تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 408 از 461 اولاول ... 308358398404405406407408409410411412418458 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,071 به 4,080 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ضربه ایستگاهی یا حین بازی ؟
    چون واسه ضربه ایستگاهی میخوای تند بره بایدLS رو بدی بالا و اگه میخوای چیپ بره بده پایین .

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
    برعکس گفتی بالا رو بگیری چیپ میره پائین رو بگیری توپ اوج می گیره میره آسمو ولی پائین رو بگیری درایو میشه شوت

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

برعکس گفتی بالا رو بگیری چیپ میره پائین رو بگیری توپ اوج می گیره میره آسمو ولی پائین رو بگیری درایو میشه شوت
    اتفاقا همونی که من گفتم درسته ، LS رو به سمت جلو بگیری توپ تیز میره و به سمت خودت بگیری چیپ مانند میره . حتی تو کرنر ها هم همین جوری هست واسه همین همه به من میگن خیلی رو کرنر گل میزنی ( داداشم ، دوتا دوستام ، فامیلمون و چند تا از رفیق های لایو )

3. 2 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان این آموزش هایی که میگین رو لینکهاش رو بذارید برای دانلود ( همه مدل)
    من تازه رفتم رو لجندری ( از semi pro شروع کردم مثل مرد پله پله بالا اومدم حالا wordclass رو کمی و بیش راحت میبرم ) ولی این لجندری دیگه با روش خودم جواب نمیده
    4 تا آموزش بذارید ببینم چی کار میشه کرد
    tnx

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

دوستان این آموزش هایی که میگین رو لینکهاش رو بذارید برای دانلود ( همه مدل)
    من تازه رفتم رو لجندری ( از semi pro شروع کردم مثل مرد پله پله بالا اومدم حالا wordclass رو کمی و بیش راحت میبرم ) ولی این لجندری دیگه با روش خودم جواب نمیده
    4 تا آموزش بذارید ببینم چی کار میشه کرد
    tnx
    ای بابا مگه آموزش هم داره ؟

تو کنکور داری یا داشتی ؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اتفاقا همونی که من گفتم درسته ، LS رو به سمت جلو بگیری توپ تیز میره و به سمت خودت بگیری چیپ مانند میره . حتی تو کرنر ها هم همین جوری هست واسه همین همه به من میگن خیلی رو کرنر گل میزنی ( داداشم ، دوتا دوستام ، فامیلمون و چند تا از رفیق های لایو )
    برعکس من با حرف Spaniuly موافقم . بالا گرفتن LS باعث میشه تو بعد از طی کمی مسیر بیاد پایین . البته نه به صورت چیپ بلکه چرخشی یا Driven .
    پایین گرفتن LS باعث اوج گرفتن توپ میشه . یه جورایی میشه گفت توپ تو مسیر خودش مستقیم میره و میزان پایین اومدنش کمه . شوت جالبیه . انگار توپ میخواد پرواز کنه . من بیشتر وقتی LB رو میگیرم همچین شوتی میزنم . ولی زدنش و هدفگیریش سخت تره . چون خیلی کم بایستی پر کنی . کسایی مثل رونالدو این ضربه رو خوب میزنن . ولی مثلا ژاوی خوراکش چرخشیه .

7. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

برعکس من با حرف Spaniuly موافقم . بالا گرفتن LS باعث میشه تو بعد از طی کمی مسیر بیاد پایین . البته نه به صورت چیپ بلکه چرخشی یا Driven .
    پایین گرفتن LS باعث اوج گرفتن توپ میشه . یه جورایی میشه گفت توپ تو مسیر خودش مستقیم میره و میزان پایین اومدنش کمه . شوت جالبیه . انگار توپ میخواد پرواز کنه . من بیشتر وقتی LB رو میگیرم همچین شوتی میزنم . ولی زدنش و هدفگیریش سخت تره . چون خیلی کم بایستی پر کنی . کسایی مثل رونالدو این ضربه رو خوب میزنن . ولی مثلا ژاوی خوراکش چرخشیه .
    خب عزیز من ، منم دارم همین رو میگم دیگه ، اگه بالا بگیری بعد مدت خیلی کمی توپ یهو میاد پایین و خیلی تند میره !

بالا گرفتن LS باعث میشه تو بعد از طی کمی مسیر بیاد پایین . البته نه به صورت چیپ بلکه چرخشی یا Driven
    منم اینو گفتم :
    LS رو به سمت جلو بگیری توپ تیز میره
    خب این یعنی چی ؟

پایین گرفتن LS باعث اوج گرفتن توپ میشه
    منم اینو گفتم :
    به سمت خودت بگیری چیپ مانند میره
    حالا گفتم چیپ مانند میره نه اینکه واقعا چیپ بره منظورم اینه که نسبت به اون هوا تر میره و البته یکم آروم تر ! اصلا کلمه چیپ رو نباید بکار میبردم !

9. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا من شرمنده اخلاق همگی من به LS دقت نکردم درسته LS که همون جهت حرکتی هست برعکس هست با RS شما وقتی ضربه آزاد می زنید اگه RS رو به جهت بالا نگه دارید توپ چیپ می ره و شدت این چیپ رو می تونید با پائین نگه داشتن LS شدید تر بکنید در واقع حرف ANAP درسته

11. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

وقتی موقع اجرای بازی میگه application error و بعد ادرس و مسیر بازی رو میده و میگه crush dumps منظورش چیه و باید چیکار کرد...بازی میاد بیرون

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

وقتی موقع اجرای بازی میگه application error و بعد ادرس و مسیر بازی رو میده و میگه crush dumps منظورش چیه و باید چیکار کرد...بازی میاد بیرون
    این واسه PC هست یا Xbox ؟ تو مگه Xbox ـی نبودی ؟

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

این واسه PC هست یا Xbox ؟ تو مگه Xbox ـی نبودی ؟

============================

اره عزیزم..اما تو لب تابم هم امتحان کردم این بیغام اومد...

شما از شوت بعلاوه LT استفاده می کنید واسه شوت محکم تو جریان بازی((و نه ضربه ازاد))؟یکی شوت با LB هست واسه چیب....یکی شوت با RB هست واسه شوت فنی...و اینم فکر کنم با ال تی محکم بزنه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •