تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 74 اولاول ... 3137383940414243444551 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 735

نام تاپيک: Dragon Age II

اگه نباشه جاش خالی می مونه sheeablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Poker Table

پيش فرض

همین بالا بحثش هست . توی معدن Bone pit هست .
    برای اینکه بازش کنی این معدنو باید بری خونه داییت و روی میز چند تا نامه هست که یکیش مربوط میشه به یه ماموریت توی اون محدوده .
    دمت گرم داوش، کشفش کردم خودم، تقریبا یه روز داشتم باهاش سرو کله میزدم ( الان دارم خجالت میکشم) )، من هی میرفتم تو این خونه هی میدیدم هیچی نیست توش، یه سری نمیدونم چی شد به دیالوگ های توی بازی توجه کردم ( اخه اکثرا حرف الکی زیاد میزنن ) دائیه میگفت there's letter on the desk، عجب سره کاری رفته بودم ) ولی بالاخره با هر بدبختی ای شده رفتم توی Deep Road.

یه چند خط هم الکی:
    انقدری هم که بعضیا میگن DA II بد نیست، به نظر من که هنوز جذابیت داره بعد از چند ساعت بازی به چیزهای جدید عادت میکنه آدم، بعدم اینکه چقدر خوبه این مریل، واسه خودش غولیه انصافا، بتانی هم خیلی باحاله، کلا شخصیت های جالبی داره این سری، البته من99% از Mage ها استفاده میکنم اون 1% هم ماله وقتائیه که خوده بازی یکی دیگرو انتخاب میکنه خلاصه تا اینجاش که به ما چسبید، تا ببینیم بعدش چی میشه:پی
    Last edited by sheeablo; 18-03-2011 at 01:41. دليل: غلط تایپی

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

کی گفته DAII بده؟ همه می گن که نسبت به نسخه ی قبلی ضعیف تر شده.
    کلا من که خیلی خوشم اومد. اون پستمو هم چون اسپویلر داشت کسی نخوند فکر کنم الان ویرایش میکنم دوباره لینکشو می ذارم که برید بخونید.

---------- Post added at 11:48 AM ---------- Previous post was at 11:43 AM ----------

قبلی + اینو درست کردم. توی اسپویلر گذاشتم و یکم هم بهشون اضافه کردم. حالا با خیال راحت بخونید.
    بازی رو بالاخره تموم کردم. در عرض 25 ساعت و نیم. فکر نکنید که کم رفتما ! خب دلیل داره.
    چون که حوصله نداشتم و اچیومنتی هم ندیدم که نوشته باشه مثلا روی nightmare تموم کن ، دلیلی ندیدم که سختی رو زیاد کنم و روی easy رفتم. خب مشخصه که زودتر تموم می کنم. مثلا شما هر نبردو 2 یا سه بار می گذرونید ، ولی من یک باره تمومه. همون باعث میشه 15 ساعت به بازی اضافه بشه. تقریبا 90 درصد ساید کوئست هارو رفتم. اون 10 درصد هم 3 درصدشو احتمال میدم که پیدا نکردم ، 3 درصدش باید چیز میزای مختلف جمع می کردی ( herbalist دوم مثلا ، اولی رو رفتم. ) و 4 درصدشو هم پیچیده بود نرفتم. شما هم همین قدر می تونید برید دیگه. مگر این که از روی راهنمای بازی بخونید و بگذرونید.
    لولم هم 21 و نیم بود در آخرین لحظه. خود سازنده های بازی گفته بودن که 50 تا لول داره و اگه خیلی خوب برید و همه کوئست های بازی رو انجام بدید لولتون به 20 تا 25 میرسه. و بقیه لول ها برای دی ال سی ها هست.
    بازی خیلی خوبی بود. ساید کوئیست های بازی اولش خیلی زیاد بود ولی هر چی می گذشت کمتر میشد. یک علت دیگه ای که زمان بازی کم شد اسکیل خودم بود تو کل بازی یک بار هم بازیو پاز نکردم کمتر از 10 بار مردم خب معلومه که سریع تر می گذرونم.
    با مریل رومنس کردم. یک نکته ای در مورد رومنس بگم :
    رومنسش مثل قبلی نیست. یک مرحله داره Kiss عادی. بعدش که رابطه بالای 50 درصد بشه میاد خونتونو و... . و یک بار هم دقیقا قبل از مرحله ی آخر بری پیش یکی یک kiss هست. اونوقت اچیومنت میده که کامل رومنس کردی با یکی.
      محتوای مخفی: اسپویلر رومنس با مریل 
    من با مریل رومنس کردم. و ازدواج کردم به قولی. بهش پیشنهاد دادم که بیاد خونمون. اونم قبول کرد. منو هم Love صدا می زد. بعضی وقتا هم به زبان الفی منو Love صدا میزد

محتوای مخفی: تصمیمات در بازی 
    من طرف Mage هارو گرفتم. Arishock رو نابود کردم.داداش varic رو هم کشتم. اون Andres رو هم کشتم.

رابطم با varric و merril و isabella پر شده بود و اچیومنت گرفتم واسه همین.
    حتما سیو هاتونو برای دراگون ایج 3 نگه دارید که مشخصه ادامه همینه.
    منتظر دی ال سی های بازی هستم. کلا بازی خوبی بود. نقد بازی رو هم که قبلا کرده بودم. اینم لینکش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
      محتوای مخفی: آخر بازی 
    بازی رو هم تا آخرش فهمیدم. فقط اون جایی که بازجویی از varric تموم شد و اون زنه رفت بیرون ، کلی دوس و فامیل ریختن خونه و سر و صدا کردن اصلا نفهمیدم چی شد . یکی توضیح بده ممنون میشم.

وقتی اچیومنت هارو دیدم فهمیدم با یک بار دیگه بازیو تموم کردن می تونم achivment هارو کامل کنم. الان که خیلی خسته شدم. شاید یک ماه دیگه دوباره برم با انتخاب های دیگه. یک چیز دیگه هم تا یادم نرفته : انتخاب ها خیلی کم شده بود و اکثر مواقع 2 تایی بود. پس با دوبار رفتن میشه کامل انواع بازیو فهمید.
    ممنون
    مبین

3. این کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

!!!!
    دوستان جونه ما اینارو ول کنین اینو جواب بدین : ( وحید که گفت اصلا کاریش ندارن )
    Mage و Rouge تویه بازی با درجه ی Nightmare وقتی بهشون Attack میخوره میرن عقب و نمیتونن Attack بدن. این تویه نرمال هم هست؟!!!! واقعا فاجعه سخت کرده بازی رو! اگه Warrior هم بمیره همه مردن!
    در ضمن تویه این درجه سختی دشمن ها از Health هم استفاده می کنند برایه همین تو درگیری ها نباید نزدیک Elite ه رفت چون با بدبختی جونشو میاری تا نصف یک جون میخوره پر میشه!! رویه بقیه دشمنا هم میری 3 تا سری همینطور ظاهر میشن دهنت سرویس میشه...

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

یعنی اتک کهمی خوره دیگه اتک نمیده؟
    برو توی قسمت تاکتیک و mage رو بکن soporter و rough رو بکن scraper . ببین درست میشه یا نه.
    توجه داشته باش هیچ کدومشون defensive هم نباشند.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Poker Table

پيش فرض

کسی هست توی Deep Road بتانی رو نبرده باشه؟
      محتوای مخفی: عجب 
    اگه نبریمش باز هم میمیره؟

یا اونایی که کلا از Deep Road شدن >
      محتوای مخفی:  
    راهی نیست که بتانی نمیره؟

البته یه جا دیده بودم یکی از بچه ها یه چیزی دربارش نوشته ولی سرچ کردم پیدا نشد
    حاظرم نصف بازی رو دوباره برم اما...
      محتوای مخفی:  
    بتانی نمیره، بابا دپرس شدم من )
    Last edited by sheeablo; 18-03-2011 at 12:10. دليل: نصف رو نوشتم نصب:دی

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Poker Table

پيش فرض

کلا من که خیلی خوشم اومد. اون پستمو هم چون اسپویلر داشت کسی نخوند فکر کنم الان ویرایش میکنم دوباره لینکشو می ذارم که برید بخونید.

---------- Post added at 11:48 AM ---------- Previous post was at 11:43 AM ----------
    چرا بابا، من سره قضیه ی نامه هایی که روی میز بود کلِ نت رو زیرو رو کردم توی فروم های خارجی میگفتن بده
    البته قبل از اینکه اصلا بازی رو بگیرم هم انقدر بد شنیده بودم که دو دل بودم بگیرم اصلا یا نه خوب شد گرفتمش، خیلی وقت بود هیچی بازی نکرده بودم

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مبین خب از همون اول پستو اینجوری می دادی

انقدری هم که بعضیا میگن DA II بد نیست، به نظر من که هنوز جذابیت داره بعد از چند ساعت بازی به چیزهای جدید عادت میکنه آدم، بعدم اینکه چقدر خوبه این مریل، واسه خودش غولیه انصافا، بتانی هم خیلی باحاله، کلا شخصیت های جالبی داره این سری، البته من99% از Mage ها استفاده میکنم اون 1% هم ماله وقتائیه که خوده بازی یکی دیگرو انتخاب میکنه خلاصه تا اینجاش که به ما چسبید، تا ببینیم بعدش چی میشه:پی
    خب دوستان بستگی داره مفهموم بد و ضعیف از نظرتون چی باشه. به نظرم بازیی بد و ضعیفه که مثلا چند ساعت میری ولش می کنی و یا می خوای بهش امتیاز بدی حدود 5 یا پایینتر میشه. بعد یه بازی که شماره قبلیش قوی تره بوده شماره بعدی اونو نمیگن ضعیفه بلکه میگن نسبت به شماره قبلی افت داشته که می تونه افت زیاد و کم و .... باشه یعنی منظورم همین DA هستش
    بعدشم من الان فعلا 36 ساعت برای بازی وقت گذاشتم و به نظرم هیچ وقت برای بازیی که ضعیف باشه حاضر نیستم اینقدر وقت بذارم و بازیی که بتونه یه هفته منو قشنگ این مقدار ساعت سرگرم کنه بازیی بزرگیه و فقط مقدار بزرگی اون باید در آخرش یعنی بعد از یه بار تموم کردن تعیین کنم

کسی هست توی Deep Road بتانی رو نبرده باشه؟
      محتوای مخفی: عجب 
    اگه نبریمش باز هم میمیره؟

یا اونایی که کلا از Deep Road شدن >
      محتوای مخفی:  
    راهی نیست که بتانی نمیره؟

البته یه جا دیده بودم یکی از بچه ها یه چیزی دربارش نوشته ولی سرچ کردم پیدا نشد
    حاظرم نصف بازی رو دوباره برم اما...
      محتوای مخفی:  
    بتانی نمیره، بابا دپرس شدم من )
      محتوای مخفی: بتانی 
    دوست عزیز بتانی رو اگه نبری Deep Road نمی میره ولی بعد اینکه برگردی بنا به دلایلی اونو از دست میدی و دیگه همراهت نیست. یعنی در هر صورت خواهرمون تا آخر بازی همراهمون نیست.....
    Last edited by vahidgame; 18-03-2011 at 13:34.

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

Dragon Age 2 1.01 Beta1

کد:
    crack torrent

کد:

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

چرا بابا، من سره قضیه ی نامه هایی که روی میز بود کلِ نت رو زیرو رو کردم توی فروم های خارجی میگفتن بده
    البته قبل از اینکه اصلا بازی رو بگیرم هم انقدر بد شنیده بودم که دو دل بودم بگیرم اصلا یا نه خوب شد گرفتمش، خیلی وقت بود هیچی بازی نکرده بودم
      محتوای مخفی: بتانی 
    یک بار دیگه هم کامل توضیح داده بودم. اگه بتانی رو نبری می برنش circle . اگه ببریش و اندرس هم همراهت باشه gray warden میشه. اگه اندرس همراهت نباشه اون میمیره. یعنی اگه ببریش یا میمیره یا گری واردن میشه که دیگه بر نمی گرده. ولی اگه نبریش میره circle of magi . بعدش آخرای بازی بر می گرده. و تقریبا فقط میشه مرحله ی آخر ازش استفاده کنی.

11. این کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

یعنی اتک کهمی خوره دیگه اتک نمیده؟
    برو توی قسمت تاکتیک و mage رو بکن soporter و rough رو بکن scraper . ببین درست میشه یا نه.
    توجه داشته باش هیچ کدومشون defensive هم نباشند.
    ... رو چه به شقیقه
    ربطی نداره موقعی که Damge میخوری پرت میشی عقب با یکی دیگه دوباره پرت میشی عقب و این ادامه پیدا میکنه تا بمیری البته این وسط شاید بتونی یک اسپلی بزنی.
    Rogue رو هنوز دقیق نمیدونم اینطوری میشه یا نه ولی Verill که آرچر بود اینطوری میشد اما فکر نمیکنم Izable بشه کلا اینایی که رنج باشن اینطوری میشن.( تویه این درجه سختی )
    تنها راهشم فقط داشتن یک Warrior هست که بتونه جلوشون واسته Taunt هم اگه نبود مونده بودم چیکار کنم ( هرچند که Cooldown ش خیلی زیاده )
    دوستان اسپل هایه قسمت Primal برایه Merill رو حتمی بگیرین عالیه. مثلا Chain Lightning ش آپگرید کنین خیلی قویه. بعدا در مورده استراتژیه خودمم مینویسم
    تو Warrior شاخه ی Defender واقعا اسپل هایه شاخصی داره ( اون آخریاش یکیش 100% Immune to Knockback هست یکیش 5% Damge resistance و یکی دیگشم Spell Resistance داره که واقعا عالیه. 2 تا اسپل هم تویه Weapen And Shield عالین که یکیش Immune میکنه Attack هایی که از Back میدن یکی دیگشم Immune to Critical هست که واقعا بدرد بخوره من اینو دیدم خوشحال شدم )
    یک باگ هم پیدا کردم :
    تویه Quest :Act of Mercy آخرش میگه برگردین پیش Thedas بعد میریزن روت اگه دیر بکشینشون یارو میمیره دیگه نمیتونین Quest رو کامل کنین.( من اونجا اول در رفتم! همشو با شانس رد کردم! در که رفتم یکی 2 تا Unit اومدن دنبالم! Thedas هم باهاشون اومد!!!! بعد که سریع کشتم از Combat اومدم بیرون! سریع یک سیو کردم داشتم از خوش حالی میمردم آخه یک 30 40 باری رفتم حدود 2 ساعت معطل بودم بهترین روش تویه Nightmare اینکه همه رو عقب Hold کنی بزاری اونا بیان یکی یکی بیاریشون که اینطوری هر درگیری 15 دقیقه ای طول میکشه )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •