1.خب الان من مشکل من باقیه توی w960 نهایت cpu واقعی چقدره؟
1.خب الان من مشکل من باقیه توی w960 نهایت cpu واقعی چقدره؟
همون 208 هست.کلا سونی اریکسون از همین cpu ی amr ورژن 400 با سرعت 208 مگاهرتز از p990 به این طرف (اگر اشتباه نکنم)
استفاده کرده.
بله عکسها هم خراب میشه
موندم چی بگیرم . همه ادعا میکنن اصل اصله4 گیگ رو یکی میگه 23 یکی دیگه میگه 32 هر دو هم میگن اصله گارارنتی هم میکنن مادام العمر
مسخره است موندم...
Last edited by p6tr; 09-01-2009 at 04:50.
مموری 4 گیگ اصل با مارک سونی رو چند روز پیش قیمت کردم 34 تومن...
خودم قبل از اینکه برم اونجا، از هرکی تو اینترنت پرسیده بودم گفتش قیمت 16-17 تومن.
ولی وقتی رفتم اونجا، ضایع شدم... و مجبور شدم همون 2 گیگش رو بخرم 18 تومن.![]()
با اون نمیشه روی بلوتوث رمز گذاشت ، فقط میشه روی خود گوشی رمز گذاشت.![]()
شما مطمئنین؟با اون نمیشه روی بلوتوث رمز گذاشت ، فقط میشه روی خود گوشی رمز گذاشت.![]()
چون من قبلاً که این برنامه رو نصب داشتم، روی هرجا که میخواستم میتونستم پسورد بزارم... (مثل File Manager - Gallery - Messaging و برنامه های نصب شده...)
گرون خریدی ها.من 4-5 ماهی هست 2 گیگ رو خریدم 15.000مموری 4 گیگ اصل با مارک سونی رو چند روز پیش قیمت کردم 34 تومن...
خودم قبل از اینکه برم اونجا، از هرکی تو اینترنت پرسیده بودم گفتش قیمت 16-17 تومن.
ولی وقتی رفتم اونجا، ضایع شدم... و مجبور شدم همون 2 گیگش رو بخرم 18 تومن.
الان باید کمتر باشه.
بعد از reset گوشی فایل demo پرید و آیکونش هم همینطور چه طوری میشه برش گردوند؟
تا حالا بعد از 4 ماه چند تا خش روی صفحه ی گوشی افتاده که باید توی نور ببینیشون که مطمعنم
با قلم خود گوشی افتاده .طبیعیه؟
آخه من گفتم مموری 17 تومنی 4 گیگ میخوام، یارو گفتم دارم ولی اگه بندازی روی گوشیت هنگ میکنه... (خودشم گفت تقلبیه)
بعد منم مجبور شدم اون 2 گیگیه اصل رو بخرم.
برای منم موقع ریست پرید...بعد از reset گوشی فایل demo پرید و آیکونش هم همینطور چه طوری میشه برش گردوند؟
فقط باید از اینترنت دانلودشون کنی!
Last edited by mohammad_1ta; 09-01-2009 at 20:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)