امروز بالاخره خریدمش، قراره عصر بیارن نصبش کنن
با یه بلوری پلیر سامسونگ
فکر نکنم توی هیچ کدوم کابل 1.4 باشه ، و باید برم بخرم . کسی اینو می دونه؟
امروز بالاخره خریدمش، قراره عصر بیارن نصبش کنن
با یه بلوری پلیر سامسونگ
فکر نکنم توی هیچ کدوم کابل 1.4 باشه ، و باید برم بخرم . کسی اینو می دونه؟
ifc برای نرمتر کردن حرکات و از بین بردن بلور
isfccc برای کالیبره کردن دستی و حرفه ای پنل
thx برای دیدن فیلمهایی که گواهی thx دارند با انتخاب این حالت به همان شکلی که فیلمبرداری شده اند پخش میشوند.
vivid colour برای براقتر و غلیظتر کردن رنگها
pnr برای از بین بردن و کم کردن نویز احتمالی
cb برای بالانس کردن احتمالی رنگها
channel colourset برای تنظیم کردن اشباع رنگها
resolution enhancer برای بالا بردن رزولوشن تصاویر با رزولوشن پائین.
سلام
ازکجا گرفتی؟قیمت؟
دوست عزیز نگفتی واژه tit برای چیه؟ یا ته رنگ. بعدش این کلر بالانس که فرمودید که حالات normal_ cool_ warm داره منظورش چیه؟
و side panel چیه؟ و این مورد gama ماله چیه؟ کارش چیه؟ ممنون از پاسخهایتان
tint تو سیستم رنگای ان تی اس سی توازن رنگارو تنظیم میکنه
اون کلر بالانس حرارت رنگارو عوض میکنه مثلا warm یا گرم یکم رنگارو مایل به قرمز میکنه cool یا سرد یکمک رنگارو مایل به آبی میکنه برای اینکه نور بیشتر از تی وی بگیری بهتره که بزنی روی سرد چون شدت تابش نور آبی بیشتر از قرمزه.
'گاما برای تنطیم نور هست اگه گاما تنطیم باشه خیلی چیزا درست میشه مثلا رنگای نزدیک سفید سفید برفی دیده نمیشن و به واقعیت نزدیک میشه و جزئیات میره بالا اگه میخوای تصویر جیغ بشه و اونایی که از کیفیت تصویر سر در نمیارن و فقط با هر چی کارتونی تر باشه بیشتر حال میکنن و جزئیات واسشون مهم نیست با تصویر تی وی حال کنن(بازم بگم؟)
گامارو بزار روی s.curve
اون ساید پنلم نمیدونم چیه!
یکی از دوستام تو سه راه امین حضور مغازه داره، اون برام گرفت
خیلی خوش قیمت هم در اومد، حدود 2950، کارت هدیه هم 150 تومن
یک نکته که من ندیدم هیچ کس توی این تاپیک بهش اشاره کنه برای دوستانی که قصد خرید VT20 دارند:
سری R که توی ایران توزیع میشه بجز نداشت ----T یا همون تیونر دیجیتال یک تفاوت عمده دیگه هم داره اونم اینه اپشن Viera Cast از اون حذف شده.
تا جایی که من فهمیدم بجز خود امکانات Cast اپدیت فرم ویر (Firmware) هم از همین طریق انجام میشده در نتیجه اپدیت هم نمیشه کرد.
من چون از پلیر سامسونگ استفاده می کنم احتمالا از لحاظ اپلیکشن اینترنتی مشکلی نخواهم داشت، ولی از این محدودیتهای مزخرف حال آدم گرفته میشه
من که از نمایندگی بانیان گرفتم فروشگاه پارس کالا و سری p که گویا سفارش عربستان هست اوردند تیونر نداره اما viera cast ازش حذف نشده ومن firmware دستگاهمو اپدیت کردم
من که از نمایندگی بانیان گرفتم فروشگاه پارس کالا و سری p که گویا سفارش عربستان هست اوردند تیونر نداره اما viera cast ازش حذف نشده ومن firmware دستگاهمو اپدیت کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)