من دیشب با یه هموطنی که تازه انلاین بازی میکرد بازی میکردم بازیش خوب بود یعنی توپ در دستش خیلی سخت ازش گرفته میشد ولی دفاعش و حمله اش ویران بود مخصوصا دفاع من یه وقتهای اصلا بازیکنم رو رو یه خط فرضی حرکت میداد یا تکلهای بیمورد و از دور میزد یا ....
خلاصه بهش توصیه های کردم و بااجازه و مثل یه دوست بهتون میگم
ببین دفاع کردن در مقابل cpu یه طور دیگه و دفاع کردن در مقابل human (منظور انسان) طور دیگه هست اگه با کامپیوتر بازی میکنی دیگه خودتون باید درست و حسابی تمرین کنید من در مورد دفاع کردن در مقابل حریف های واقعی کسای رو میگم که خون در رگشون هست
.gif)
اول هیچ موقع تکلهای بی مورد و سریع نرو در جای خود باید تکل بری خیلی زیاد پیش میاد یا کارت میگیری یا تکل رو درست نمیری بازیکن جا میمیونه تا راه بیوفته بیاد حریف رو بگیره...
دوم دوستمون هم گفتند در فاع کردن صبور باش سریع رو پای حریف نرو مگر در مواقعی که واقعا میتونی این کار رو بکنی و اطمینان داری که در این صورت خیلی عالی میشه و حریف رو سر در گم میکنی
منظور از صبور بودن این نیست ولش کنی فقط باهاش کورس بزاری شما میتونی با کورس گرفتن همزمان هم دکمه rb رو بگیری که یه یار اضافه میاره برات واسه کمک کردن و پرس کردن حریف بعد بازیکنی که روش سویپ کردی رو میتونی ازادنه راه بندازی و حریف رو قفل کنی در مواقع سریع بودن دفاع هم شما وقتی حریف یه پاس میده سریع با انالوگ راست بتونی رو بازیکن نزدیک حریف که توپ درحال رسیدن بهش هست میتونی زود نزدیک بازیکن مورد نظر شده و با گرفتن دکمه X پرس و توپ ربائی کنی
ببین راه های هست شما برای دفاع کردن میتونی با پرس دونفره که عرض کردم شروع کنی یعنی با گرفتن دکمه Rb این کار رو بکنی بعدا خودتون رو با انالوگ راست هماهنگ کن که خیلی به درد میخوره
اگر بتونی بازی حریف رو بخونی خیلی راحت تر میشه بازی رو اداره کرد من بارها پیش اومده تا دقیقه 20 یا 30 بازی بازی کردم و شیوه بازی کردن حریفم رو یاد گرفتم یعنی کسی که با بارسا میاد تو همیشه چشمات به مسی و وریزه کاری هاش باش چون کسای بارسا رو میارن دنبال سرعت و عکس العمل سریع هستند کسای هم هستند میلان میارن که ابرایمویچ واقعا سرزنیش حرف نداره یا گل هست یا کرنر کم مواقعی پیش میاد بتونی جلوش رو بگیری
ولی یه تیمی مثل رئال واقعا خیلی قویه هم بازیکنهای سریع داره هم قدرتی هم سرزن همه فن حریف ولی ...
خلاصه چندبار انلاین بازی کنی میتونی بفهمی و درک کنی نوع بازی ها افراد رو اگه با دوستانت بازی میکنی فکر کنم راحت تر بتونی تشیخص بدی چطوری دفاع کنی
فرضا دوستت میاد از گوشه ها حمله میکنه و از جناحین داره هی شما رو اذیت میکنه شما وقتی داری با بازیکنش کور میری میتونی rb رو بگیری وقتی بازیکن دوم هم رسید دوستتون دوراه داره یا باید به دل محوطه جریمه بزنه یا سانتر شما با گرفتن یه جهت انالوگ راست میتونید یه بازیکن تو محوطه جریمه خودتون پیدا کنید و سریع در موقعیت سرزدن واسه دفاع کردن قرار بدی اگه خواست بیاد به محوطه جریمه وقتی دوتا بازیکن دارن پرس رو انجام میدن شما یکیشون رو سویچ کن و یه چند متری از بازیکن پا به توپ جلوتر بزار واسه مواقعی که گول میخوری و از حریف جا میمونه خیلی بدردت میخوره
راستی همیشه هم هواست باشه دستت رو rb نمونه که کار دستت میده چون قاعده گرفتن این دکمه این مبنی بر کمک گرفتن برای پرس دونفره این کار مخصوصا زمانی به ضررت تموم میشه که دو دفاع وسطط باشه هواست نباشه هردوشن میان رو پای حریف اونوفت یه پاس بلند کار رو تموم میکنه
زیاد حرف زدم ولی خلاصه برداری تو حمله زیاد تکل نزن زیاد سریع رو پای حریف نروو دکمه ار بی رو همیشه یادت باشه خب از همه مهمتر انالوگ راست خیلی مهمه بتونی کار با این انالوگ رو سریع یاد بگیری . وانجامش بدی خیلی خوبه در اخر هم از دروازه بانت هم استفاده کن فرضا تک به تک میشه تا نصفه بیار بیرون بعد دکنه رو رها کن دروازه بان برمیگرده به دروازه این کاری بعضی مواقع به سودت تموم میشه زمانی که حریف شوت های چیپ میزنه