تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 58 اولاول ... 3137383940414243444551 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 580

نام تاپيک: BioShock 2

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

موافقم به نظر من یه نموره گرافیک کمرنگتر شده و داستانش هم ضعیفتر...
    دختر کوچولوها زشتر دلنچسبتر شده...و از لحاظ گرافیک بیشتر سازندگان به نقاطی که در دید یا توجه بازیباز نیست کم توجهی کردند
    و بافتهای ضعیفی به کار بردند.
    البته همه اینها با دید مقایسه نسبت به نسخه اول هستش وگرنه به تنهایی واقعا زیباست از همه لحاظ
    خداییش داستان شماره یک را در اون حد بسیار بالا نمیشد نوشت با توجه به زمان نسبتا کم اما تو این هم اگه شماره یک مقایسه نشه تا حالا که دارم میرم خیلی جذاب بوده!
    به نظر من دوستانی که دارن گیر میدن بیشتر تحت تاثیر امتیازهای بازی هستند هر چند بد نیست امتیازها ولی خداییش من هر چی دارم میرم جلو تر بیشتر خوشم میاد مخصوصا جو بازی که خفقان تر شده از نسخه قبل!سر همین بایوشاک 1 هم گیم اسپات کاملا از عمد خواست امتیاز پایین بده!
    -----------------------------------
    راستی من تو Siren Alley از 3 تا خواهر کوچولو 2 تاش را پیدا کردم و جمع آوری کردم بعد بیگ سیستر اومد و من نتونستم 3 را پیدا کنم شما که بازی را تمام کردید راهنماییم میکنید من برم از اول Siren Alley را بازی کنم!؟
    در نسخه یک بازی همه رو نجات دادم راستی این یارو LAMB کی
    دکتر سوفیا لمب که یک روان شناس هست و یکی از رقیبهای سیاسی اندرو رایان که بعد از اندرو رایان شهر را بدست گرفته با زور و استبداد!اگه دقت کنید میبینید که با زور سعی کرده کل رپچر را یک خانواده کنه خودشم میگه رپچر یک بدن هست من(لمب)هم صدای اون و بیگ سیستر هم دستان آن و از این حرفها ..... بحثش زیاد هست من هنوز بازی را تمام نکردم!دوست هم ندارم تمام کنم!

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

خداییش داستان شماره یک را در اون حد بسیار بالا نمیشد نوشت با توجه به زمان نسبتا کم اما تو این هم اگه شماره یک مقایسه نشه تا حالا که دارم میرم خیلی جذاب بوده!
    به نظر من دوستانی که دارن گیر میدن بیشتر تحت تاثیر امتیازهای بازی هستند هر چند بد نیست امتیازها ولی خداییش من هر چی دارم میرم جلو تر بیشتر خوشم میاد مخصوصا جو بازی که خفقان تر شده از نسخه قبل!سر همین بایوشاک 1 هم گیم اسپات کاملا از عمد خواست امتیاز پایین بده!
    -----------------------------------
    راستی من تو Siren Alley از 3 تا خواهر کوچولو 2 تاش را پیدا کردم و جمع آوری کردم بعد بیگ سیستر اومد و من نتونستم 3 را پیدا کنم شما که بازی را تمام کردید راهنماییم میکنید من برم از اول Siren Alley را بازی کنم!؟

نه ميدوني شروع شماره يك خيلي عالي بود.......كلا اونقدر موضوع وجود يك شهر متروكه زير آب جالب بود كه كلا نياز به هيچ موضوع ديگه اي نبود...ولي اين شماره ديگه اون سورپرايزو نداشت و بايد موضوع روانشناسانه تري ميداشت كه موضوعش و آخرش خيلي هاليووديه ...به نظر من...... .

در مورد گير دادن هم من بيشتر به خاطر شباهت گيم پلي و فضا به شماره1 اش كمي از بازي نااميد شدم........(كه تو گيم اسپات هم نوشته براي طرفدارا فضا و بازي كمي تكراري جلوه ميكنه)وگرنه در مقايسه با خيلي از بازيها هنوزم بايوشاك يعني قدرت مطلق.
    Last edited by halflife g; 23-02-2010 at 19:33.

3. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

عزیز دل برادر من هم میگم مقایسه بازی با شماره یک هست که این بازی را تا حدی اینطوری بهش باعث شد نگاه بشه!شماره یک اونقدر رویایی بود که من به خاطر محیطش عاشقش شدم کلا ژول ورنی بود!ولی خوب محیطش واقعا هنوز هم که هنوز بسیار بسیار جالب هست برای فنهای بازی!
    تو خود فروم 2K تا اونجا که گفته شده بود این رپچر هست که به بایوشاک هویت بخشیده نه ریان نه تننباوم نه سوفیا لمب و فرانک فونتاین............بدون رپچر باید قید بایوشاک را زد!
    اینکه شماره 3 را میخوان چیکار کنن مهم نیست مهم برای اون طرفدارا رپچر و جو 1950 بازی هست...............اینا تک تک طرفدارا فکر کنم قبول داشته باشند!کلا اون جو 1950 یی خیلی مهم هست!
    در کل من تا اینجا که رفتم بازی شدید اتمسفریک و تاریک تر هست من واقعا خوشم اومده............

5. این کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

عزیز دل برادر من هم میگم مقایسه بازی با شماره یک هست که این بازی را تا حدی اینطوری بهش باعث شد نگاه بشه!شماره یک اونقدر رویایی بود که من به خاطر محیطش عاشقش شدم کلا ژول ورنی بود!ولی خوب محیطش واقعا هنوز هم که هنوز بسیار بسیار جالب هست برای فنهای بازی!
    تو خود فروم 2K تا اونجا که گفته شده بود این رپچر هست که به بایوشاک هویت بخشیده نه ریان نه تننباوم نه سوفیا لمب و فرانک فونتاین............بدون رپچر باید قید بایوشاک را زد!
    اینکه شماره 3 را میخوان چیکار کنن مهم نیست مهم برای اون طرفدارا رپچر و جو 1950 بازی هست...............اینا تک تک طرفدارا فکر کنم قبول داشته باشند!کلا اون جو 1950 یی خیلی مهم هست!
    در کل من تا اینجا که رفتم بازی شدید اتمسفریک و تاریک تر هست من واقعا خوشم اومده............

بله از اين لحاظ راس ميگي........اين بازي مبتني بر اتمسفر كه اون هم در رپچر ايجاد معني پيدا مي كنه و انصافا هم عاليه......... .

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

قسمت اولش من ارزوم این بود بریم یه دوری تو دنیای زیر ابش بکنیم
    عقدش موند تو این قسمت که رفتیم چرخیدیم واقعا حال داد.

8. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

خوب دیشب از 12 شب تا 4 صبح
    و امروز هم از 3 عصر تا 6 عصر بازی کردم و این شاهکار هم تمام شد

واقعا فوق العاده بود
    این big sister ها خیلی رعب اور ساخته شده بودن و وقتی می اومدن با اون جیغ هایی که با فرکانس خاصی ساخته شده بود و واقعا استرس و ترس مخلوط با هیجان رو منتقل میکرد
    و فوق العاده هم سخت بودن من از رو hard رفته بودم دیگه کولاک شده بود بازی
    از تنوع سلاح , item و پراکندگی زیاد اونها به خصوص dollar ها که واقعا باید اینچ به اینچ میگشتی چون تو یک محیط هایی استتار شده بود که واقعا مخ کار گیری بود
    مثل Adam هایی که حد فاصل اون دو قسمتی که باید تو اب حرکت میکردی بودن و باید پیدا میکردی
      محتوای مخفی: !! 
    خیلی جالب بود که مرحله اخر وقتی تو قالب little sister بازی میکردی هم فوق العاده سریع حرکت میکرد هم تو قسمت هایی که از corps ها میخواست Adam جمع کنه خیلی سریع این کار رو میکرد در حالی که وقتی با خود big dady میرفتی کلی طول میداد و خداییش یکی از سخت ترین کار ها بود چون شدیدا میریختن و میزدن

محتوای مخفی: ! 
    مرحله اخرش واقعا به یاد موندنی بود . این که همراه دختر خودش تو قالب لون لباس با اون موسیقی فوق العاده باید جلو میرفتیم و بهتر از اون cg movie انتهای بازی که خیلی قشنگ ساخته شده بود و کاملا نوید شماره 3 رو داد

من عجیب و شدید از این شماره لذت بردم هم به خاطر میحط ها و اتمسفر بهتر و زیبا تر هم نو اوری های جدید تر به خصوص final chapter بازی ...

اگه به 1 بدم 9.1 به این میدم 9.3

بی صبرانه منتظر میمانیم تا 2k ما رو از انتظار برای next installment در بیاره

10. 4 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ardavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من تازه امروز این رو گرفتم،اقا یک کلام،یک شاهکار به تمام معنا،2k games دوست داریم!!!!
    واقعا فوقعالده هست این بازی!!!!

پروفشنال ...ALI...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

درود

با این سیستمی که من دارم می شه bioshock 2 رو خوب بازی کرد؟؟

Cpu: E5200 2.5 DUAL CORE

VGA: 9400 GT

RAM:4 GB

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

درود

با این سیستمی که من دارم می شه bioshock 2 رو خوب بازی کرد؟؟

Cpu: E5200 2.5 DUAL CORE

VGA: 9400 GT

RAM:4 GB

برو خیالت راحت

آخر فروم باز omidshsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    شهر شیراز

پيش فرض

آقا مرحله ی یکی مونده به آخر یه یارویی هست که اسمش یادم رفته!!
    هم می تونیم بکشیمش هم می تونیم ولش کن
    چی کار کنیم؟
    (همون که توی ایستگاه قطاره و بهمون میگه 3 تا لیتل سیستر رو آدم کنیم!!)

راستی بنظرتون این بازی بیش از حد به شماره ی 1 شبیه نیست؟
    Last edited by omidshsh; 25-02-2010 at 13:15.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •