سلام
حالا بي خيال يكي لينك بده ما اين كاسپر دانلود كنيم
ممنون
راستي فاير فاكس چي؟
سلام
حالا بي خيال يكي لينك بده ما اين كاسپر دانلود كنيم
ممنون
راستي فاير فاكس چي؟
سلام دوست عزيز. در مورد فايرفكس بايد بگم كه يك مرورگر اپن سورس هست كه در عرض همين چند ماهي كه انتشار يافته به شدت روي استفاده از مرورگر IE تاثير گذاشته و بازار مرورگرها رو داره يواش يواش به دست مي گيره. امكانات فراوان - سرعت بالا - امنيت عالي و پلاگين هاي مختلفي كه براي اين مرورگر ساخته شده و مي شود باعث شده كه محبوبيت خاصي بين استفاده كنندگان از اينترنت به دست بياره. يك تاپيك هم نويد جان باز كرده اند كه هر چي از فايرفكس بخواي در اونجا هست.
لينك تاپيك مربوط به فايرفكس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------------------------------
در مورد لينك دانلود كاسپرسكي هم در همين تاپيك و تاپيكهاي ديگه لينك دانلود نسخه هاي مختلف كاسپرسكي هست. اگه نتونستي پيدا كني بگو كه دوباره لينك بدم.
من چند وقتی بود از فایروال outpost استفاده میکردم و هر دفعه که این برنامه را اینستال میکردم بعد از اینکه به اینترنت وشل میشدم هر چند دقیقه یکبار به من پیغام میداد که ویندوز شما در معرض خطر است و به فلان سایت رفته و برنامه های ضد اسپای را دانلود کنید و این پیغامها به صورت یک کادر تبلیغاتی نسبتا بزرگ روی صفحه دسکتاپ میومدنوشته شده توسط Cracki
و چه پیغام را ok میکردی یا نه فرقی نداشت یعنی اتفاق خاصی نمی فتاد _مثلا صفحه جدیدی بازبشه-
اول نمی دونستم این مشکل از چیه ولی بعد که spyware نصب کردم و دوستمان cracki گفت و
اتفاق افتادن این مشکل بعد از نصب این فایر وال به این نتیجه رسیدم
در حال حاضر از kerio استفاده میکن که این مشکل را ندارم
salam
bebakhshin man donbale bitdefender hastam hamoon noskheye bahalesh pro
komakam mikonin
agha man natoonestam kasper gir biyaram
link bede
mamnoon
Kaspersky Personal Pro 5.0.372
کرککد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
cracki جان من kav5.0.388_personalproen و NOD32 را دانلود كردم و از هردوي اونها بطور جداگانه استفاده كردم ، به تنظيماتشون وارد نبودم ولي كاراييشون خوب بود تا اينكه Panda Internet Security ۲۰۰۶ را از سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود كردم ، به نظر من كار اين يكي هم خيلي خوبه ؛ مي خواستم نظرت راجع به اون رو بدونم ،در ضمن فقط براي 30 روز كار مي كنه!
در آخر هم اگر مي توني نحوه استفاده از چند آنتي ويروس بطور همزمان را در سايت قرار بده.
دوست عزيز سلام
شما مي تونيد سوالتون رو تو تاپيك هاي كاسپر و ...... پیگیری کنید . بعد از یک سال این تاپیک فعال شده و بیشتر دوستان رو به شک انداخته . البته من كاره اي نيستم![]()
![]()
ممنون از توجهی که می فرمایید .![]()
Last edited by R e Z a; 22-03-2006 at 02:29.
به نظر من گير بيخودي ميده.
خوب اون برنامه هاي براي حذف شدن نياز به فايل زير دارن و ممكنه طريقه Uninstall كردنشون با بقيه فرق داشته باشه.به هر حال زيانبار نيستن.
آيا از فايلهاي يافت شده آسيبي به شما رسيده؟
آنتي ويروس خوب اون نيست كه به همه چيز گير بده.سازندگان كسپر اسكاي بايد فيلترهايي براي اسكنر آنتي ويروس قرار بدن.گول گير دادناشو نخوريد.
با يه خط كد نويسي ميشه به همه چيز گير داد.اما آنچه كه مهمه ----- كردن و تشخيص دادن برنامه هاست كه كسپر هنوز توش مونده.
پس فعلا بايد شاهد نسخه هاي بتا باشيم.هنوز تجربه كافي رو نداره.يه شبه نميشه ره صد ساله رفت.
من پاندا و مك آفي رو به كسپر ترجيح ميدم.چون كارشون منطقيه.
آقا من تمومی فایل های بالا رو دانلود ، exctract و با 5.0.391 Kaspersky Pro اسکن کردم مشکلی نداشت. به نظر من یه چیزی تو جون کامپیوترت رفته و همون هم هی خودش رو تکثیر میکنه.
دودورودودودو کسپرسکی!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)