تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: درصد هنگ گوشی شما به نسبت استفاده روزمره شما به طور متو

راي دهنده
32. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بین 0 تا 25 درصد

20 62.50%
  • بین 25 تا 50 درصد

6 18.75%
  • بین 50 تا 75 درصد

0 0%
  • بین 75 الی 100 درصد !!!

6 18.75%
صفحه 4 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 80

نام تاپيک: هنگ کردن نوکیا N73 ، مشکلی غیر قابل انکار !!!

آخر فروم باز mohammad_1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

ان 73 از cpu بالایی برخورداره و پردازشش خیلی بالاست حتی تا 1 گیگ رمو ساپورت میکنه و درصد هنگیش خیلی پایینه
    موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه saragol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    در مورد n73 اونایی که version سه به بالا هستن هیچ مشکلی ندارن و اگه version دو هم بود با یه update ساده که همه میتونن انجام بدن ( با همین اینترنت dial up ) به اخرین version تبدیل میشه
    در کل n73 از k800 سرتره و البته قیمتش هم گرون تره
    ممنون
    اما این رجیستر دستی که میگن چیه ؟؟
    من دیروز رفتم گفتم بهم خندیدن، یعنی اصلاً اصلش چطوری رجیستر میشه؟
    یعنی اینا دستکاریش میکنن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ساراجون سلام اصلا گوشيهاي سري ان نوكيا رجيستر دستي نميشن. رجيستر دستي يا كپي رجيستر يكدستگاهيه كه كد به شبكه معرفي ميكنه و شبكه اونو شناسايي ميكنه كه اين كار از نظر مخابرات غير قانوني است . شنيدي كه ميگن كپي از سيمكارت اين هم توي همون مايه هاست . اين كپي رجيستر ويا رجيستر دستي اكثرا روي گوشيهاي سوني اريكسون كار ميكنه. راستي چكار كردي تصميمتو گرفتي چه گوشي رابخري باتوضيحاتي كه برات قبلا دادم ؟

آخر فروم باز RAMINET's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

لطفاً رعایت ادب رو بفرمائید !!!

در ضمن تا از چیزی مطمئن نشدی به زبون نیار دوست من !!!

کسی از من جواب مثبت نشنیده تا حالا که این دومیش باشه ....
    نه خانوم جون موضوع شما نیستی بحث سر اینه که بعضیها به جای پرداختن به موضوعه تاپیک سر از جاهای دیگه در میاورند و ...
    به هر حال من امیدوارم جمعمون در عین حال که صمیمی و دوستانه باقی میمونه به انحراف هم کشیده نشه و حضار گرامی سعی کنند که بحث های مفید و گره گشا ارائه کنند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در ضمن دوستانی که میگند n73 با ورژن 3.06 هنگ نمیکنه بهتره تجدیده نظر کنند
    چون هنگ میکنه حتی وقتی بخواین چند تماس پشت سره هم داشته باشین ممکنه قفل کنه ولی نکته مهم اینه که در ورژن های بالاتر سرعت گوشی بطور قابل ملاحظه ای بالاتر میره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

در ضمن دوستانی که میگند n73 با ورژن 3.06 هنگ نمیکنه بهتره تجدیده نظر کنند
    چون هنگ میکنه حتی وقتی بخواین چند تماس پشت سره هم داشته باشین ممکنه قفل کنه ولی نکته مهم اینه که در ورژن های بالاتر سرعت گوشی بطور قابل ملاحظه ای بالاتر میره
    رامينت عزيز سلام شماهم سه تاپست زدي الان تازه به موضوع پرداختي اگر شما با اون بعضيها فرق داشتي همون اول درمورد موضوع اصلي بحث ميكرد پس شماهم مثل بعضيها هستي چون جواب همون بعضيهارادادي پس مثل اوناشدي قبول داري ديگه .بگذريم.
    رامينت جون از نظر شما هنگ كردن يعني چه؟ من در گوشي خودم 80 تا برنامه 20 تا تم وكلي mp3 ريختم اما به معناي واقعي هنگ دراين دوماه فقط دو بار هنگ كرد. قبول دارم كه سرعتش كمترميشه . ولي اينكه هميشه هنگ كنه اينطور نيست . هنگ كردن بستگي به كاركردن طرف با گوشي داره . اگر كسي ميگه گوشيم زياد هنگ ميكنه البته باور‍زن بالا من فكر ميكنم كار با گوشي رازياد بلد نيست. هرچي اين افراد تجربه شان بيشتر بشه هنگ كردن گوشيشونم كمترميشه . نظرت چيه ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

رامينت عزيز سلام شماهم سه تاپست زدي الان تازه به موضوع پرداختي اگر شما با اون بعضيها فرق داشتي همون اول درمورد موضوع اصلي بحث ميكرد پس شماهم مثل بعضيها هستي چون جواب همون بعضيهارادادي پس مثل اوناشدي قبول داري ديگه .بگذريم.
    رامينت جون از نظر شما هنگ كردن يعني چه؟ من در گوشي خودم 80 تا برنامه 20 تا تم وكلي mp3 ريختم اما به معناي واقعي هنگ دراين دوماه فقط دو بار هنگ كرد. قبول دارم كه سرعتش كمترميشه . ولي اينكه هميشه هنگ كنه اينطور نيست . هنگ كردن بستگي به كاركردن طرف با گوشي داره . اگر كسي ميگه گوشيم زياد هنگ ميكنه البته باور‍زن بالا من فكر ميكنم كار با گوشي رازياد بلد نيست. هرچي اين افراد تجربه شان بيشتر بشه هنگ كردن گوشيشونم كمترميشه . نظرت چيه ؟
    farzad جان من تازه کار نیستم عزیزم من همون اوایل که 6600 اومد خریدم بعدش هم مدام در حال عوض کردن گوشی بودم (3230 6630 n70 ) حالا هم n73
    ولی وقتی میگم گوشی هنگ میکنه حتما با اطلاعات و شواهد موجود این حرفو میزنم ببین خود گوشی از لحاظ سخت افزاری توان پردازش چند عمل رو با هم (با سرعت مناسب) نداره شاید تو تماس گرفتن هات به این موضوع برخورده باشی که گوشی ممکنه قفل کنه و کمی زمان لازمه تا به وضعیت عادی برگرده! البته سرعت اجرای یک برنامه خاص در این گوشی خوبه و هنگ نمیکنه
    درضمن عزیزه دلم مگه واسه این گوشی کلا چقدر برنامه اومده که تو میگی 80 تا روش نصب کردم !!!
    من یه عمر تو کار برنامه ریزی بودم و هستم ولی برنامه های مناسب برای os 9.1 240*320 هنوز اینقدر نیست که شما میگی!!! من حتی بازیه return to mystrios island رو که ماله کامپیوتر بود به حجم 20 MB رو این گوشی اجرا کردم که مطمئنم هیچکدام از دوستان هنوز نتونستن این کارو بکنند با این حال موقع اجراش هنگ نمیکنه منظوره من قفل کردن گوشی در اجرای یک سری برنامه سنگین با هم بود نه تک تک
    Last edited by RAMINET; 06-02-2007 at 20:22.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

رامینت جان سلام . میخوای ببینی راست میگم . ایمیل خودتو بده تا بیش از 100 برنامه برای این ورزن برات ارسال کنم وبرو کلی حال کن دیگه چی میخوای . بعد که قبول کردی بیا همینجا نظرتو بده . داریم کم کم دوست میشیما

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

رامینت جان سلام . میخوای ببینی راست میگم . ایمیل خودتو بده تا بیش از 100 برنامه برای این ورزن برات ارسال کنم وبرو کلی حال کن دیگه چی میخوای . بعد که قبول کردی بیا همینجا نظرتو بده . داریم کم کم دوست میشیما
    اخه فدات شم تو هر برنامه java که دستت اومده رو ریختی رو این گوشیه بیچاره!!!
    من منظورم برنامه های مناسب این سیمبین و با رزولوشن 240*320 بود نه هر برنامه ای
    اصلا میخوای تو فروم اصلی یه تاپیکه جدید بزنیم به این عنوان:
    به نظر شما چند برنامه واسه n73 هست؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

رامینت جان راه دیگه هم داره تا باور کنی . برو توی همین سایت به قسمت موبایل و برنامه های سیمباین سری 60 وزن 3 . یک تاپیکی هست که یه پک 81 تایی .برنامه توش هست . بعدا باور کردی بهم بگیا ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •