راستش من مرکل رو توی میلان بازی میدادم
سنش 18 یا 19 سال بود ولی آخر فصل یکی یا دو تا به Overall اون اضافه شده بود
البته فکر کنم بازیکنایی که Overall اونا بالا باشه سخت تر رشد میکنن تا بازیکنانی که Overall اونا کمتره.
البته این در حد نظر بود
راستش من مرکل رو توی میلان بازی میدادم
سنش 18 یا 19 سال بود ولی آخر فصل یکی یا دو تا به Overall اون اضافه شده بود
البته فکر کنم بازیکنایی که Overall اونا بالا باشه سخت تر رشد میکنن تا بازیکنانی که Overall اونا کمتره.
البته این در حد نظر بود
FIFA 12 North American cover
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by JUSTIN11; 12-08-2011 at 00:45.
بکام الان مو گذاشته،خیلی هم خوشگل شده،,ولی بالاخره متوجه شدن که بکام آستین بلند میپوشه!![]()
Last edited by Big-Boss; 12-08-2011 at 16:19.
سلام به همگی
راستش من اولین باره تو یه انجمن میخوام پیغام بفرستم واسه همین نمیدونستم کجا باید پیام بفرستم ... یه سوال دارم اینکه فیفا 12 واقعا شبیه فیفا 12 xbox360 یا ps3 میشه از لحاظ گیم پلی گرافیک ؟؟؟یه سوال دیگه اینکه من اصلا تا حالا فیفا رو تو xbox360 یا ps3 بازی نکردم خیلی فرق میکنه با pc ؟؟؟ اگه بخواید مقایسه کنید خیلی فرق دارن از لحاظ بازی گیم پلی گرافیک ؟؟؟ یعنی واقعا امسال pc و xbox360 ps3 مثل هم میشن ؟؟؟
اگه بشن توی pc چه فرقایی میکنه بازی اونوقت ؟؟؟؟ ممنون از همه کسانی که جوابمو میدن لطفا کامل جواب بدینراستی حجم دمو چقدری میشه حتما با adsl باید دانلود کرد ؟
سلام . واقعا این دفعه pc و xbox360 با هم یکی میشه بازیشون ؟؟؟ یه سوال دیگه pc و xbox360 ps3 با هم از لحاظ گرافیکی گیم پلی خیلی با هم فرق دارن من تا حالا فیفا رو با xbox360 بازی نکردم ؟
یعنی ما به آرزومون میرسیم pc با xbox360 یکی میشه ؟ تفاوت pc با xbox 360 خیلی زیاده ؟؟؟
FIFA 12 PC مثل FIFA 12 XBOX360 یا FIFA 12 PS3 میشه ؟؟؟ از لحاظ گرافیک گیم پلی بازی امکانات ؟؟؟
درد دل یک هوادار دو آتیشه بکام: کلا این فیفا تو ازدیاد چهره ها و بروز بودنشون تنبل هستش ، فقط رو بعضی ها زوم می کنه ، حالا نخواستیم بکام رو واسمون از این سه بعدی ها بذاره ولی حد اقل این مو هاش رو درست کنه، الان سه سال {با امسال} که بکام مو گذاشته ولی تو فیفا همون اش و همون کاسه ، از تو بازی هم که ادیت مو نداره خیر سرش !!!!!!
نه به اون شوری که در وازه بان سوم چلسی رو سه بعدی می سازن{که البته بخاطر اینه که کلا واسه این سه بعدی ها گویا تیم به تیم درست می کنند}یا رونی که سریعا بعد از مو کاشتنش موهاشو درست کردن و نه به این بی نمکی که امسال توماس مولر {پدیده جام جهانی} و یا دی ماریا درست نشدن {تو نسخه 11}و امثال بکام هنوز با قیافه 3 سال پیششون هستن {نسخه 12}
Last edited by joopiter23; 12-08-2011 at 16:22.
سلام
من خودم طرفدار فیفا هستم ولی شما الان برید Fifa 08 رو باز کنید برید رو قیافه Higuain بعد بیاین Fifa 11 رو باز کنید برید رو قیافه هیگواین <<<>>> نتیجه : هیچ تفاوتی یافت نشد.و این قیافه هیچ شباهتی به هیگواین 2011 نداره بلکه بیشتر شبیه هیگولین 2008 هست !
دست گلشون درد نکنه
از پرو 2008 به خاطر همین بازی پرو میومدم فروم پی سی ورلد ! از پرو 4 بازی میکردم ! ولی از امسال که ایکس باکس 360 خریدم پرو رو ترک کردم و اومدم فیفا چون رو کنسول فوق العاده ست.
به جرات 2 سال از پرو جلوست فیفا در کنسول!
x_fashist_x هم قدیمیه این فروم بازیه ! همیشه میدیدمش یادش بخیر ... بعد 2سال خدمت سربازی برگشتم
سلام.خوش آمدید به P30
تا نسخه های قبل از FIFA 11 خیلی فرق میکردن در FIFA11 نسخه pc هم نکست شد ولی بیشتر FIFA 10 کنسولی بود ولی امسال قراره یکسان باشن.
دمو بازی حجمش بالاست ولی معمولا به فاصله کمی از دمو بازی هم میاد، زیاد عجله ای نیست دمو رو گرفتن.
اگه دسترسی ندارید میتونید تریلرهای گیم پلی رو ببینید.
بله یکی میشن،ولی از لحاظ اجرا بستگی به سخت افزارتون داره.
در کل بازی های ورزشی رو کنسول بهتر جواب میدن.
ولی در زمینه ادیت دست pc گیمرها باز تره.
Last edited by Big-Boss; 12-08-2011 at 21:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)