اول استانی مسابقه میدی یعنی هر کی تو شهر خودش میره نمایندگی اونا رو در رو مسابقه میده . بعد میری مسابقات کشوری . بعد 12 نفر میگیرن واسه جهانی . واسه این 12 نفر شاید خیلی می ارزه !
اول استانی مسابقه میدی یعنی هر کی تو شهر خودش میره نمایندگی اونا رو در رو مسابقه میده . بعد میری مسابقات کشوری . بعد 12 نفر میگیرن واسه جهانی . واسه این 12 نفر شاید خیلی می ارزه !
من که ثبت نام کردم, خیلی دوست دارم بدونم بعد از عمری فیفا بازی کردن چند مرده حلاجم!
تنظیمات بازی هم جالبه, ترکیب باید پیش فرض باشه و فقط تاکتیک و جای بازیکنها رو میتونی عوض کنی. دفاع هم باید
تاکتیکال باشه و پاور اسیستنس پاس هم خاموش.
الان حضور ذهن ندارم اما el sharaawy میلان هست،و لاوتزی ناپولی که یکم سنش بالاتره........نانی هم هست از منچستر.....گانسو هست که تو سال 2012 سنش 23 هست....استفان جووتیچ هم هست،تارابت هم هست.....منتها شما فقط میگی 5 ستاره خب پست مورد نظرت هم بگو.......
این مسابقات جام دیجیتال سال قبل هم توی اصفهان برگزار شد...
منم شرکت کردم .. افتتاحیه و اختتامیش که چیز خاصی نداشت .. ولی یه روز صبح رفتم چند تا بازی کردم رفتم تو 32 نفر ، از یه نفر تو پنالتی باختم حذف شدم ..
کلا جالب بود .. سال قبل ثبت نامش 15 تومان بود و به نفر اول 500 هزار تومان میدادن و تا نفر دهم هم جایزه میدادن .. ( نفر نهم 450 تومان تا نفر دهم که 50 تومان بود )
حالا امسال که میگن مسابقاتش بین المللی نمیدونم چیکار میخوان بکنن ..؟!
ولی در کل برای سرگرمیش خوبه ... پارتی بازی و این چیزا اتفاق نمی افته ...
سال قبل مسابقات تک حذفی بود استرس زیاد بود .. امسال انگار اول گروهیه ... اینطوری باید بهتر باشه ..
توی اصفهان مکان برگزاری خیابان توحید - مجتمع فرهنگی فرشچیان
منم با دوستم قراره ثبت نام کنیم !
من امسال کنکور ثبت نام کردم اینجور سخت نبود ثبت نام کردنش !![]()
اول از بازیکن هایی که بم معرفی کردی ممنونم اما فکر کنم توو این سالی که من هستم سنشون بالا رفته باشه. من بیشتر مدافع وسط با مهاجم نوک می خوام.
اول از بازیکن هایی که بم معرفی کردی ممنونم اما فکر کنم توو این سالی که من هستم سنشون بالا رفته باشه. من بیشتر مدافع وسط با مهاجم نوک می خوام.
در رابطه با این مسابقه ها:
من تو دانشگاه یکبار مسابقه فیفا گذاشتن و خودشون همه ساکر باز بودن و مسلما هیچی بارشون نبود
خلاصه تا فینال همه رو لوله کردم و تو فینال طرف فیفا باز بود تو پنالتی بردمش و خیلی حال داد
جایزه شم 120 تومن بود که مالیده شد![]()
من میخام شرکت کنم تو این مسابقات...از رشت هستم...باید حتما برم اصفهان؟
بچه ها
با اون بچی که برای فیفا دادن سازنده هاش واسه یورو 12 دیگه پس امسال مثل سال ها قبل بازی اختصاصی واسه این مناسبت ورزشی نمیاد؟
یادمه هر ساله واسه جام جهانی و جام ملت های اروپا یه بازی اختصاصی میومد که ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)