تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 410 از 461 اولاول ... 310360400406407408409410411412413414420460 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,091 به 4,100 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان الان که یورو داره برگزار میشه منو جو گرفته میخوام برم یورو 2012 بخرم ....... می ارزه ؟؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

دوستان الان که یورو داره برگزار میشه منو جو گرفته میخوام برم یورو 2012 بخرم ....... می ارزه ؟؟؟؟
    آره باحاله
    من قبل هر مسابقه اگه وقت باشه و امتحانا بزاره
    با دوستم همون بازی رو بازی میکنیم

3. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام.
    من میخوام تنظیمات کیبوردم برای بازی فیفا 12 دقیقا مثل فیفا 11 باشه.
    راهنمایی کنید باید چیکار کنم چون من به اون شیوه عادت دارم و فقط با کیبورد بازی میکنم

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من یه مشکل دارم....وقتی میخوام کاشته بزنم و یار دوم را میارم تا پاس بندازه و بعد بشوتم اون بازیکنه توپ را نمیندازه واسه بازیکن پشت توپ بلکه تو عرض میندازه واسه کسی که پشت زننده توپ واستاده
    یه مثال میزنم ..... وقتی زلاتان پشت کاشته واستاده و من آکوییلانی را میارم تا توپ را بکاره و بعدش با زلاتان بشوتم آکوییلانی توپ را نمیندازه واسه زلاتان بلکه تو عرض میندازه واسه کسی که 2-1متر اون طرف تر از زلاتان واستاده (( امیدوارم منظورمو رسونده باشم ))
    کسی میدونه باید چیکار کرد ؟؟؟

6. این کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kaveh619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان من یه مشکل دارم....وقتی میخوام کاشته بزنم و یار دوم را میارم تا پاس بندازه و بعد بشوتم اون بازیکنه توپ را نمیندازه واسه بازیکن پشت توپ بلکه تو عرض میندازه واسه کسی که پشت زننده توپ واستاده یه مثال میزنم ..... وقتی زلاتان پشت کاشته واستاده و من آکوییلانی را میارم تا توپ را بکاره و بعدش با زلاتان بشوتم آکوییلانی توپ را نمیندازه واسه زلاتان بلکه تو عرض میندازه واسه کسی که 2-1متر اون طرف تر از زلاتان واستاده (( امیدوارم منظورمو رسونده باشم ))کسی میدونه باید چیکار کرد ؟؟؟
    اگر فرض کنیم طبق تنظیمات کیبرد یا دسته ی شما دکمه ی LT عمل فراخوانی بازیکن دوم پشت توپ رو میده ، برای پاس دادن توسط همون بازیکن باید همون دکمه ی LT یا همون دکمه ای که خودتون برای اینکار تنظیم کردید بگیرید و سپس پاس رو بدید.......یعنی LT + Pass امیدوارم منظورم رسیده باشه.....موفق باشید..

8. این کاربر از Kaveh619 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اوخ اوخ ببخشید یه بار دیگه پستتون خوندم فکر کنم اشتباه گرفتم منظورتون،مثلا ایبرا پشت توپه میخواید بازیکن دوم دوباره به خود ایبرا پاس بده برای شوت درسته؟؟؟!!توتیم شما معمولا بازیکنی که بیشتر pwr یا قدرت شوت زنی رو داره به عنوان بازیکن سوم و شوتزن موقع پاس توی کاشته انتخاب میشه،شما یه فرد دیگه به جز ایبرا رو انتخاب کن،بعد پاس بده،اگه ایبرا شوتزنیش بهترین باشه تو تیم اون برات میزنه،البته قبول دارم این محدودیت در انتخاب افراد رو،اصلا شاید یکی دلش بخواد یه بازیکن دیگه پاس بده که فرضا پاس گل حساب بشه برای طرف،نه بازیکنی که از سوی فیفا تعیین میشه،به هر حال این ضعف بازی هست و توی فیفا 13 رفع شده....

10. این کاربر از Kaveh619 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اوخ اوخ ببخشید یه بار دیگه پستتون خوندم فکر کنم اشتباه گرفتم منظورتون،مثلا ایبرا پشت توپه میخواید بازیکن دوم دوباره به خود ایبرا پاس بده برای شوت درسته؟؟؟!!توتیم شما معمولا بازیکنی که بیشتر pwr یا قدرت شوت زنی رو داره به عنوان بازیکن سوم و شوتزن موقع پاس توی کاشته انتخاب میشه،شما یه فرد دیگه به جز ایبرا رو انتخاب کن،بعد پاس بده،اگه ایبرا شوتزنیش بهترین باشه تو تیم اون برات میزنه،البته قبول دارم این محدودیت در انتخاب افراد رو،اصلا شاید یکی دلش بخواد یه بازیکن دیگه پاس بده که فرضا پاس گل حساب بشه برای طرف،نه بازیکنی که از سوی فیفا تعیین میشه،به هر حال این ضعف بازی هست و توی فیفا 13 رفع شده....
    درسته ...... یعنی بنا به گفته شما من بوآتنگ را بیارم پشت توپ و بازیکن دوم را هم بیارم ایبرا میشه بازیکن سوم و ایبرا شوت را میزنه ؟؟؟
    اگه اینطوری باشه یه نقص خیلی بزرگ به حساب میاد

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

گفتم که این نقص تو سری بعدی حل شده...دوستان من یه منیجر مود رفتم حالا توی 18 آپریل 2023 مونده جلو هم نمیره.....چیکارش کنم؟؟؟

13. این کاربر از Kaveh619 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AlirezaLamLam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال دارم؟؟؟؟؟ من الان یه دروازه بان دارم که بعد از یه چندتا بازی توو اول فصل الان همش گیر می ده که می خوام از این تیم برم. منم نمی خوام اونو بفروشمو بازم توو ترکیب اصلی می زارمش . واسه همینم همیشه قبل از شروع بازی اول روی اون بازیکن زووم می کنه و حتی گزارش گرم میگه بازیکن می خواد از این باشگاه بره ولی بازم توو ترکیب می زاتش. حتی قرارد دادشم خیلی افزایش دادم ولی بازم نمی خواد بمونه. بچه ها چیکار کنم این دروازبانو نگه دارم تا رفتنش پشیمون شه؟

پروفشنال ostooreh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    می خواستم بدونم واسه آپدیت ترکیب توی یورو 2012 فایلی چیزی وجود نداره؟؟ (بازیم کرک هستش))

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •