حواستون باشه اگه گوشی رو هک کردین، Master Reset نکین... فقط فرمت
حواستون باشه اگه گوشی رو هک کردین، Master Reset نکین... فقط فرمت
مرسی از راهنمای
( ولی من می خوام فلاش کنمش )
Last edited by pejman999; 01-01-2009 at 21:41.
من یه سوال دارم.من 7 ماهه این گوشی رو گرفتم.هک هم نکردم.یه بار یه مشکلی پیش اومد واسش فکر کنم ویروس گرفته بود که مجبور شدم مموری کارتش رو فرمت کنم.ولی خود گوشی مشکلی نداشت.ولی از اون موقع به بعد احساس می کنم سرعت گوشی کند شده.قبلا اگه چندتا برنامه رو باز می کردم وسطش میومدم رو صفحه اصلی یا ... بعدش خیلی سریع می تونستم سوئیچ کنم.ولی الان بسیار کند شده.حتی موقع باز کردن فایلهای office 2-3 دقیقه طول می کشه تا یه صفحه ی کوچیک نوشته رو نشون بده.یا عکسهارو خیلی دیر نشون می ده.مشکل از کجاست؟
تعداد برنامه های رو گوشی خیلی کمه.یعنی اثرات نصب اونها نیست.
کسی می تونه کمکی بکنه؟
توی صفحه اصلی موبایل وقتی میخوایم منوی گوشی را باز کنیم که اون پنج تا آیکون بیاد بالا و پانزده تا آیکون زیرش پیدا بشه یه دکمه فلش هست که باید لمسش کنیم ، اون دمکه کوچیکه و باعث میشه اکثر اوقات آیکون زیرش را لمس کنیم ، میخواستم بدونم چطوری میشه اون دکمه را بوسیله هک یا ... کاری کرد که بزرگتر بشه ؟
شما رم گوشی رو در بیار ببین درست میشه سرعت یا نه
اگه دفرگ میشه دفرگ کن
یا فرمت داخلی
رم داخلی هم خالی بزاری بهتره
و سعی کن برنامه ها رو زود به زود ببندی
شاید راه های دیگه ای هم باشه صبر کن بچه های دیگه بیشتر از من بلدن
متاسفانه هیچکاریش نمیشه کرد...نوشته شده توسط mehrdad_zero
بذار ناخون انگشت شستت بلند بشه اونوقت ديگه اشتباه نميشه![]()
مطمئن باش گوشیت هیچیش نشده و نمیشه حتی اگرم هر هکی رو گوشیت انجام بدی فوقش اینه که نرم افزارش به هم میریزه که با یک فرمت همه چیز حله
الانم بهترین کاری که میشه کرد اینه که اطلاعات ضروریتو بریزی رو کامپیوترت و از شماره تلفن هات بک آپ بگیری بعد مموری داخلی و مموری کارت را هر دوشونو فرمت کنی تا گوشیت از هر لحاظ دقیقا بشه مثل روزی که خریدیش
طرز تهیه P1i طلايي - Ultimate P1
حتما ببینید.تمام هکها و ... رو آموزش داده.
به جای نقطه چین :ir-tci دات org .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا شرمنده. چرا نباید مستر ریست کرد؟ یه نفر لطف کنه به من بگه چجوری از این شکلک ها استفاده کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)