سلام
برنامه منشي براش پيدا كردي
برنامه اي بتوان با ان اس ام اس فارسي زد يا خوتند را پيدا كردي
كيفيت صداش هم تو زنگ هم تو ام پي تريش مثل k800 هست ؟؟
سلام
برنامه منشي براش پيدا كردي
برنامه اي بتوان با ان اس ام اس فارسي زد يا خوتند را پيدا كردي
كيفيت صداش هم تو زنگ هم تو ام پي تريش مثل k800 هست ؟؟
خیر
البته صدای کا800 رو گوش نکردم ولی فکر میکنم تو همون مایه ها باشه
داداش منم این گوشی رو داره واقعا وقتی آدم lcd این گوشی رو میبینه کف میکنه...وای که چه کیفیتی داره فکر نکنم هیچ گوشی از ابن لحاظ بهش برسه ......ولی خداییش خیلی گوشیه باکلاس و خوش دست و تکیه ..
من که فکر کنم 100% ارزش قیمتشو داره با اینکه دوربین هم نداره و صدای متوسطی هم داره ....
در ضمن صدای این گوشی با k800 تو یک سطحند و تفاوت آنچنانی با هم ندارن ......
راستی برنامه های symbian این گوشی خیلی کم گیر میاد...کسی تونسته چیزی پیدا کنه ......؟
دوستان من پيشنها مي كنم برنامه هايي رو كه پيدا مي كنيم بعد از تست كردن همينجا اضافه كنيم ، تا همه استفاده كنن
اگه خدا بخاد تو اين هفته ميگيرم.
Last edited by choory; 14-12-2006 at 16:20.
بچه ها نظرتون چیه؟
w950i یا M600i
کیفیت صداش و ...
دوست من اين دو گوشي از دو كلاس مختلف هستند . سري و از لحاظ صدا از ساير سري ها بهتره . اما سي ام جز گوشي ها بيزينس به حساب مياد . به نظر من اگه فقط صرف ساختار فيزيكي به گوشي نگاه مي كنيم اونو نخريم ببينيم چيزي كه ميخريم چقدر احتاجات ما رو بآورده مي كنه . گوشي ام 600 يك گوشي فوق العاده عاليه كه تمام ويژگيهاي پي 990 بجز دوربين و شبكه بيسيم رو داره و در مقايسه با و 950 از كي پد عالي تر و ساختار شكيل تري برخورداره
کاملا درسته و تایید میشه![]()
منم کیفیت ال سی دی مثل ام 600 رو هنوز ندیدم و در مقایسه با دبلیو 950 با یه کی پد ماکت مانند واقعا عالیه
من که واقعآ از کی پد و950 راضی ام با ام600 هم کار نکردم بدونم تو چه حدی هستش ولی در کل فکر میکنم این 2تا گوشی از لحاظ کیفیت و قیافه و صدا از همه گوشی های رقیب بهتر باشن و به نظر من مشکل خاصی ندارن.
مهدی عزیزی قابلیت ها بیزنسی این گوشی چیه؟ میشه نام ببری؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)