سلام. دوستان گلم. اگه زحمتی نیست یه سوالی داشتم. میخواستم بدونم ایرادات هک کردن گوشی چیه که بعضی ها حاضر نمیشن گوشی خودشون رو هک کنن؟ اینجور که معلومه خیلی به قابلیت های گوشی اضافه میشه. میخواستم نظرات مخالف و موافق رو بدونم. قربون دستتون
سلام. دوستان گلم. اگه زحمتی نیست یه سوالی داشتم. میخواستم بدونم ایرادات هک کردن گوشی چیه که بعضی ها حاضر نمیشن گوشی خودشون رو هک کنن؟ اینجور که معلومه خیلی به قابلیت های گوشی اضافه میشه. میخواستم نظرات مخالف و موافق رو بدونم. قربون دستتون
من به عنوان فردی که گوی رو هک نکرده دلیلم این هست که بعضی دوستان رو دیدم که با انجام هک گوشیشون مشکل دار شده.
از اونجایی که من علاقه به گوشیم دارم و فعلا هم قصد خرید گوشی ندارم هکش نکردم.
هرچند مشکلی هم پیش بیاد نرم افزاری هست و حل میشه.
در ضمن من توی این 10 ماهی که گوشی رو دارم حدود 100 تا برنامه نصب دارم.دلم نمیخواد مجبور بشم همه رو دوباره نصب کنم.
قربونت. مرسی. راستش فکر کنم منظور شما اینه که تعداد کل اس ام اس هایی که دادی و دریافت کردی رو ببینی. منم همین سوالا دارم. میخوام بدونم داخل این گوشی جایی هست که شمارنده داشته باشه؟ توی موبایل های قبلی یک گزینه بود به نام counter که شماره و تاریخ رو نشون میداد. توی منوی menu>messaging>more گزینه get & send فکر کنم باشه. اما تا میزنم هم دریافت و هم ارسال رو 0 نشون میده. راهی هست؟
Last edited by milad_s_2003; 31-12-2008 at 15:36.
من نتونستم پیدا کنم.ظاهرا نوشته نشده.
با سلام
و عرض احترام به پاسخ دوست عزیزم آقا حامد گلنظر من مخالفه میدونید چرا؟ می گم خدمتتون
به نظر من هک می تونه جمع آوریه بهترین آپشن های که در برخی از مبایل های دیگه هستند و به صورت عادی نمیتونید داشته باشید بر روی گوشی بوجود بیارید و به زبان ساده تر هک باعث انعطاف پذیری بیشتر به گوشیتون میشه و شمارو محدود نمیکنه به فایل های سیستمی ساده ای که براتون از قبل شر کتهایی مثل سونی اریکسون تهیه کردن.
موفق باشید
بزرگترین حسن هک کردن اینه که باعث میشه دیرتر از موبایلت خسته بشی
نفهمیدم اگه می تونی تصویری یادم بده
من تو قسمت sent میرم ولی چیزی نمی بینم
بفرمایید:
هک خوبــــــه.راحت شدید؟دی...
حرفهای دوستان تایید میشه.
شاید که نه حتما من زیاد حساسم به این قضیه.
حامد جان چرا میزنیاصلا هک بده جیزه اوفه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)