کسی خبری از امکانات جدیدتره FIFA 12 نداره ؟؟؟ حتی چیزای ریز یا جزئیات بازی ؟؟؟ در مورد دوربین به نظرم چون شبیه دوربین های لیگ انگلیس شده قشنگتره
کسی خبری از امکانات جدیدتره FIFA 12 نداره ؟؟؟ حتی چیزای ریز یا جزئیات بازی ؟؟؟ در مورد دوربین به نظرم چون شبیه دوربین های لیگ انگلیس شده قشنگتره
دو اسکرین جدید از بازی:
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Hell YEAAAA
![]()
:Original size
------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
!!!!
Last edited by JUSTIN11; 13-08-2011 at 08:17.
این اسکرین هایی که گذاشتی چقدر قشنگن گرافیکشون فوق العاده ست ... واسه pc هم همینجوری میشه گرافیکش ؟
دوربین رو شما با تنظیم دستی میتونید هر جور راحت هستید در بیارید.
بله امسال PC هم همین نسخه براش ساخته میشه،فقط اجرای خوبش به سخت افزار مناسب بستگی داره.
آقای justin11 این فیلتره یک آدرسی بدید که فیلتر نباشه.
تماشاگرا چقدر بهتر شدن !!
+
البته اینطور که گفتن گرافیک نسخه PC از روی کنسول بیشتر خواهد بود البته اگه یه سیستم به روز داشته باشیدبله امسال PC هم همین نسخه براش ساخته میشه،فقط اجرای خوبش به سخت افزار مناسب بستگی داره.
از روی کدوم عکس اینو میگین ؟
کافیه بازیکنایی رو که از scout میگیرید overall که برا ایندشون تخمین زده میشه بالا باشه من بازیکن 19 ساله با overall 85 دارم
خدا کنه همینطور باشه که شما میگین PC بهتر از کنسول بشه ... کسی کلیپی از فیفا 11 روی XBOX360 داره بذاره ببینیم گرافیکش چطوره ؟ من رو XBOX360 تا حالا بازی نکردم فیفا رو![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)