تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 53 اولاول ... 3137383940414243444551 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 523

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی 2013 سونی سری w800a

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    ورژن جدید اومده
    Version PKG4.410GAA

از دوستان اگه کسی اپدیت کرد و تغییراتی دید لطفا بگه

پروفشنال aron110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلامی دوباره..
    دوستان من وقتی یه هارد اکسترنال 500 گیگ بهtv وصل میکنم اکثر فرمتها رو نمیشناسه مخصوصا فایل های ویدیویی و موزیکی رو که خالی نشون میده و انگار هیچی توی پوشه ها نیستش!!!واسه بقیه هم اینطوریه؟؟ولی وقتی فلش و وصل میکنم بیشترش و میشناسه فقط چند تا از فرمت هایی ویدیویی رو نمیشناسه مخصوصا vob که مخصوصه دی وی دی هستش..ممنون میشم کمکم بکنین..
    من هم هارد 500 وصل میکنم فرمتامو میشناسه ولی vob رو پخش نمیکنه

3. این کاربر از aron110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad_gasemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

پس مشکل من از چی می تونه باشه؟؟

داره خودمونی میشه jafeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دوستان برای مشاهده تلویزیون های جدید سونی به تاپیک ساختم مراجعه کنید و از دستگاههای جدید سونی لذت ببرید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. این کاربر از jafeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    این مدل w800B که شما میفرمایید از w800A یا همون W804A امکاناتش و هرتزش پایین تر هست تقریبا هم قیمتشون یکیه پس در مقابل w804A ارزش خرید نداره تازه همین W804A هم کیفیت ساختش پایینه کافیه یه نگاه به جنس پلاستیک پشت تلویزیون بندازید متوجه میشید که چه جنس بی کیفیتی داره. از همون عکس هم تا حدودی معلومه. من خودم تا چند وقت پیش طرفدار این تی وی بودم اما خوب که تحقیق کردم دیدم برندها و مدلهای بهتر دیگه ای هم پیدا میشه. یه دوست تعمیرکار tv دارم که میگفت همه تی وی ها رو داره چین میزنه و اگه هم میخوای چیزی بگیری یا پاناسونیک بگیر یا توشیبا. جدیدا یه مدل تی وی پاناسونیک دیدم که شاهکاره البته تو بازار کمه باید همه سفارش بدن تا فروشنده ها بیارن. مدلی که عرض میکنم LED پاناسونیک مدل TX-L42FT60E هست که کیفیتش فوق العاده و نگفتنیه. این مدل که با TX شروع میشه قطعاتش و پنلش ژاپنی هست و در کشور چک مونتاژ میشه اما مدلی که با TH شروع میشه یا در ایران یا تایلند و یا سنگاپور مونتاژ میشه. من کیفیت تصویر هر دو مدل TX و TH رو کنار هم دیدم و واقعا با هم یه تفاوت فاحش دارن. در مدلی که با TX شروع میشه کیفیت نگفتنیست و هیچ جایی برای ایراد باقی نمیذاره این مدل 1600 هرتز هست و من هیچ لرزش و کشیدگی در تصویر ندیدم وقتی فلش بهش وصل کردم و یه فوتبال رو تو اون دیدم واقعا شگفت زده شدم چون همون فوتبال رو توی مدل w804 سونی و خیلی تی وی های دیگه بازار دیده بودم و هیچ کدام به این کیفیت و روانی تصویر نبود. این تی وی خیلی باریک و زیبا هست که باز هم از این نظر بی رقیبه و پشت تلویزیون رو که دیدم خیلی با کیفیت و از جنس فلز بود برعکس تی وی های دیگه که از جنس پلاستیک کهنه هستن، سه پورت HِDMI و سه پورت USB داشت که یکی از USBهاش USB3 بود. این مدل TX خوشبختانه در کشور چک مونتاژ میشه و از دست چینی ها دور مونده. خلاصه که از لحاظ کیفیت تصویر فکر نکنم هیچ کدام از تی وی های LED تو رنج قیمتی خودش و یا حتی تا بالاتر هم قابل رقابت با این مدل باشن. دو تا فروشگاه که با هم فامیل بودن یکیشون قیمت رو 4700 میگفت و اون یکی اول 4400 گفت بعد از کلی چونه و پیدا کردن یه آشنا تا 4 تومن هم بدون گارانتی راضی شد. ولی قیمت اون TH رو 3400 میگفت که البته نباید اینهمه اختلاف قیمت توی یه مدل باشه ولی چون فقط همون دو تا فروشنده این مدل رو دارن، هر قیمتی که دلشون میخواد میگن حالا دوستان ببینن تو شهر خودشون این مدل رو پیدا میکنن که قیمتش پایین تر باشه . اگه بود یه خبری هم به من بدن. قیمت واقعی این مدل که 42 اینچ هم هست با وجود کیفیت واقعا بالاش باید 3300 تا 3500 باشه. شاید بگید با این کیفیت قیمت 4 تومن هم خوبه ولی یه فروشنده میگفت اینا دارن حداقل یک و دویست، سیصد روش میخورن. چند تا عکس از این تی وی میذارم تا زیباییش رو ببینید. حتی پورتهایی هم که پشت تلویزیون بود با کیفیت تر از تی وی های دیگه بود نمیشه اینو دقیقا توضیح داد باید خودتون ببینید و مقایسه کنید. چندتا از فروشنده ها با وجودی که این مدل رو نداشتن میگفتن دست گذاشتی رو اصل تلویزیون ولی سخت گیرت میاد. من به خیلی جاها سفارش دادم بیارن.

Last edited by 1580; 22-04-2014 at 13:07.

8. این کاربر از 1580 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوست من w800b اصلا قابل مقایسه با w804a نیست
    ندونسته لطفا نظر ندید
    w800b یک انتخاب عالیه
    Last edited by magiteq1; 22-04-2014 at 15:24.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوست من w800a اصلا قابل مقایسه با w804a نیست
    ندونسته لطفا نظر ندید
    w800a یک انتخاب عالیه
    میشه بگید تفاوتشون چیه
    w800a همون w804a هست. برای مناطق مختلف اسامی مختلفی زده شده. شما اگر به سایت سونی یه سری بزنید متوجه میشید که هیچ اختلافی ندارن فقط یک اسم برای خاورمیانه و اسمی دیگه برای آسیای شرقی و با یه اسم دیگه برای اروپا ساخته میشه. در ضمن انتخاب عالی که شما میفرمائید شاید در مقابل بعضی مدلها باشه اما در مقابل اون مدلی که گفتم به هیچ وجه. شما هم تا هر دو مدل رو ندیدید لطفا ندانسته نظر ندهید
    Last edited by 1580; 22-04-2014 at 14:32.

11. این کاربر از 1580 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوست من پست رو اصلاح کردم منظورم w800b بود.

Last edited by magiteq1; 22-04-2014 at 19:23.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

منوی محتویات اینترنت رو چطوری میشه تازه سازی کرد. اصلا امکانش هست یانه؟
    Tv با وایرلس وصل میکنم اما ارور ۲۱۲۳ رو میده.

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام
    ورژن جدید اومده
    Version PKG4.410GAA

از دوستان اگه کسی اپدیت کرد و تغییراتی دید لطفا بگه

من به
    ورژن
    جدید آپدیت کردم.
    مزخرف است. تصویر به هم می ریزه.
    کسی میدونه چه جوری به حالت قبل آپ برگشت...؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •