بازی رو بالاخره تموم کردم. در عرض 25 ساعت و نیم. فکر نکنید که کم رفتما ! خب دلیل داره.
چون که حوصله نداشتم و اچیومنتی هم ندیدم که نوشته باشه مثلا روی nightmare تموم کن ، دلیلی ندیدم که سختی رو زیاد کنم و روی easy رفتم. خب مشخصه که زودتر تموم می کنم. مثلا شما هر نبردو 2 یا سه بار می گذرونید ، ولی من یک باره تمومه. همون باعث میشه 15 ساعت به بازی اضافه بشه. تقریبا 90 درصد ساید کوئست هارو رفتم. اون 10 درصد هم 3 درصدشو احتمال میدم که پیدا نکردم ، 3 درصدش باید چیز میزای مختلف جمع می کردی ( herbalist دوم مثلا ، اولی رو رفتم. ) و 4 درصدشو هم پیچیده بود نرفتم. شما هم همین قدر می تونید برید دیگه. مگر این که از روی راهنمای بازی بخونید و بگذرونید.
لولم هم 21 و نیم بود در آخرین لحظه. خود سازنده های بازی گفته بودن که 50 تا لول داره و اگه خیلی خوب برید و همه کوئست های بازی رو انجام بدید لولتون به 20 تا 25 میرسه. و بقیه لول ها برای دی ال سی ها هست.
بازی خیلی خوبی بود. ساید کوئیست های بازی اولش خیلی زیاد بود ولی هر چی می گذشت کمتر میشد. یک علت دیگه ای که زمان بازی کم شد اسکیل خودم بود
.gif)
تو کل بازی یک بار هم بازیو پاز نکردم
.gif)
کمتر از 10 بار مردم
.gif)
خب معلومه که سریع تر می گذرونم.
با مریل رومنس کردم. یک نکته ای در مورد رومنس بگم :
رومنسش مثل قبلی نیست. یک مرحله داره Kiss عادی. بعدش که رابطه بالای 50 درصد بشه میاد خونتونو و... . و یک بار هم دقیقا قبل از مرحله ی آخر بری پیش یکی یک kiss هست. اونوقت اچیومنت میده که کامل رومنس کردی با یکی. من با مریل رومنس کردم. و ازدواج کردم به قولی. بهش پیشنهاد دادم که بیاد خونمون. اونم قبول کرد. منو هم Love صدا می زد. بعضی وقتا هم به زبان الفی منو Love صدا میزد
.gif)
من طرف Mage هارو گرفتم. Arishock رو نابود کردم. رابطم با varric و merril و isabella پر شده بود و اچیومنت گرفتم واسه همین.
حتما سیو هاتونو برای دراگون ایج 3 نگه دارید که مشخصه ادامه همینه.
منتظر دی ال سی های بازی هستم. کلا بازی خوبی بود. نقد بازی رو هم که قبلا کرده بودم. اینم لینکش:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی رو هم تا آخرش فهمیدم. فقط اون جایی که بازجویی از varric تموم شد و اون زنه رفت بیرون ، کلی دوس و فامیل ریختن خونه و سر و صدا کردن
.gif)
اصلا نفهمیدم چی شد . یکی توضیح بده ممنون میشم.
وقتی اچیومنت هارو دیدم فهمیدم با یک بار دیگه بازیو تموم کردن می تونم achivment هارو کامل کنم. الان که خیلی خسته شدم. شاید یک ماه دیگه دوباره برم با انتخاب های دیگه. یک چیز دیگه هم تا یادم نرفته : انتخاب ها خیلی کم شده بود و اکثر مواقع 2 تایی بود. پس با دوبار رفتن میشه کامل انواع بازیو فهمید.
ممنون
مبین