دوستان الان که یورو داره برگزار میشه منو جو گرفته میخوام برم یورو 2012 بخرم....... می ارزه ؟؟؟؟
دوستان الان که یورو داره برگزار میشه منو جو گرفته میخوام برم یورو 2012 بخرم....... می ارزه ؟؟؟؟
آره باحاله
من قبل هر مسابقه اگه وقت باشه و امتحانا بزاره
با دوستم همون بازی رو بازی میکنیم![]()
سلام.
من میخوام تنظیمات کیبوردم برای بازی فیفا 12 دقیقا مثل فیفا 11 باشه.
راهنمایی کنید باید چیکار کنم چون من به اون شیوه عادت دارم و فقط با کیبورد بازی میکنم
دوستان من یه مشکل دارم....وقتی میخوام کاشته بزنم و یار دوم را میارم تا پاس بندازه و بعد بشوتم اون بازیکنه توپ را نمیندازه واسه بازیکن پشت توپ بلکه تو عرض میندازه واسه کسی که پشت زننده توپ واستاده
یه مثال میزنم ..... وقتی زلاتان پشت کاشته واستاده و من آکوییلانی را میارم تا توپ را بکاره و بعدش با زلاتان بشوتم آکوییلانی توپ را نمیندازه واسه زلاتان بلکه تو عرض میندازه واسه کسی که 2-1متر اون طرف تر از زلاتان واستاده (( امیدوارم منظورمو رسونده باشم ))
کسی میدونه باید چیکار کرد ؟؟؟
اگر فرض کنیم طبق تنظیمات کیبرد یا دسته ی شما دکمه ی LT عمل فراخوانی بازیکن دوم پشت توپ رو میده ، برای پاس دادن توسط همون بازیکن باید همون دکمه ی LT یا همون دکمه ای که خودتون برای اینکار تنظیم کردید بگیرید و سپس پاس رو بدید.......یعنی LT + Pass امیدوارم منظورم رسیده باشه.....موفق باشید..
اوخ اوخ ببخشید یه بار دیگه پستتون خوندم فکر کنم اشتباه گرفتم منظورتون،مثلا ایبرا پشت توپه میخواید بازیکن دوم دوباره به خود ایبرا پاس بده برای شوت درسته؟؟؟!!توتیم شما معمولا بازیکنی که بیشتر pwr یا قدرت شوت زنی رو داره به عنوان بازیکن سوم و شوتزن موقع پاس توی کاشته انتخاب میشه،شما یه فرد دیگه به جز ایبرا رو انتخاب کن،بعد پاس بده،اگه ایبرا شوتزنیش بهترین باشه تو تیم اون برات میزنه،البته قبول دارم این محدودیت در انتخاب افراد رو،اصلا شاید یکی دلش بخواد یه بازیکن دیگه پاس بده که فرضا پاس گل حساب بشه برای طرف،نه بازیکنی که از سوی فیفا تعیین میشه،به هر حال این ضعف بازی هست و توی فیفا 13 رفع شده....
درسته ...... یعنی بنا به گفته شما من بوآتنگ را بیارم پشت توپ و بازیکن دوم را هم بیارم ایبرا میشه بازیکن سوم و ایبرا شوت را میزنه ؟؟؟
اگه اینطوری باشه یه نقص خیلی بزرگ به حساب میاد![]()
گفتم که این نقص تو سری بعدی حل شده...دوستان من یه منیجر مود رفتم حالا توی 18 آپریل 2023 مونده جلو هم نمیره.....چیکارش کنم؟؟؟
سلام دوستان
یه سوال دارم؟؟؟؟؟ من الان یه دروازه بان دارم که بعد از یه چندتا بازی توو اول فصل الان همش گیر می ده که می خوام از این تیم برم. منم نمی خوام اونو بفروشمو بازم توو ترکیب اصلی می زارمش . واسه همینم همیشه قبل از شروع بازی اول روی اون بازیکن زووم می کنه و حتی گزارش گرم میگه بازیکن می خواد از این باشگاه بره ولی بازم توو ترکیب می زاتش. حتی قرارد دادشم خیلی افزایش دادم ولی بازم نمی خواد بمونه. بچه ها چیکار کنم این دروازبانو نگه دارم تا رفتنش پشیمون شه؟
سلام دوستان
می خواستم بدونم واسه آپدیت ترکیب توی یورو 2012 فایلی چیزی وجود نداره؟؟ (بازیم کرک هستش))
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)