من شیش ماهه دبلیو هشتصدو ده دارم تا الان یه بارم هنگ نکرده دکمه هاشم والا من با اینکه باهاش زیاد بازی می کنم اصلا لق نشده تا حالا هم با هاش فوتبال بازی نکردم که ببینم بیافته زمین چش می شه !؟!
من نمی دونم این چیه ملت همش می گن که آقا گوشی باید محکم باشه مگه می خوای بکوبیش تو در دیوار والا من اون گوشی قبلیم هم یه بارم نیافتاد زمین (کا هفتصد) پس بهتره این محکم بودن رو به عنوان ایراد مطرح نکنید چون اصولا گوشی وسیله ایه برای حرف زدن نه به درو دیوار کوبیدن !!!! البته قبول دارم که گوشی باید ممکنه از دست آدم بیافته ولی این یه چیز عمومیه دوست منم یه گوشی داشت از دستش افتاد ال سی دیش سوخت (ان نود) حالا این دلیل می شه که اون محکم نبوده !! ربطه به این چیزا نداره که
اون رجسترم که یه چیز عمومیه گوشی منم رجستر دستی کاریش نمی تونم با بالا رفتن این تعرفه ها این گوشی ها هم زیاد شد ...
بعدشم سیستم جاوا به نظر خیی بهتر از سیمبیانه چون برنامه ها و بازی هاش به وفور تو نت یافت می شه و به سادگی هم نصب می شه ...
در مورد فورمت والا ام پی تری پلیر منم موقع خوندن فایل های wav گیر می کنه چون رمش نمی کشه که این فایل ها رو بخونه (حجم فایل بالاست) wma هم فورمت جهت اطلاع یه فورمت انحصاری شرکت ها همین جوری نمی تونن از این فورمت ها پشتیبانی کنن ...
اندازه ال سی دی هم نصبت به هیکل گوشی کاملا متناسبه کیفیت هم تصویر هم عالیه در ضمن به اون دکمه قرمز هم که گیر داد این سلیقه ایه یکی خوشش می اد یکی بدش می آد