راستی دوستان
Reaction , Volley , Vision , Agility هر کدوم چه تاثیری در بازیه بازیکنا دارن؟؟؟
راستی دوستان
Reaction , Volley , Vision , Agility هر کدوم چه تاثیری در بازیه بازیکنا دارن؟؟؟
===========
اجیلیتی"یعنی چابکی یک فوتبالیست که بیشتر فاکتور مناسب برای بازیکنان کناری و سرعتی هستش...مدافعان راست و چپ و بال های راست و چپ....
ویژن"یعنی بینش و طرز فکر یک فوتبالیست...که فاکتور حیاتی برای هافبک های پاسور تیم و مغز های متفکر تیم هستش...مثل ژاوی و لمپارد و تو ایران خودمون نوید کیا و جباری...
VOLLEY:والی خصوصیت بازی نیست.بلکه یه اسمی از نوع ضربه به توپ هستش...وقتی که هم تیمی ات سانتر میکنه و بهت پاس میده((هوایی))قبل از اینکه توپ به زمین بخوره تو بشوتی این میشه یک ضربه والی....والیبال هم بخاطر همین اسمش اینه...والی+بال
REACTION:
این ویژگی مناسب دروازبان ها هستش...یعنی واکنش
نه .. سال قبل مسابقات کشوری بود توی اصفهان برگزار می شد .. امسال بین المللی و هر استان انگار یه نمایندگی هست که بازیهاش همون جا برگزار میشه ..
یعنی امسال مسابقات توی کل کشور برگزار میشه ..
البته این توضیحاتی که من دادم به خاطر روزنامه نگار بودنمه...من فوتبال نویسم و به زبان اسبانیایی هم تسلط دارم...جالبه تو این فروم وقتی تو بخش فوتبال خواستم یه تحلیل بزارم اصن حتی اونو تایید هم نکردند.....
سلام به همه من فیفا 12 بازی می کنم میخواستم ببینم کسی میدونه چجوری انلاین 2 نفره میشه(البته تو ultimate team) (البته برای xbox) چون که من با 4 نفر بازی کردم 2نفره داشتن با من بازی میکردن لطفا کمکم کنید
این مسابقات جام دیجیتال برا ثبت نامش تا کی فرصت هست؟ من احتمالا شرکت میکنم مواظب خودتون باشید..
..................
ویرایش:
تاپیکش رو زدم که اینجا شلوغ نشه...
برای ادامه ی بحث به این تاپیک برید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by majid322; 27-05-2012 at 17:30.
منم ثبت نام کردم ببینم کی اطلاعات بیشتر رو میدن
مفدماتی تو هر استان برگزار میشه و سه نفر اول در هر استان باید برن اصفهان برای مسابقات نهایی
تقریبا هر شب تو تلوزیون بین فوتبال ها این مسابقات رو تبلیغ میکنن
حتی یک شب تو اخبار ساعت 10 شبکه 3 گزارش بخش فناوری اطلاعاتش در مورد این مسابقات بود و با مسولین برگزاری مسابقات هم مصاحبه کردن
FIFA 12 Goal of the week-1
9MB
-------
FIFA 12 Goal of the week-2
9MB
-------
FIFA 12 Goal of the week-3
9MB
------
کیفیت بالاتر موجود است .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)