سلام.
یه لطف کن بگو چجوری ، یه توضیح بده .... واینکه بعد از Up Grade چه تغییری میکنه ؟
سلام.
یه لطف کن بگو چجوری ، یه توضیح بده .... واینکه بعد از Up Grade چه تغییری میکنه ؟
این چند روزه داشتم کلیپ های 3d رو با VT20 نگاه می کردم. این یکی خیلی باحال بود.
کسی که فایل رو اپلودکرده تعداد زیادی کلیپ دیگه هم گذاشته که هنوز اونا رو ندیدم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من نمیدونم چه تغییری کرد خوب تو یکی از پستهای قبل یکی از دوستان توضیح داده بود منم از اون طریق اپدیت کردم
من از شركت بهتر خريد كه تلويزيون گرفتم يه كابل HDMI1.3 مارشال بعنوان اشانتيون بما داد ولي خودم كابل HDMI1.4 از شركت نو آوران پاپيون به قيمت 11600 تومان خريدم اينهم لينك سايت، آدرس مشخصات محصولاتش
و اينهم آدرس فروشگاه اچ اند دي كه مشخصات و قابليت هاي ورژن هاي مختلف كابل HDMI را با هم مقايسه كرده وليکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قيمتو 20000 ذكر كرده، اميدوارم مفيد باشه .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خبری در مورد اضافه شدن بعضی از امکانات نرم افزاری مدلهای 2011 پاناسونیک به مدلهای 2010
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی از سایتای فروش VT20 سفارش اروپا داره 100 قلم موجود در انبار.
![]()
Last edited by kambiz11000; 14-09-2011 at 15:11.
دوست عزیز لطفا شماره تماسش رو برام بزار یا ...؟
شماره فرستاده شد اگه مدلهای آمریکایی یا ریجن ژاپن بیاره باز بهتره .
kambiz1100
ممنون
فی 42 و 50 رو ازشون اگر گرفته ای ، بگی یا بفرستی لطف کردی.
Last edited by ms1342; 16-09-2011 at 21:36.
دوستان ببخشید سوالمو اینجا مطرح میکنم من tv vt20 دارم با ر س ی و ر ویوسولو با بلوری پلیر سامی و احتمالا سینما خانواده حرفه ایی بخوام بخرم مثل امپلی فایر مارانتز 6005 راستش نوسان برق در منطقه ما تقریبا" زیاده تو یکی از پستها یکی از دوستان استابیلایزر فاراتل پیشنهاد داده بودن من ترانس دارم و یک رابط 5متری که رابطو به ترانس وصل کردم و پیریز این دستگاه های فوق رو به رایط دیروز بعلت نوسان برق رابطم سوخت البته چراغش حالا میخوام این دستگاه استابیلایزرو بخرم با یک رابط مناسب اگه میشه راهنمایی کنید چه رابطی الان در بازار بهترین برای این دستگاه هاست؟ مارکش؟ والبته اگه قیمتشم دارید ممنون میشم بفرمایید چون هرچی در گوگل سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد ممنون میشم سریعتر پاسخ دهید چون عصری میخوام برم پشت شهرداری برای خرید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)