خب البته این دو تا هردو خوبن بستگی داره چه کاری بخوای ازشون بکشیبنظر من هم اگه قرار ادم چیزی بگیره که منطقی و در حد قابل قبول باشه اگه هزینه اضافی کنه و جنس مورد نظرش بگیره جای دوری نمیره تا بخواد از جنس بزنه!
مثلا مادر برد های MSI اصلا برای اورکلاک مناسب نیستن
همین 975x Platinum Power Up رو تو همون بنچمارک toms که بعنوان Editor's Choice انتخاب شده
خودش گفته که
این سیستم وقتی باس رمو رو 1066 گذاشتیم اصلا بالا نیومد
در حالی که ایسوس آخر اورکلاکه و مثلا P5B Deluxe تو باسهای بالای 1100 هم بخوبی کار می کنه
والا من تو بازار نیستم از آقا سعید و بقیه بچه ها خواهش می کنم نظر شونو بگن.این کارت قیمتش الان که وحشتناک! بنظرت کی به حد ایده ال می رسه!
اینی که مشخصه DirectX 10 امکانات و کارایی بیشتری داره ولی خب فعلا نمی شه در مورد بازیا نظر دادنظر خودت راجب به directx 10 چیه! اگه بخواهیم مقایسی با directx 9 داشته باشیم چه جایگاهی داره و چقدر خودش تو ارایه بازیها نشون می ده یعنی انقر قابل حس هست!
رو ساپورت کنن هنوز خیلی مونده وارد بازار بشن و اگه نظر منو بپرسی می گم هنوز مونده تا DirectX 10 روتین بشه.