تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 53 اولاول ... 3036373839404142434450 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 523

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی 2013 سونی سری w800a

پروفشنال javadlf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

lاگر امکان داره یه عکس بزار
    فردا میزارم

داداش برای این منظور که شما میگی دوتا راه حل من دیدم در این تی وی و یکی با زدن دکمه ای که عکس جهت پیکان روشه در بالای کنترل تی وی (نزدیک دکمه سبز پاور) که تنظیماتی در اون هست و حالت دوم که پیشرفته تر هست ابتدا دکمه ابی Home رو بزنید و وارد منو بشید و بیایید تا اخر پایین در تب تنظیمات یا Setteng و در اینجا گزینه دوم که نمایش هست برید و بعد در اینجا گزینه صحفه رو انتخاب کنید و در اینجا گزینه های مختلفی برای تنظیم هست خصوصا گزینه اخر که اندازه عمودی هست مطمئنم مد نظر شماست.موفق باشید
    عزیز اتفاقا هر دو حالت رو انجام دادم. در راه اول گزینه زوم عریض دو باند سیاه رو کامل حذف نمیکنه و تو گزینه زوم تصویر رو تمام صفحه میکنه ولی یکمقدار از تصویر از دو سمت چپ و راست از کادر خارج میشه و دیده نمیشه.
    در راه دوم هم اون تنظیمات خیلی خوبه ولی فقط توی کانال های تلویزیون تاثیر داره و در فایلهایی که با usb پخش میشه بی تاثیره. شاید من بلد نیستم. حالا چجوری باید کاری کنی که توی usb هم عمل کنه.
    الان فیلم هابیت 2 که YIFY ریپ کرده گرفتم که میخام ببینم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

فردا میزارم

عزیز اتفاقا هر دو حالت رو انجام دادم. در راه اول گزینه زوم عریض دو باند سیاه رو کامل حذف نمیکنه و تو گزینه زوم تصویر رو تمام صفحه میکنه ولی یکمقدار از تصویر از دو سمت چپ و راست از کادر خارج میشه و دیده نمیشه.
    در راه دوم هم اون تنظیمات خیلی خوبه ولی فقط توی کانال های تلویزیون تاثیر داره و در فایلهایی که با usb پخش میشه بی تاثیره. شاید من بلد نیستم. حالا چجوری باید کاری کنی که توی usb هم عمل کنه.
    الان فیلم هابیت 2 که YIFY ریپ کرده گرفتم که میخام ببینم
    تنظیمات دیگه ای به غیر از این دوتا من ندیدیم و خودم بخاطر همین مشکلات زیرنویس و غیره رفتم دستگاه پخش فایل از هارد گرفتم و تو برنامه دستگاه برای چنین فیلمهایی که بالا و پایینش سیاه هست و با زدن یه تنظیم ساده از کنترل صحنه فول اسکرین میشه بصورتی که فقط همون دوتا نوار مشکی فقط محو میشه و مثل حالت zoom تی وی کل تصویر بزرگ نمیشه و حالا شما اگه چنین تنظیمی ندیدی در تی وی یا باید بشینی که یه اپدیت بیاد که این امکان رو اضاف کنه یا از یه دستگاه پخش فایل یا غیره استفاده کنی و در ps3 کپیخور شده که خودم دارم برنامه شوتایم این گزینه حذف نوار سیاه رو داره برای ایتجور فیلمها و اگه ps3 داری با اون نگاه کن.

3. این کاربر از nob2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با سلام و سپاس
    آپدیت جدید عالیه کیفیت تصویر به شکل فوق العاده ای تغییر میکنه تو تصاویر sd کیفیت عالی میشه بقیه موارد تغییری نداشته
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان tv من motion flow رو روی یکنواخت که میزارم با استاندارد هیچ فرقی نمیکنه. رو ورژن کارخونه ای خیلی فرق میکرد. روی تصاویری که دوربین درحرکته خیلی فرم فرم میشه. اگه امکان داره دوستان تست کنن و ببینن tv اونا هم همین طوریه یا نه. ممنون

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان tv من motion flow رو روی یکنواخت که میزارم با استاندارد هیچ فرقی نمیکنه. رو ورژن کارخونه ای خیلی فرق میکرد. روی تصاویری که دوربین درحرکته خیلی فرم فرم میشه. اگه امکان داره دوستان تست کنن و ببینن tv اونا هم همین طوریه یا نه. ممنون

چند تا مود داره؟
    وقتی شما motion flow رو فعال میکنید تفاوت اش رو حتی زمانی که رو حالت حداکثر قرار میدید هم متوجه نخواهید شد در نسخه امریکا motion flow مقدار 240 هست و در نسخه اروپا یا همون (eu) مقدار 400 هست
    حالا در نسخه ایران این میزان چقدر هست مشخص نیست.
    Last edited by magiteq1; 15-04-2014 at 10:50.

7. 2 کاربر از magiteq1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

چند تا مود داره؟
    وقتی شما motion flow رو فعال میکنید تفاوت اش رو حتی زمانی که رو حالت حداکثر قرار میدید هم متوجه نخواهید شد در نسخه امریکا motion flow مقدار 240 هست و در نسخه اروپا یا همون (eu) مقدار 400 هست
    حالا در نسخه ایران این میزان چقدر هست مشخص نیست.
    یکنواخت. استاندارد. واضح. وضوح بیشتر. حرکت سریع قابها. سینمای واقعی. خاموش.
    موقعی که خریدم روی یکنواخت که میزاشتی خیلی نرم نشون میداد بعد اپدیت کردم اینجوری شد. تازه تصویرشم خراب شده بود اما با این اپدیت جدید تصویر درست شد مونده همون مورد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من پیشنهاد میکنم یه کمپین اعتراض به سونی برای مشکل فونت فاسی و عربی در زیرنویس ایجاد کنیم
    بلکه سونی به خودش بیاد و در آپدیت بعدی این مشکل رو حل کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من پیشنهاد میکنم یه کمپین اعتراض به سونی برای مشکل فونت فاسی و عربی در زیرنویس ایجاد کنیم
    بلکه سونی به خودش بیاد و در آپدیت بعدی این مشکل رو حل کنه
    با سلام و سپاس
    چطور میشه این کارو کرد ؟
    ممنون

در آغاز فعالیت kavasaki2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

99%این پست ها مربوط بود به زیر نویس یه چیز رو میلیاردها بار تکرار کردین اعصاب دارین حالا مشکل داره چیکار میخواین بکنین
    من یه سوال دارم ال مدل تصاویر 2d رو به3d تبدیل میکنه کیفیت این نوع سه بعدی در این مدل چطوره

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad_gasemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلامی دوباره..
    دوستان من وقتی یه هارد اکسترنال 500 گیگ بهtv وصل میکنم اکثر فرمتها رو نمیشناسه مخصوصا فایل های ویدیویی و موزیکی رو که خالی نشون میده و انگار هیچی توی پوشه ها نیستش!!!واسه بقیه هم اینطوریه؟؟ولی وقتی فلش و وصل میکنم بیشترش و میشناسه فقط چند تا از فرمت هایی ویدیویی رو نمیشناسه مخصوصا vob که مخصوصه دی وی دی هستش..ممنون میشم کمکم بکنین..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •