چون اگه مستر ریست بشه، گوشیتون دیگه بالا نمیاد و تنها راه درست شدنش فلش یا آپدیت هست.
البته میشه با پاک کردن تمامی چیزهایی که پس از هک ریختین، مستر ریست رو درست کرد.
---
منظورتون این شکلک هاست؟ -->؟
چون اگه مستر ریست بشه، گوشیتون دیگه بالا نمیاد و تنها راه درست شدنش فلش یا آپدیت هست.
البته میشه با پاک کردن تمامی چیزهایی که پس از هک ریختین، مستر ریست رو درست کرد.
---
منظورتون این شکلک هاست؟ -->؟
گوشيمو خاموش كردم حالا وقتي روشن ميكنم تا آرم سوني اريكسون بالا تر نمياد.به نظر شما علتش چي بوده؟
فعلا كه دادمش بيرون فلش كنن خداكنه با فلش درست بشه
من توی یکی از این تالارها هک بلوتوث را که بصورت یه فایل نصبی بود را گرفتم و روی گوشی نصب کردم. حالا تمام فایلهائی که با بلوتوث میگیرم میره روی مموری کارت ذخیره میشه. این هک ضرری برای گوشی چه از نظر نرم افزاری و چه از نظر سخت افزاری نداره؟
نه فکر نکنم ضرری داشته باشه چون اگه ضرر داشت پاکش می کردن
من خودم این هک رو انجام دادم ولی تا حالا که مشکلی ندیدم
اخه کار خاصی نمی کنه فقط جای ذخیره رو عوض میکنه
سلام آقا امیر گل
آقا این واکمن 3 که خیلی خوشگله بذار مردم نصب کنن اصلا یه جورایی کلاس گوشی میره بالاراستی از شوخی گذشته LCG juke box چه مزیتهایی نسبت به واکمن داره و کدوم ورژنش بهتره؟
یه سئواله بعضب فایلهای من توی مموری خراب میشه به نظرتون ممکنه از هک بلوتوث باشه یا اینکه مموری خرابه ( که البته خودم فکر میکنم مموری خرابه)؟ ممنون میشم
LCG خوب آخرین ورژنش خوبه.ولی به نظرم واکمن یخ چیز دیگس.آقا این واکمن 3 که خیلی خوشگله بذار مردم نصب کنن اصلا یه جورایی کلاس گوشی میره بالا راستی از شوخی گذشته LCG juke box چه مزیتهایی نسبت به واکمن داره و کدوم ورژنش بهتره؟
یه سئواله بعضب فایلهای من توی مموری خراب میشه به نظرتون ممکنه از هک بلوتوث باشه یا اینکه مموری خرابه ( که البته خودم فکر میکنم مموری خرابه)؟ ممنون میشم
در مورد خرابی فایلها باید بگم مموری مشکل داره.فکر کنم این مشکل رو برای عکسهایی که با گوشی هم میگیری داشته باشی.
================================================== =======
دوستان یه چیزی بگم.فقط نخندید.
من امروز برای اولین بار قسمت EDIT توی Picture gallery گوشی P1 رو دیدم.
چقدر کامل هست.تقریبا همه کار میشه باهاش کرد.crop/resize/effect/تنظیم briteness .....
خلاصه اونهایی که مثل من ندیدن در جریان باشن.
تازه میتونیم روی اسلاید شو هم بزاریم
فکر کنم ما ها 50 درصد قابلیت های گوشیمون رو هم یاد نگرفتیم
ولی خیلی باحاله این سیستم عامل
آره
خیلی باحال بود این سیستم عامل خدا بیامرز![]()
دوستان این opera گوشیم نمیتونه صفحات فارسی رو نمایش بده و خرچنگ قورباغه میشه.
راهی داره عاقل بشه و سازگار با UTF 8 بشه؟
سلام،
بهترین کار اینه که اون برنامه ی Opera (با فرمت Sis که حجمشم 4 مگه) رو نصب کنین.
چون خیلی سرعتش عالیه و فارسی رو هم درست نشون میده...
البته میتونین برنامه ی Opera Mini ورژن جدیدش رو هم نصب کنین.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)