تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: P1i <<< یا >>> K810i

راي دهنده
380. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Sony Ericsson P1i

341 89.74%
  • Sony ericsson K810i

39 10.26%
صفحه 40 از 503 اولاول ... 303637383940414243445090140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 5022

نام تاپيک: کلوپ P1

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستانی که پی1 دارن میشه یه فیلم رو تبدیل کنند بندازن توی گوشی فکر کنم باید mpeg رو قبول کنه.
    ببینن کیفیتش چطوره؟ آیا مثل دستگاه سی دی نشون میده یا شطرنجی نشون میده صداش چطوره؟نسبت به ان95 چطوریه؟
    با سلام
    من کاری رو که خواستین انجام دادم .
    بستگی به کیفیت تبدیل داره و لی در حالت عادی تصویر شطرنجی نمیشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

یه سوال دیگه هم داشتم.فرض کنیم نام یک مخاطب رو میخواهیم توی گوشی بنویسم یا دیکشنری میخواهیم کار کنیم یا توی اینترنت هستیم و میخواهیم مطلبی بنویسم آیا توی این موارد اون صفحه کلید مجازی میتونه کمک کنه

با سلام

بله میتوانید . در تمام قسمتهای ذکر شده این امکان هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض فوری فوری

با سلام

از دوستانی که p1 دارند و اون رو با این فرمور جدید که فارسی داره ،((( آپدیت نکردن)))) خواهش میکنم cda version و phone version گوشیشون رو برای من بنویسند .
    ممنون

پروفشنال e_mohsen83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کاشون.نوشاباد

پيش فرض

با سلام
    دوستان جدیدترین قیمت گوشی چند است و کی قیمت ان به زیر 400می رسد

داره خودمونی میشه Ashkan1980's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

با سلام
    اولا اصلا به فکر فروش گوشی نباش، میگم چرا.
    دوما من دقیقا فهمیدم این مشکل از کجاست .

با این فریمور بازه قدرت دریافت فرکانس گوشی محدود شده و در مناطقی مثل (پونک ، باغ فیض ،گیشا و..) که دکل های مخابرات کیفیت و قدرت لازم رو ندارند به طور کل از شبکه خارج میشن.

و اما راه حلش اینه : صبر تا اومدن فریم جدید یا فلش با فریم قبلی .

که در مورد فلش طبقه زیر علاالدین چاره سازه و همین طور پاساژ نصر گیشا .

بازم میگم یه وقت گوشیتو نفروشیا .
    آخه صداش هم موقع صحبت ضعیف شده.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان ميدونم جاش اينجا نيست اما مي خواستم بدونم چطوري ميشه مكالمات رو با p1 ظبط كرد ميگن نرم اقزاي نيست.ممنون

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

معمولا توی گوشی های سونی اریکسون وقتی مکالمه میکنی پایین سمت چپ گزینه ی تنظیمات رو میزنی در حین مکالمه البته. بعدش گزینه ی ضبط کردن رو میزنی. حالا به انگلیسی نمیدونم چی نوشته.ولی توی همه ی گوشیهای سونی اینجوری توی پی1 هم باید اینجوری باشه
    یه سوال هم دارم

این قابلیت شناسایی دست خط - مثلا موقع اس ام اس من شنیدم با قلم میتونی بنویسی خب این درست ولی با هر خطی بنویسی قبول میکنه؟ یا دست خودمون رو شناسایی میکنه؟ به هر زبانی؟ خب اگه ما به هر خطی نوشتیم و اس ام اس مون رو فرستادیم طرف مقابل از این مدل گوشی نداشت 1100 داشت اون موقع اون یا رو چطوری میتونه پیام رو بخونه فونتش رو هم نداره. به عنوان فایل تصویری هم نمیشه .من که گیج شدم بیشتر میشه توضیح بدین که چطوری ازش استفاده میکنید و آی راحته یا نه؟
    Last edited by zimka_14162; 15-11-2007 at 14:02.

داره خودمونی میشه raahi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام

من بعد از توصيه خيلي از دوستان بالاخره تصميم گرفتم كه P1 بخرم . چون خيلي از اون چيزهايي كه مي خواستم تو اين گوشي وجود داشت. البته قبلا به اين آدرس :‌
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    يك تاپيك زده بودم كه گوشي با چه خصوصياتي مي خوام......

ولي حالا ديگه پشيمون شدم.

يكي از خصوصياتي كه براي گوشي P1 بيان شده و براي من هم خيلي مهمه اينه كه برنامه هاي متنوعي بشه روش نصب كرد و به دليل فينگر تاچ بودن هم استفاده از اين برنامه ها توي اين گوشي خيلي راحته.

وقتي رفتم بازار علاءالدين كه اين گوشيو بخرم متاسفانه متوجه شدم كه برعكسه.
    درسته كه هم سري N از نوكيا هم اين گوشي از سوني اريكسون سيستم عاملشون سيمبينه . اما اون OS و اين يكي UIQ هست كه با هم متفاوت هستند. و براي نوكيا برنامه هاي بسياري نوشته شده در صورتي كه براي سوني اريكسون برنامه هاي خيلي كمتري هست.

و باز هم متاسفانه يكي از برنامه هاي محبوب من كه خيلي به خريد گوشي (علاوه بر دوربين) ترغيبم كرد يعني برنامه نورالطريق اصلا براي سوني اريكسون نيست و فقط روي نوكياها نصب مي شه .

واقعا حالم گرفته شد.

حالا نمي دونم چيكار كنم . ظاهرا مجبورم نوكيا بخرم . اما كجاست اون نوكيايي كه مثل P1 باشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

معمولا توی گوشی های سونی اریکسون وقتی مکالمه میکنی پایین سمت چپ گزینه ی تنظیمات رو میزنی در حین مکالمه البته. بعدش گزینه ی ضبط کردن رو میزنی. حالا به انگلیسی نمیدونم چی نوشته.ولی توی همه ی گوشیهای سونی اینجوری توی پی1 هم باید اینجوری باشه
    یه سوال هم دارم

این قابلیت شناسایی دست خط - مثلا موقع اس ام اس من شنیدم با قلم میتونی بنویسی خب این درست ولی با هر خطی بنویسی قبول میکنه؟ یا دست خودمون رو شناسایی میکنه؟ به هر زبانی؟ خب اگه ما به هر خطی نوشتیم و اس ام اس مون رو فرستادیم طرف مقابل از این مدل گوشی نداشت 1100 داشت اون موقع اون یا رو چطوری میتونه پیام رو بخونه فونتش رو هم نداره. به عنوان فایل تصویری هم نمیشه .من که گیج شدم بیشتر میشه توضیح بدین که چطوری ازش استفاده میکنید و آی راحته یا نه؟
    با سلام
    گوشی همه زبان ها رو پشتیبانی نمیکنه، فقط زبانهایی رو که در فریمور شما ساپورت شده میشه نوشت.
    وقتی شما روی صفحه مینوسید( به صورت حرف به حرف ) گوسی نوشته شما رو به صورت تایپی در میاره و مینویسه ، در نتیجه همه گوشیها اونو میخونن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با سلام

از دوستانی که p1 دارند و اون رو با این فرمور جدید که فارسی داره ،((( آپدیت نکردن)))) خواهش میکنم cda version و phone version گوشیشون رو برای من بنویسند .
    ممنون

سلام
    یه نفر جواب منو بده ...........

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •