با سلام
من کاری رو که خواستین انجام دادم .
بستگی به کیفیت تبدیل داره و لی در حالت عادی تصویر شطرنجی نمیشه.
با سلام
من کاری رو که خواستین انجام دادم .
بستگی به کیفیت تبدیل داره و لی در حالت عادی تصویر شطرنجی نمیشه.
با سلام
بله میتوانید . در تمام قسمتهای ذکر شده این امکان هست.
با سلام
از دوستانی که p1 دارند و اون رو با این فرمور جدید که فارسی داره ،((( آپدیت نکردن)))) خواهش میکنم cda version و phone version گوشیشون رو برای من بنویسند .
ممنون
سلام دوستان ميدونم جاش اينجا نيست اما مي خواستم بدونم چطوري ميشه مكالمات رو با p1 ظبط كرد ميگن نرم اقزاي نيست.ممنون
معمولا توی گوشی های سونی اریکسون وقتی مکالمه میکنی پایین سمت چپ گزینه ی تنظیمات رو میزنی در حین مکالمه البته. بعدش گزینه ی ضبط کردن رو میزنی. حالا به انگلیسی نمیدونم چی نوشته.ولی توی همه ی گوشیهای سونی اینجوری توی پی1 هم باید اینجوری باشه
یه سوال هم دارم
این قابلیت شناسایی دست خط - مثلا موقع اس ام اس من شنیدم با قلم میتونی بنویسی خب این درست ولی با هر خطی بنویسی قبول میکنه؟ یا دست خودمون رو شناسایی میکنه؟ به هر زبانی؟ خب اگه ما به هر خطی نوشتیم و اس ام اس مون رو فرستادیم طرف مقابل از این مدل گوشی نداشت 1100 داشت اون موقع اون یا رو چطوری میتونه پیام رو بخونه فونتش رو هم نداره. به عنوان فایل تصویری هم نمیشه .من که گیج شدم بیشتر میشه توضیح بدین که چطوری ازش استفاده میکنید و آی راحته یا نه؟
Last edited by zimka_14162; 15-11-2007 at 14:02.
سلام
من بعد از توصيه خيلي از دوستان بالاخره تصميم گرفتم كه P1 بخرم . چون خيلي از اون چيزهايي كه مي خواستم تو اين گوشي وجود داشت. البته قبلا به اين آدرس :
يك تاپيك زده بودم كه گوشي با چه خصوصياتي مي خوام......کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولي حالا ديگه پشيمون شدم.
يكي از خصوصياتي كه براي گوشي P1 بيان شده و براي من هم خيلي مهمه اينه كه برنامه هاي متنوعي بشه روش نصب كرد و به دليل فينگر تاچ بودن هم استفاده از اين برنامه ها توي اين گوشي خيلي راحته.
وقتي رفتم بازار علاءالدين كه اين گوشيو بخرم متاسفانه متوجه شدم كه برعكسه.
درسته كه هم سري N از نوكيا هم اين گوشي از سوني اريكسون سيستم عاملشون سيمبينه . اما اون OS و اين يكي UIQ هست كه با هم متفاوت هستند. و براي نوكيا برنامه هاي بسياري نوشته شده در صورتي كه براي سوني اريكسون برنامه هاي خيلي كمتري هست.
و باز هم متاسفانه يكي از برنامه هاي محبوب من كه خيلي به خريد گوشي (علاوه بر دوربين) ترغيبم كرد يعني برنامه نورالطريق اصلا براي سوني اريكسون نيست و فقط روي نوكياها نصب مي شه .
واقعا حالم گرفته شد.
حالا نمي دونم چيكار كنم . ظاهرا مجبورم نوكيا بخرم . اما كجاست اون نوكيايي كه مثل P1 باشه؟
با سلام
گوشی همه زبان ها رو پشتیبانی نمیکنه، فقط زبانهایی رو که در فریمور شما ساپورت شده میشه نوشت.
وقتی شما روی صفحه مینوسید( به صورت حرف به حرف ) گوسی نوشته شما رو به صورت تایپی در میاره و مینویسه ، در نتیجه همه گوشیها اونو میخونن
سلام
یه نفر جواب منو بده ...........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)