تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 403 از 461 اولاول ... 303353393399400401402403404405406407413453 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,021 به 4,030 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kaveh619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان بهترین شیوه دفاع کردن تو فیفا چیه؟ من تو دفاع ضعیفم، دکمه ترکیبی، رمزی چیزی هست؟ میخوام بازیکن و بچسبه ول نکنه و تو کورس تن به تن کم نیاره،بعضیها نمیدونم چجوری دفاع میکنن که بازیکنشون یه کله میاد عین کنه ول نمیکنه ولی مال ما با یه بدن آواره میشه
    اگه بخوام خلاصه بگم : مهمترین نکات اینه که اولا دستتو موقع دفاع کردن از رو سرعت بردار!!!!خیلی ها دیدم میخوان توپو از حریف بگیرن دستشون رو سرعته و تاپ اسپید میخوان برن بگیرن توپو......خو عزیز من الکی نیست که.....تو واقعیت هم اینطوریه؟؟؟؟تو واقعیت مدافع ها همیشه تخته گاز حرکت میکنن؟؟؟!!!!این مورد اول بود،مورد دوم هم اینه که از تریگر ها استفاده کن برای جاکی کردن و پرس کردن با دو دفاع....در ضمن دفاع کردن رو نمیتونی تئوری یاد بگیری....باید اون قدر بازی کنی تا بهش عادت کنی و به صورت تجربی و گاهی ناآگاهانه دفاع خوب رو انجام بدی...........سعی کن همیشه دو دفاع وسطت رو تو یه راستا قرار بدی،یعنی یکیشون رو سریع نبری جلو برا توپ و اون یکی بمونه عقب.........دو دفاع وسط تقریبا باید با هم حرکت کنن............دفاع کردن برای من تو روز های اول مثل حل کردن معادله ی 4 مجهولی بود اما الان............این چند تا نکته ای که گفتم همه نکات ریزی بود از بخش کوچیکی از اون همه نکته ای که باید تو دفاع کردن پیاده کنی .....آن قدر هم باید بازی کنی تا خودت یاد بگیری....بهترین معلم تو فیفا خودت هستی.....هیچکس هم نمیتونه مثل خودت بهت یاد بده،حالا میخوای صد تا فیلم اموزشی ببین،یا صد تا هم پست آموزشی بخون....هیچی بهت کمک نمی کنه.....این نظر من بود......من الان کارم به جایی رسیده میانگین اورال دفاع هام چه دفاع های کناری چه دفاع وسط هام بین 65-70 هست اما همیشه جزو بهترین آمار هستم از نظر گل خورده.....یعنی کمتر از خیلی تیما گل میخورم.....دیگه چه برسه بخوام با بهترین دفاع های فیفا از جمله ویدیچ و کیه لینی و کامپانی و ... تو تیمم استفاده کنم........

2. 2 کاربر از Kaveh619 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من دیشب با یه هموطنی که تازه انلاین بازی میکرد بازی میکردم بازیش خوب بود یعنی توپ در دستش خیلی سخت ازش گرفته میشد ولی دفاعش و حمله اش ویران بود مخصوصا دفاع من یه وقتهای اصلا بازیکنم رو رو یه خط فرضی حرکت میداد یا تکلهای بیمورد و از دور میزد یا ....
    خلاصه بهش توصیه های کردم و بااجازه و مثل یه دوست بهتون میگم
    ببین دفاع کردن در مقابل cpu یه طور دیگه و دفاع کردن در مقابل human (منظور انسان) طور دیگه هست اگه با کامپیوتر بازی میکنی دیگه خودتون باید درست و حسابی تمرین کنید من در مورد دفاع کردن در مقابل حریف های واقعی کسای رو میگم که خون در رگشون هست
    اول هیچ موقع تکلهای بی مورد و سریع نرو در جای خود باید تکل بری خیلی زیاد پیش میاد یا کارت میگیری یا تکل رو درست نمیری بازیکن جا میمیونه تا راه بیوفته بیاد حریف رو بگیره...
    دوم دوستمون هم گفتند در فاع کردن صبور باش سریع رو پای حریف نرو مگر در مواقعی که واقعا میتونی این کار رو بکنی و اطمینان داری که در این صورت خیلی عالی میشه و حریف رو سر در گم میکنی
    منظور از صبور بودن این نیست ولش کنی فقط باهاش کورس بزاری شما میتونی با کورس گرفتن همزمان هم دکمه rb رو بگیری که یه یار اضافه میاره برات واسه کمک کردن و پرس کردن حریف بعد بازیکنی که روش سویپ کردی رو میتونی ازادنه راه بندازی و حریف رو قفل کنی در مواقع سریع بودن دفاع هم شما وقتی حریف یه پاس میده سریع با انالوگ راست بتونی رو بازیکن نزدیک حریف که توپ درحال رسیدن بهش هست میتونی زود نزدیک بازیکن مورد نظر شده و با گرفتن دکمه X پرس و توپ ربائی کنی
    ببین راه های هست شما برای دفاع کردن میتونی با پرس دونفره که عرض کردم شروع کنی یعنی با گرفتن دکمه Rb این کار رو بکنی بعدا خودتون رو با انالوگ راست هماهنگ کن که خیلی به درد میخوره

اگر بتونی بازی حریف رو بخونی خیلی راحت تر میشه بازی رو اداره کرد من بارها پیش اومده تا دقیقه 20 یا 30 بازی بازی کردم و شیوه بازی کردن حریفم رو یاد گرفتم یعنی کسی که با بارسا میاد تو همیشه چشمات به مسی و وریزه کاری هاش باش چون کسای بارسا رو میارن دنبال سرعت و عکس العمل سریع هستند کسای هم هستند میلان میارن که ابرایمویچ واقعا سرزنیش حرف نداره یا گل هست یا کرنر کم مواقعی پیش میاد بتونی جلوش رو بگیری
    ولی یه تیمی مثل رئال واقعا خیلی قویه هم بازیکنهای سریع داره هم قدرتی هم سرزن همه فن حریف ولی ...
    خلاصه چندبار انلاین بازی کنی میتونی بفهمی و درک کنی نوع بازی ها افراد رو اگه با دوستانت بازی میکنی فکر کنم راحت تر بتونی تشیخص بدی چطوری دفاع کنی
    فرضا دوستت میاد از گوشه ها حمله میکنه و از جناحین داره هی شما رو اذیت میکنه شما وقتی داری با بازیکنش کور میری میتونی rb رو بگیری وقتی بازیکن دوم هم رسید دوستتون دوراه داره یا باید به دل محوطه جریمه بزنه یا سانتر شما با گرفتن یه جهت انالوگ راست میتونید یه بازیکن تو محوطه جریمه خودتون پیدا کنید و سریع در موقعیت سرزدن واسه دفاع کردن قرار بدی اگه خواست بیاد به محوطه جریمه وقتی دوتا بازیکن دارن پرس رو انجام میدن شما یکیشون رو سویچ کن و یه چند متری از بازیکن پا به توپ جلوتر بزار واسه مواقعی که گول میخوری و از حریف جا میمونه خیلی بدردت میخوره
    راستی همیشه هم هواست باشه دستت رو rb نمونه که کار دستت میده چون قاعده گرفتن این دکمه این مبنی بر کمک گرفتن برای پرس دونفره این کار مخصوصا زمانی به ضررت تموم میشه که دو دفاع وسطط باشه هواست نباشه هردوشن میان رو پای حریف اونوفت یه پاس بلند کار رو تموم میکنه
    زیاد حرف زدم ولی خلاصه برداری تو حمله زیاد تکل نزن زیاد سریع رو پای حریف نروو دکمه ار بی رو همیشه یادت باشه خب از همه مهمتر انالوگ راست خیلی مهمه بتونی کار با این انالوگ رو سریع یاد بگیری . وانجامش بدی خیلی خوبه در اخر هم از دروازه بانت هم استفاده کن فرضا تک به تک میشه تا نصفه بیار بیرون بعد دکنه رو رها کن دروازه بان برمیگرده به دروازه این کاری بعضی مواقع به سودت تموم میشه زمانی که حریف شوت های چیپ میزنه

4. 4 کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام
    میشه بگین تیم ایران رو توش گذاشتن یا نه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

سلام
    میشه بگین تیم ایران رو توش گذاشتن یا نه؟
    فیفا 12؟
    نه ایران رو نداره

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

تو حالت بیش فرض تو این بازی سرعت rb هستش یا rt؟ اوایل من ار 2 می کردم اما بعد دیدم استانداردش ار 1 هستش....

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

من دیشب با یه هموطنی که تازه انلاین بازی میکرد بازی میکردم بازیش خوب بود یعنی توپ در دستش خیلی سخت ازش گرفته میشد ولی دفاعش و حمله اش ویران بود مخصوصا دفاع من یه وقتهای اصلا بازیکنم رو رو یه خط فرضی حرکت میداد یا تکلهای بیمورد و از دور میزد یا ....
    خلاصه بهش توصیه های کردم و بااجازه و مثل یه دوست بهتون میگم
    ببین دفاع کردن در مقابل cpu یه طور دیگه و دفاع کردن در مقابل human (منظور انسان) طور دیگه هست اگه با کامپیوتر بازی میکنی دیگه خودتون باید درست و حسابی تمرین کنید من در مورد دفاع کردن در مقابل حریف های واقعی کسای رو میگم که خون در رگشون هست
    اول هیچ موقع تکلهای بی مورد و سریع نرو در جای خود باید تکل بری خیلی زیاد پیش میاد یا کارت میگیری یا تکل رو درست نمیری بازیکن جا میمیونه تا راه بیوفته بیاد حریف رو بگیره...
    دوم دوستمون هم گفتند در فاع کردن صبور باش سریع رو پای حریف نرو مگر در مواقعی که واقعا میتونی این کار رو بکنی و اطمینان داری که در این صورت خیلی عالی میشه و حریف رو سر در گم میکنی
    منظور از صبور بودن این نیست ولش کنی فقط باهاش کورس بزاری شما میتونی با کورس گرفتن همزمان هم دکمه rb رو بگیری که یه یار اضافه میاره برات واسه کمک کردن و پرس کردن حریف بعد بازیکنی که روش سویپ کردی رو میتونی ازادنه راه بندازی و حریف رو قفل کنی در مواقع سریع بودن دفاع هم شما وقتی حریف یه پاس میده سریع با انالوگ راست بتونی رو بازیکن نزدیک حریف که توپ درحال رسیدن بهش هست میتونی زود نزدیک بازیکن مورد نظر شده و با گرفتن دکمه X پرس و توپ ربائی کنی
    ببین راه های هست شما برای دفاع کردن میتونی با پرس دونفره که عرض کردم شروع کنی یعنی با گرفتن دکمه Rb این کار رو بکنی بعدا خودتون رو با انالوگ راست هماهنگ کن که خیلی به درد میخوره

اگر بتونی بازی حریف رو بخونی خیلی راحت تر میشه بازی رو اداره کرد من بارها پیش اومده تا دقیقه 20 یا 30 بازی بازی کردم و شیوه بازی کردن حریفم رو یاد گرفتم یعنی کسی که با بارسا میاد تو همیشه چشمات به مسی و وریزه کاری هاش باش چون کسای بارسا رو میارن دنبال سرعت و عکس العمل سریع هستند کسای هم هستند میلان میارن که ابرایمویچ واقعا سرزنیش حرف نداره یا گل هست یا کرنر کم مواقعی پیش میاد بتونی جلوش رو بگیری
    ولی یه تیمی مثل رئال واقعا خیلی قویه هم بازیکنهای سریع داره هم قدرتی هم سرزن همه فن حریف ولی ...
    خلاصه چندبار انلاین بازی کنی میتونی بفهمی و درک کنی نوع بازی ها افراد رو اگه با دوستانت بازی میکنی فکر کنم راحت تر بتونی تشیخص بدی چطوری دفاع کنی
    فرضا دوستت میاد از گوشه ها حمله میکنه و از جناحین داره هی شما رو اذیت میکنه شما وقتی داری با بازیکنش کور میری میتونی rb رو بگیری وقتی بازیکن دوم هم رسید دوستتون دوراه داره یا باید به دل محوطه جریمه بزنه یا سانتر شما با گرفتن یه جهت انالوگ راست میتونید یه بازیکن تو محوطه جریمه خودتون پیدا کنید و سریع در موقعیت سرزدن واسه دفاع کردن قرار بدی اگه خواست بیاد به محوطه جریمه وقتی دوتا بازیکن دارن پرس رو انجام میدن شما یکیشون رو سویچ کن و یه چند متری از بازیکن پا به توپ جلوتر بزار واسه مواقعی که گول میخوری و از حریف جا میمونه خیلی بدردت میخوره
    راستی همیشه هم هواست باشه دستت رو rb نمونه که کار دستت میده چون قاعده گرفتن این دکمه این مبنی بر کمک گرفتن برای پرس دونفره این کار مخصوصا زمانی به ضررت تموم میشه که دو دفاع وسطط باشه هواست نباشه هردوشن میان رو پای حریف اونوفت یه پاس بلند کار رو تموم میکنه
    زیاد حرف زدم ولی خلاصه برداری تو حمله زیاد تکل نزن زیاد سریع رو پای حریف نروو دکمه ار بی رو همیشه یادت باشه خب از همه مهمتر انالوگ راست خیلی مهمه بتونی کار با این انالوگ رو سریع یاد بگیری . وانجامش بدی خیلی خوبه در اخر هم از دروازه بانت هم استفاده کن فرضا تک به تک میشه تا نصفه بیار بیرون بعد دکنه رو رها کن دروازه بان برمیگرده به دروازه این کاری بعضی مواقع به سودت تموم میشه زمانی که حریف شوت های چیپ میزنه
    ممنون دوست عزیز نکات خیلی خوبی رو گفتین همانطور که شما گفتید بازی زیاد همه چیز و بدست میده

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

تو حالت بیش فرض تو این بازی سرعت rb هستش یا rt؟ اوایل من ار 2 می کردم اما بعد دیدم استانداردش ار 1 هستش....
    RT هستش . RB هم همون Finesse shot هست .

یک چیزی راجع به بالانس بازیکنهای قوی هیکل که گفتی . بازیکنهایی که بالانس پایینی داشته باشن اگه strength بالایی داشته باشن مشکل بالانسشون حله . در واقع چون اکثر این بازیکنها توی دفاع کار میکنن همینطورین .
    توی تکل موفق بالانس هم تاثیر داره . دقت کردین بعضی بازیکنها که قدرت بالایی دارن ولی بالانسشون خوب نیست توی بعضی تکلها میخورن زمین به خاطر همینه . البته توی حرکات تهاجمی ممکنه با اینکه قدرتشون هم بالا باشه ولی به خاطر بالانس پایین نتونن خوب مانور بدن و بخورن زمین . بالانس کمی هم با agility رابطه داره ولی نه همیشه .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    وسط old traford

پيش فرض

سلام به همه من فیفا 12 بازی می کنم میخواستم ببینم کسی میدونه چجوری انلاین 2 نفره میشه(البته تو ultimate team) (البته برای xbox) چون که من با 4 نفر بازی کردم 2نفره داشتن با من بازی میکردن لطفا کمکم کنید

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

سلام به همه من فیفا 12 بازی می کنم میخواستم ببینم کسی میدونه چجوری انلاین 2 نفره میشه(البته تو ultimate team) (البته برای xbox) چون که من با 4 نفر بازی کردم 2نفره داشتن با من بازی میکردن لطفا کمکم کنید
    دوست عزیز به جای اینکه سوالت رو 20 بار کپی پیس کنی ، یک بار درست سوالت رو بنویس که مبهم نباشه . اگه تو لایو رفتن مشکل داری بهت گفتم کجا برو .

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

قضیه این دفاع هوشمند چیه؟ یه جا شنیدم میگفتن این حالت تو درجه legendary فعال میشه! یا اگه اینطور نیست تنظیمات خاصی داره؟ راستی این budget چیه تو پایان لیگ کلی بهم داد ولی نمیدونم استفادش چیه!! راستی الان من تو لیگ سوم شدم، بهم 7000 تا برای فصل بعد پیشنهاد داد حالا این خوبه یا بده؟
    Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •