تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 411 از 461 اولاول ... 311361401407408409410411412413414415421 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,101 به 4,110 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام.
    من میخوام تنظیمات کیبوردم برای بازی فیفا 12 دقیقا مثل فیفا 11 باشه.
    راهنمایی کنید باید چیکار کنم چون من به اون شیوه عادت دارم و فقط با کیبورد بازی میکنم
    اگه فیفا 11 روی سیستم شما نصب هست میتونین از طریق اون کلیدهای کیبورد رو تنظیم کنین یا این که فایل buttonDataSetup فیفا 11 رو در فولدر فیفا 12 کپی کنین.
    یا این که بگین تا من روی فیفا 11 کلیدهای مورد نظر شما رو تنظیم کنم و فایل buttonDataSetup رو برای شما آپلود کنم

2. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AlirezaLamLam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

اقا یه سوال دیگه
    توو Be a Pro بازیکن علاوه بر لیگ توو بازی های کشوری هم شرکت می کنه؟ چون توو 11 اگه خوب بازی می کردی می رفتی ترکیب اصلی تیم کشورت تا بازی های کشوری رو بازی کنی. توو اینم هست؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

تو این یکی نمیشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

joke of year
    کونامی: FIFA یک کپی از روی PES است

Jon Murphy از کونامی در یک مصاحبه صریح و رک با Eurogamer از این که FIFA نقاط قوت خود را از روی PES کپی کرده مورد انتقاد قرار داد و همچنین ذکر نمود که شهرت باز رفته PES امسال بازخواهد گشت خوش نامی بیشتر FIFA نسبت به PES عادلانه نیست.
    مورفی اعلام کرده است:
    “آن ها کار هایی انجام داده اند تا مردم را متقاعد کنند که نشان دهند فاصله ی بین FIFA و PES بیشتر از چیزی است که واقعاً هست. البته من فکر می کنم که ما هنوز نتوانسته ایم شناخت کافی برای ایجاد یک نوآوری در این مدت به دست بیاوریم و تیم فیفا هنوز هم سعی می کند که کار هایی که ما انجام داده ایم را تکرار کند.
    همچنین او در ادامه اعلام کرده است که FIFA واقعا یک محصول قوی است اما مردم نباید فراموش کنند که پشت همه این موفقیت ها PES بوده است. او اذعان کرده است:
    “مردم نباید فراموش کنند که چگونه آن ها ( تیم فیفا)به چنین جایگاهی رسیدند. شما می توانید اعتبار و خوشنامی زیادی برای جایی که در حال حاضر به آن رسیده اند به آن ها بدهید و می بینید که محصولی کاملا با ارزش دارند که دارای ایده هایست که ما همه می توانیم از روی آن یاد بگیریم اما نباید فراموش کرد که PES قبلاً همه ی این چیزها را ابداع کرد و آن ها هم از رویش کپی کردند.”
    DBAZI

6. 3 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aramesh_61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    نقطه‌ی کوچک آبی رنگ

پيش فرض

دوستان یه سوال احتمالاً تکراری دارم! ایکس باکس من lt3 هستش، آیا میتونم این بازیو آنلاین بازی کنم؟ یا باید واسه آنلاین بازی کردن اکانت فیفا بخرم؟ ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

اقا من یچی میخوام بگم که شاخ در بیارین از تعجب
    همین الان فصل 2018-2019 واسم تموم شد. چلسی بازم , فکر کنم دیگه منو شناختین. اقا چشمت روزه بد نبینه لوکاکوم توو این فصل 69تا گل زد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 69تاااااااااااااا!!!!!!!!!!!!!! خدا شاهده رو درجه ی اخر سختی یعنی لگندریه. تازشم این درحالیه که من بازیامو همشو رو 5 دقیقه ای بازی می کنم. اگه باور ندارید عکس زیرو ببینید. نه خدایی نه , می خوام بدونم کسی هست تا بحال انقد گل توو یه فصل زده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟ اونم بازی های 5 دقیقه ای با اخرین درجه ی سختی. پسر اگه شمام می خواین یه محاجم فوق العاده داشته باشین حتما برید این بازیکنو از چلسی بخرید الان توو این فصل تازه شده 25 ساله اورالشم واسم شده 88. شوت می زنه در حد لالیگا. یه گلایه تخیلی باش زدم که. فقط کافیه بهش می دون بدین اولاش تا ببینید مثه باد اورالش می ره بالا. هیچکس نمی تونه رکوردمو بشکونه داداش

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همین الان فصل 2018-2019 واسم تموم شد. چلسی بازم , فکر کنم دیگه منو شناختین. اقا چشمت روزه بد نبینه لوکاکوم توو این فصل 69تا گل زد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 69تاااااااااااااا!!!!!!!!!!!!!! خدا شاهده رو درجه ی اخر سختی یعنی لگندریه. تازشم این درحالیه که من بازیامو همشو رو 5 دقیقه ای بازی می کنم. اگه باور ندارید عکس زیرو ببینید. نه خدایی نه , می خوام بدونم کسی هست تا بحال انقد گل توو یه فصل زده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟ اونم بازی های 5 دقیقه ای با اخرین درجه ی سختی. پسر اگه شمام می خواین یه محاجم فوق العاده داشته باشین حتما برید این بازیکنو از چلسی بخرید الان توو این فصل تازه شده 25 ساله اورالشم واسم شده 88. شوت می زنه در حد لالیگا. یه گلایه تخیلی باش زدم که. فقط کافیه بهش می دون بدین اولاش تا ببینید مثه باد اورالش می ره بالا. هیچکس نمی تونه رکوردمو بشکونه داداش

اینایی که شما اینجوری بازی میکنید دقیقا جریانش چیه؟ انلاینه؟ میشه یکم توضیح بدی؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

من نمیدونم تنظیمات اسلایدر هات چجوری اند؟
    ولی من میتونم طوری تنظیم کنم که 69 تا سهله 100 تا بزنم با همین شرایط
    از هرجای زمین هم بشوتم گل بشه

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

خدا خودش شاهده که همش همون تنظیمات دیفالته. به خدا قسم هیچ دست کاری نکردم. همشون رو 50جاست. قسم می خورم. برو بازیکنو بخر ببین چی هست.

12. این کاربر از AlirezaLamLam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

یعنی بهت می گم مسی چیه , رونالدو چیه فقط لوکاکو. همشونو می خوره. خدایی توپو فقط بهش بده یه قدرت بدنی داره اصلا هیچ کس نمی تونه جلوش بمونه. هیچکس. سیوم 1 گیگه وگرنه سیومو واستون می زاشتم می رفتید باهاش بازی می کردین میدید چی هست. یعنی لذت دارها

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •