رو بگم که اگه میدونستم نمی گرفتم.
1.دلیوریش صدا sms میده .قطع هم نمیشه مگر اینکه کل دلیوریو قطع کنی.
2.details sms نداره اکثر سونی اریکسونا داره و بهت نشون میده طرف مقابل کی اس ام اسو فرستاده و چه ساعتی رسیده دستت . که اگه جواب ندادی بعدا بهش نشون بدی بگی مثلا ساعت 2 فرستادی ببین من ساعت 4 رسیده دستم.
3.منوی مسیجش خطیه .با بقیه منو های سونی اریکسون فرق فوکوله .خاصی بگیری یه نیگا بوکن حال کردی با منوش بگیر.
4.بولوتوساش میره تو مسیجت از اونجا بایاد سیو کنی تو رام
5.مشکل ثبت تاریخ اس ام اس داری که حل نمیشه .راه حلام امتحان کردم .الکیه
6.هنگ میکنه ولی خیلی کمتر از بقیه سری pها
خلاصه باید p باز باشی تا باهاش حال کنی
صفحه لمسیش خوبه کار باهاش کنی عادت میکنی
اسپیکرش عالیه. مونو ولی
درکل من زیاد راضی نیستم ولی خوب ...گرفتم دیگه
اولا اسپیکرهاش نه و اسپیکرش...
دوما این جور که تو سایت های موبایل در مورد قابلیت های گوشی مینویسن استریو هستش ولی آیا شما باور میکنی با یه اسپیکر بشه استریو در حد هندزفری داشت؟
دوست عزیزم استريو هست این ساب ووفر ماشین که نیست اما در حد و اندازه و قد خودش یه چیز عالیه و شدت صداش در مقایسه با N73 یه کم پایین تر و از W810 بیشتر بین این 2 تا گوشیه صداش و همین طوری که گفتن شما با ریختن هک و مد های جدید یه صدایی بیشتر از این 2 گوشی که مثال زدم تجربه میکنید...
سلام
این جواب شمارو محمد جان کامل دادند ، اما باید عرض کنم مدل رم P1 ،
M2 هستش و مارک اصلی که همه تاییدش میکنن Sandisk هست
Last edited by Re Z a; 25-01-2009 at 10:27.
بعضی شرکت ها با مودم wireless کامپیوتر هاشون به اینترنت وصل میشن::تو connection هم یوزر می گیره هم پسورد اما با p1 که سزچ می زنیم فقط پسورد می گیره چجوری باید وصل شد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)