اين يه گيگ كه خريدي 35 چه ماركي هست؟
اين يه گيگ كه خريدي 35 چه ماركي هست؟
من دیشب گوشیم را آپدیت کردم
تو کنترل پنل یه گزینه به نام transition اضافه شده ، کسی می دونه این گزینه چکار می کنه؟؟؟
آقا یکی این دیکشنری را نصب کنه ، ببینه وقتی نصب میشه کجا میره ...؟؟؟؟؟
English to Arabic
Arabic to Engelish
Engelish to Farsi
Farsi to Engelish
Engelish to Urdu
Urdu to Engelish
اینم لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( 7.4 مگ )
بابا M600 دارها کمک کنید
شما وقتی 4 تا فونتی که برای خواندن Sms های فارسی است را می ریزید رو گوشیتون ، کیبرد را که باز می کنید جای حروف رو دکمه ها بالا پایین نشده !!!
دو تا درخواست :
1- بهترین راه فارسی کردن گوشی
2- یک دیکشنری عالی Uiq
معرفت داشته باشید ، کمک کنید
اگه اين ايتم فعال باشه منو هاي شما مثل ساير گوشي هاي سوني اريكسون به شكل انيميشن ظاهر مي شن . همين
دوست عزیز توی آپدیت مشکلی پیش نیومد؟چون من گذاشتم آپدیت بشه وقتی که دانلود تموم شد و خواست نصب کنه ارور داد و خارج شد.میگفت گوشیت وصل نیست.من درایور usbflash رو نصب کرده بودم و قبلا هم آپدیت کرده بودم اما از وقتی آپدیتور عوض شده این مشکل پیش اومده.
میتونی کمکم کنی؟
میشه لطف کنید بگید از چه فایل هایی برای usb استفاده کردید.؟ مراحل رو اگه زحمتی نیست بنویسید
سلام
عرض شود خدمت دوستان كه بنده هم يك فقره ام 600 گرفتم كه
اولاً كه يه مموري 2 گيگ خريدم براش
به قيمت 52 هزار تومن (شكلك گريه به ميزان كافي) با بدبختي هم گرفتم
توي بازار دزدها و بيسروپاهاي علاالئدين كه عمراً نبود!
توي پاساژ ايرانيان از يه مغازه گرفتم كه اونم زنگ زد به يه جايي و بعد از 1 ساعت علافي ِ مطلق دستمون رسيد !!!
ماركش هم ex-Byte هستش كه تايوانيه!
Sony ِ اصلش هم بود كه البت 1 گيگ بود به قيمت 53 هزار تومن ِ ناقابل!!!
توي همون بازار كثيف علاالدين هم يك محافظ ال سي دي براش گرفتم كه صرفاً يك فقره چسب ِ ضخيمه كه نامردا با قيمت 4000 تومن انداختنش به ما !!! (باز هم شكلك گريه!)
يه چند تا سوال هم داشتم از ملت ِ M600 دار
اول در مورد آپديت كه با يه اينترنت ADSL با سرعت 64 چقدر طول ميكشه؟
و كلاً امكان داره با آپديت چيزي بدتر بشه (مثلاً شنيدم كه توي بعضي از آپديتهايي كه ملت كردن، وضع تاريخ و ساعت اس ام اس ها ميپاشه به هم!)
دوماً كه ميخواستم بدونم ميشه به صفحه دسكتاپش، يه منوي ShortCut اضافه كرد كه نرمافزارها و چيزايي كه زياد ازشون استفاده ميشه كرد رو توش بندازم ؟؟
سوماً نرمافزاري هست كه يه تيريپ پروفايل منيجر باشه؟ چون خودش هيچ رقمه پروفايل مروفايل سرش نميشه !!!
يه سري سوال ديگه هم هست كه نقداً يادم نمياد وقتي اومد ميذارم اينجا !!
خوش باشيد !
آقا مبارک باشه
این رم یک گیگ سونی که گفتی... من چند روز پیش از علائدین گرفتم 29 هزارتومنااااا
راستی گوشیتو چند گرفتی با چه گارانتی ؟؟؟ چه رنگییی؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)