دوست من
با قلم ،با استفاده از کیبورد مجازی روی صفحه تایپ میکنم.
دوست من
با قلم ،با استفاده از کیبورد مجازی روی صفحه تایپ میکنم.
سلام دوست من
روی ایکون شیفت (فلش رو به بالا دو طرف کیبورد هستش) کلیک کن و از حرف "ی" که دو تا نقطه زیرش داره استفاده کن.
تبریز 2 گیگ sandisk رو میدن 13 اصلش رو
بفرما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من نمی تونم با کیبورد گوشیم فارسی تایپ کنم یکی راه نوشتن فارسی رو بگه
منم این مشکل تایپ حرف ی رو دارم راه حلش گیر اومد ما رو با خبر کنین
سلام.
دوستان مشخصات گوشی من این هست:
phone:CXC 162037 R9K009
bluetooth:CXC 162143 R1D
organizer:CXC 16108 R6G04
CDA: CDA 162022/9 R6G02
گوشیم هم Generic Arabic1 هست. جدیدترین آپدیت همینه؟ چرا من مشکل آنتن دارم؟ وقتی با ایرانسل صحبت میکنم وسط صحبت قطع میکنه! راه حل چیه؟ کدوم فیرمور از همه بهتره؟ راهنمایی کنید. ممنون.
دوستمون که گفتن. رو کیبورد مجازی دکمه shift رو بزنین و ار ِِِ ی که دو تا نقطه داره استفاده کنین.
راستی من یه برنامه cal filter نصب کردم و بعدم پاکش کردم. اما هر بار که گوشیم رو روشن میکنم پنجره نصب همین برنامه میااد بازم. چکارش کنم؟ اگر یه player خوبم سراغ دارید معرفی کنید. ممنون
دوست من
من ماه پیش گوشیم از سایت سونی اریکسون اپدیت کردم و فریمورم از سری f به g ارتقا پیدا کرد (شما آخرین فریمور رو دارید) ولی مشکل آنتن دهی ندارم. احتمالا ایراد از ایرانسل شماست.
سلام
شما نرم افزار یا هکی چیزی سراغ دارید که باهاش بشه کیفیت میکروفون گوشی را افزایش داد تا در سمینار ها و ... که یک سخنران توی یه سالن بزرگ داره صحبت میکنه صداش را بشه واضح ضبط کرد؟
برای این کار سخت افزاری چیزی هم هست که به گوشی متصل بشه و این کارائی گوشی را بالا ببره؟
من ایرانسل ندارم. همراه اول دارم ولی وقتی با یکی که ایرانسل داره صحبت میکنم ناگهان قطع میشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)