در ضمن در کاتالوگ گوشی طرز نوشتن تمام کاراکترها با قلم نشون داده شده.
در ضمن در کاتالوگ گوشی طرز نوشتن تمام کاراکترها با قلم نشون داده شده.
نمیشه مثلا باهاش شکل اس ام اسی ساخت
ممد منظورت این شکلکاس؟ گمون نکنم بشه حالا اساتید فن مارو راهنمایی کنننمیشه مثلا باهاش شکل اس ام اسی ساخت
با نهايت تاسف شنيدم دوربين p1 هم اونطورا كه مي گن جالب و باكيفيت نيست.
پس ديگه چي مي مونه؟
از نظر برنامه هاي كاربردي كه جلوي سيمبينهاي S60 نوكيا كم مياره . از نظر دوربين هم كه كيفيت خوبي نداره .
پس من چيكار كنم؟
يكي راهنمايي كنه . من چه گوشي بخرم؟
Last edited by raahi; 16-11-2007 at 23:37.
اگر برای این گوشی و کلا Uiq برنامه کم هست دلیلش اینه که جدید تره.
هرچی کم داشته باشه توی سرعت از نوکیا کم نمیاره.این رو بهت قول میدم.
دوربینش هم متوسط هست.در حد K800 نیست.
قدمت سری 60 چون بیشتره براش برنامه هم بیشتره.
به هر حال از نوکیا هم مدلهای زیادی هست مثل N73/n76/5700..... میتونی روی اونها هم فکر کنی.
راستی در مورده برنامه هم باید برنامه های Uiq3 روش نصب بشه.
سلام بچه ها . خوبید؟ منم به جمع p1 دارها اضافه شدم
یه سوال داشتم. من قبلاً p990 داشتم که با تاریخ sms های توی inbox مشکل داشتم. الان دیدم توی p1 هم همینطوریه. خواستم ببینم راهی واسش نیست. از بچه ها کسی می تونه راهنماییم کنه؟ ممنونتون![]()
سلام بچه ها. آقا شماها که حواب منو ندادین . اشکال نداره. حالا می خوام یه خبر خوب بدم بهتون.
برین گوشیهاتون و update کنید حالشو ببرید. توی update جدید زبان قارسی رو هم می شه واسه گوشی انتخاب کرد. بعنی تمام منوها و ÷یغام ها بصورت فارسی می شه. یه چیزجالبتر اینکه الام گوشی قابلیت تشخیص دست خط فارسی رو هم داره. حتی گ پ چ ژ رو هم وقتی با قلم بنویسید تشخیص می ده. حالا n95 کیلو چند؟
هنوز inbox رو چک نگردم ببینم مشکل حل شده یا نه. امیدوارم که حل شده باشه. شماهام اگه راهی واسه هد درد inbox دارید راهنماییم کنید. ممنون می شم. تغییراتی جدیدیم که توی firmware جدید بود رو براتون می نویسم. حال کنید با p1 هاتون![]()
شما ميگيد هرچي كم داشته باشه توي سرعت از نوكيا كم نمياره . درسته . اما وقتي برنامه اي وجود نداشته باشه كه بخواي باهاش با سرعت بالا كار كني چه فرقي مي كنه . نه اينكه برنامه اي اصلا وجود نداره . منظورم اينه كه اون برنامه هايي كه من مي خوام توي اين سري نيست.
واقعا اگه P1 سيستم عاملش مثل سري N نوكيا بود يا اينكه همين بود اما برنامه هاي متنوع براش بود و دوربينش هم خوب بود همين فردا مي رفتم مي خريدم.
به هر حال هر كسي گوشي رو براي هدفي مي خره و من هم برام اين كاربردها مهمه . اصلا هم اينكه سوني اريكسون باشه يا نوكيا فرقي نمي كنه . مهم اون كاراييشه.
به هر حال فكر نمي كنم گوشي نوكيا با اين اسكرين بزرگ و قابليتها وجود داشته باشه كه قيمتش هم مناسب باشه.![]()
راستي كسي از دوستان مي تونه كيفيت دوربين P1 رو با N70 از نظر عكس و فيلم مقايسه بكنه؟
اگه اينكارو بكنه واقعا ممنون مي شم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)