گرفتن اچيومنت ها مزه اره كه خيلي ها دوسش دارن؟چرا من هيچ حسي ندارم به اجيومنت ها...اصن بدرد جي ميخورن؟
گرفتن اچيومنت ها مزه اره كه خيلي ها دوسش دارن؟چرا من هيچ حسي ندارم به اجيومنت ها...اصن بدرد جي ميخورن؟
آره خیلی مزه داره . اگه 4 رفیق اینور اونور یا تو لایو داشته باشی میتونی خود نمایی کنی
کلا تو لایو میخوای یارو رو بشناسی که چقدر بازیکنه باید به GS ـش نگاه کنی !
اره اگه نسخه PC هم GFW بود فکر کنم خیلی ها دنبال اچیومنت میرفتن .
بسر خاله ی من کلی اچیومنت داره تو این بازی...میره بازی های اسون میخره تاا خر میره میگیره...))
اقا یه سواال.........شوت بر قدرت و قوی که تیز میره با L2 هست دیگه؟
دوستان من ایستگاهی نرم را یاد گرفتم و هر چی میزنم گل میشه ولی ایستگاهی قدرتی چطوریه ؟؟؟ از راه دور میزنم آروم میره توی دستهای گلر !!![]()
به ما هم یاد بده
ببین دوست عزیز وقتی میخوای کاشته بزنی اول از همه که خودت باید جهتشو تعیین کنی و با توجه به قدرت curve یا همون کات خودمون باید جهت را درست بگیری
بعدش جهت دسته یا کیبورد را به بالا میگیری و از طرف دیگه جهت راست یا چپ را هم میگیری تا کات بده ..... بعد همینطور که دستت روی این جهت هاست قدرت شوت را به اندازه کافی پر میکنی و تند تند ضربدر میزنی یعنی همون پاس
اول بیا توی تمریناتش یکم تمرین کن تا دستت راه بیفته بعدا دیگه عادت میکنی ........ فقط حواست باشه تا آخرین لحظه ضربدر را پشت سر هم بزنیامیدوارم تونسته باشم منظور را برسونم
اگه جهت چپ و راست رو بگیرم که همینجوری حرکت میکنه، نمیشه ! فقط میشه بالا رو گرفت
برای کاشته قدرتی باید اول با LS استیک چپ جهت رو بدی به سمت جلو، بعد همزمان LB رو نگه داری بعد قدرت رو 3 تا خونه پر کنی!!
توی Arena با کریس رونالدو یا زلاتان تمرین کن دستت میاد.
خب شما اول جهت بالا را بگیر بعد قدرت را پر کن بعد کات بده بعد تند تند ضربدر بزن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)