arnold_ab منبع ؟
بعدم اینقدر تابلو کپی کاری میکنی که آدم تعجب میکنه !!! بالای متن رو یه نگاهی بنداز ...
arnold_ab منبع ؟
بعدم اینقدر تابلو کپی کاری میکنی که آدم تعجب میکنه !!! بالای متن رو یه نگاهی بنداز ...
حسین جان من قبلا به ایشون تذکر دادم واقعا کارشون زشته همچی را کپی میکنن به اسم خودشون
و بعضی وقت ها یه چیزهای را کپی میکنه مثلا مال دو سه ماه پیش ایشون میره تو فروم بازی سنتر هرچی می بینه یه کپی پیست میکنه اینجا !!
این پیش نمایش را تو فروم بازی سنتر نام کاربری only half_life 2 نوشته اینم لینکش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ما يه سوال داريم
اين بازي بجز Xbox 360 ديگه براي چي منتشر ميشه؟
PC
PS3
Wii
سلام همونطور که سازنده ها قول داده بودن نسخه های قبلی این بازی که قراره در پک Orange box قرار داده داده بشوند از گرافیک بهتری نسبت به قبل بهره میبرن .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که در عکس بالا میبینید گرافیک بازی بهینه سازی شده !
سلام
فقط PC ,X360 , PS3 . فعلا خبری از Wii نیست.
Orange Box اومده و Source بازی از دیروز برای دانلود گذاشته شده بود.یکی از شرکتا فردا یا شنبه عرضش می کنه.
آره فقط امیدوارم پک PC رو کامل بدن نه فقط Epizode 2 .
این تاپیک هم به صفحه اول منتقل خواهد شد !
sam fisher 07 جان منم امید وارم ولی با این کاره ملت که حاضر نیستند Expansion بزنند مثل Neverwinter Nights 2 Mask of The Betrayer که من منتظرش بودم بعد یهو گفتند نمی زنیم چون فروش نداره اینا شاید بخوان جدا بزنن چون Orange Box حداقل 2 یا 3 DVD حتما هست.![]()
می خواستم بدونم بازی چه سیستمی می خواد بعدش این بازی از قابلیتهای dx10 استفاده می کنه ؟؟؟
نسخه 360 بازی که ریجن فری هم هست را میشه همین امروز تو بازار تهیه کرد ! فقط تو یک Dvd 9 هست خیلی برام جالبه
نسخه Pc را فکر کنم شنبه بتونیم تو بازار ببینیم چون لینکش را من هنوز ندیدم ولی احتمالا دوتا Dvd معمولی هست و یا یکی Dvd 9 امکان جدا سازی هم فکر نمی کنم باشه همش با همه مثل نسخه های قبلی که از تو بازی سویچ میشود به نظرم برای کسی که اهل انلاین بازی کردن و مولتی پلیر هستن می ارزه این بسته بازی را اورجینال تهیه کنن این هم بازی های موجود تو بسته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)