برعکس گفتی بالا رو بگیری چیپ میره پائین رو بگیری توپ اوج می گیره میره آسمو ولی پائین رو بگیری درایو میشه شوت
برعکس گفتی بالا رو بگیری چیپ میره پائین رو بگیری توپ اوج می گیره میره آسمو ولی پائین رو بگیری درایو میشه شوت
اتفاقا همونی که من گفتم درسته ، LS رو به سمت جلو بگیری توپ تیز میره و به سمت خودت بگیری چیپ مانند میره . حتی تو کرنر ها هم همین جوری هست واسه همین همه به من میگن خیلی رو کرنر گل میزنی ( داداشم ، دوتا دوستام ، فامیلمون و چند تا از رفیق های لایو )
دوستان این آموزش هایی که میگین رو لینکهاش رو بذارید برای دانلود ( همه مدل)
من تازه رفتم رو لجندری ( از semi pro شروع کردم مثل مردپله پله بالا اومدم حالا wordclass رو کمی و بیش راحت میبرم
) ولی این لجندری دیگه با روش خودم جواب نمیده
4 تا آموزش بذارید ببینم چی کار میشه کرد
tnx
ای بابا مگه آموزش هم داره ؟
تو کنکور داری یا داشتی ؟
برعکس من با حرف Spaniuly موافقم . بالا گرفتن LS باعث میشه تو بعد از طی کمی مسیر بیاد پایین . البته نه به صورت چیپ بلکه چرخشی یا Driven .
پایین گرفتن LS باعث اوج گرفتن توپ میشه . یه جورایی میشه گفت توپ تو مسیر خودش مستقیم میره و میزان پایین اومدنش کمه . شوت جالبیه . انگار توپ میخواد پرواز کنه . من بیشتر وقتی LB رو میگیرم همچین شوتی میزنم . ولی زدنش و هدفگیریش سخت تره . چون خیلی کم بایستی پر کنی . کسایی مثل رونالدو این ضربه رو خوب میزنن . ولی مثلا ژاوی خوراکش چرخشیه .
خب عزیز من ، منم دارم همین رو میگم دیگه ، اگه بالا بگیری بعد مدت خیلی کمی توپ یهو میاد پایین و خیلی تند میره !
منم اینو گفتم :بالا گرفتن LS باعث میشه تو بعد از طی کمی مسیر بیاد پایین . البته نه به صورت چیپ بلکه چرخشی یا Driven
خب این یعنی چی ؟LS رو به سمت جلو بگیری توپ تیز میره
منم اینو گفتم :پایین گرفتن LS باعث اوج گرفتن توپ میشه
حالا گفتم چیپ مانند میره نه اینکه واقعا چیپ بره منظورم اینه که نسبت به اون هوا تر میره و البته یکم آروم تر ! اصلا کلمه چیپ رو نباید بکار میبردم !به سمت خودت بگیری چیپ مانند میره
آقا من شرمنده اخلاق همگی من به LS دقت نکردم درسته LS که همون جهت حرکتی هست برعکس هست با RS شما وقتی ضربه آزاد می زنید اگه RS رو به جهت بالا نگه دارید توپ چیپ می ره و شدت این چیپ رو می تونید با پائین نگه داشتن LS شدید تر بکنید در واقع حرف ANAP درسته
وقتی موقع اجرای بازی میگه application error و بعد ادرس و مسیر بازی رو میده و میگه crush dumps منظورش چیه و باید چیکار کرد...بازی میاد بیرون
این واسه PC هست یا Xbox ؟ تو مگه Xbox ـی نبودی ؟
============================
اره عزیزم..اما تو لب تابم هم امتحان کردم این بیغام اومد...
شما از شوت بعلاوه LT استفاده می کنید واسه شوت محکم تو جریان بازی((و نه ضربه ازاد))؟یکی شوت با LB هست واسه چیب....یکی شوت با RB هست واسه شوت فنی...و اینم فکر کنم با ال تی محکم بزنه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)