سلام دوستان
از تمامي دوستان تشكر مي كنم كه اين تاپيك رو زنده نگه داشتن و خيلي از اعضا در مورد اين سه گوشي شك دارند و مي خواهند اشكالات و مقايسه بين اين سه تا گوشي رو بدونن از دوستاني كه شركت نكردند تقاضا دارم شركت كنند
با تشكر
باي
k750i
w700
w810i
سلام دوستان
از تمامي دوستان تشكر مي كنم كه اين تاپيك رو زنده نگه داشتن و خيلي از اعضا در مورد اين سه گوشي شك دارند و مي خواهند اشكالات و مقايسه بين اين سه تا گوشي رو بدونن از دوستاني كه شركت نكردند تقاضا دارم شركت كنند
با تشكر
باي
مطمئن باشید مشکل از سایتش بوده
فکر نمیکنم هیچ تفاوتی داشته باشن.
برنامه جاوا که خیلی کمه. اما بازیها... معمولا اگه روی یکی جواب بده روی اون یکی هم جواب میده.
و810 عاليه اصلا قابل مقايسه با كا750 نيست.
خیلی ممنونم از اینکه راهنماییم کردی دوست عزیز
من این گوشی رو حدود 1 ماه دیگه میخوام بخرم
دوستان ، به نظر شما تا 1 ماه دیگه قیمتش رو چند وای می ایسته؟
کمتر میشه یا بیشتر؟
به خاطر غلط های املایی که تو پست هام داشتم هم ازتون معذرت می خوام تازه کارم دیگه![]()
![]()
با تشکر
سلام منم می خوام گوشی بخرم بین k750 و w810 شک دارم اگه به نتیجه رسیدی من رو هم خبر کن
من که تحقیقاتم رو کردم و 810 خریدم.قیمت رجیستر نشده ش 290 تومن ولی به نظر من رجیستر می ارزه.340 تومنه ولی بعدش دیگه مشکل پیش نمیاد که هر روز دستت بند باشه
سلام دوستان
من از همه ي دوستان تشكر مي كنم منم رفتم w810i خريدم حالا من قبلا 6630 داشتم و برنامه هاش رو تو قسمت برنامه ي كاربردي درخواست مي دادم حالا براي سوني اريكسون كجا درخواست بدم؟؟؟
راستي در مورد ليست برنامه هايي كه روي w810i نصب مي شه هم توضيح بديد همچنين درمورد امنيت صحبت كنيد كه كدوم هك مي شه و كدوم نمي شه؟؟؟
با تشكر
باي
شک نکن 810 رو بگیر
چون هم صداش بهتره هم ال سی دیش تازه تقلبی 750 زیاد شده یکی از دوستام 750 گرفته ویبره نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)