با دورود
لطفا تنظیمات دسته را که مثل pes باشد را میخواستم هرکاری میکنم و موارد را تعقیر میدم درست نمیشود دسته بازی مارکgenius max fire
با سپاس
با دورود
لطفا تنظیمات دسته را که مثل pes باشد را میخواستم هرکاری میکنم و موارد را تعقیر میدم درست نمیشود دسته بازی مارکgenius max fire
با سپاس
مدتيه اتفاقاتي ميافته كه منو بشدت از داشتن كنسول هك شده پشيمون نموده...مثلا تورنمنت جام حذفي ايتاليا ميرم و ارايه كننده بييييترين بازي ها ميشم)))اما تو فينال يهو ميبينم تيم حرف ٧ نفرست يا من تيمم ناقصه...اعصابمو خووووورد كرده....
یه بار واسه من همین اتفاق افتاد که تیم مقابلم 7 نفر بود . ربطی به کنسول -- شده نداره .کلا فیفا باگ کم نداره !
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
=========================
مهندسی که شما باشی ممکنه واسه دی وی دی باشه؟اگه برم یکی بخرم دوباره رفع میشه؟اگه یه بار بازی رو باک کنم و باز نصب کنم درست میشه؟لچیومنت هام نمیرن؟
کلا باگه فیفاست, فقط هم اگر اشتباه نکنم با reset squad درست میشه!
باگی که در ترکیب تیم ها هست به چند صورته :
یک مودل اینه که تیم حریف یار کم داره یعنی به جا 11 تا 7 تا یا بیشتر و کمتر داره. که من اینو تو مولتی پلیر رو PC دیدم.
یک مدل هم درست قرار نگرفتن بازیکنانا در پست خودشون.
من رئال مادرید رو برمیداشتم همش جای مارسلو(دفاع چپ) با دیماریا (بال راست) عوض میشد.
توی تیم منیجمنت درست بود ها ولی تو بازی مشکل داشت![]()
یه باگ دیگه هم بود . وقتی بارسلونا اول بازی توپ رو از وسط زمین شروع میخواست بکنه دنی آلوز همیشه گوشه کرنر سمت چپ والدز دقیقا کنار پرچم کرنرقرار داشت و وقتی شروع میشد میدویید میرفت سر جاش (دفاع راست) .
نه استاد . وقتی واسه کنسول من هم همین باگ هست یعنی مشکل از سازندگان هست . اگه بازی رو پاک کنی آچیومنت هات پاک نمیشه . حالا مگه چقدر از فیفا امتیاز داری ؟
امروز میخواستم توی بازی دوستانه اوکراین رو بردارم در کمال تعجب دیدم اصلا وجود خارجی نداره!
وجود خارجی داره . همین دیشب بازی داشت 2-1 برد !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)