در بازی ولز و اسلواکی از دقیقه 70 به بعد تصویر قطع شد و فقط صدا داشت ، بعدش نه تصویر داشت و نه صدا .
اما قبل از بازی آخر ( انگلیس - روسیه ) تصویر هم درست شد و در هنگام پخش این بازی هیج مشکلی نبود .
اگر فقط همین مورد را مشکل داشتید از تنظیم کیش نبوده و به خود شبکه بر میگرده ، در غیر این صورت مشکل کیش هست .
در مورد کیفیت ، مسلما کیفیت تصویر فقط به فول اچ دی بودن محدود نیست و بیت ریت هم نقش موثری داره ، به همین خاطر بعضی از کارتی ها تصویر بهتری دارند .
اما تصویر این شبکه هم خیلی خوب هست به نظرم ، مقایسش با شبکه سه مشخص میکنه .
شبکه سه قشنگ هفت هشت ثانیه تصویرش دیرتر میرسه ، احتمالا چون مسیرش دورتر هست![]()
Last edited by mehr1362; 12-06-2016 at 01:53.
تصویر تاجیکستان از شبکه ۳ ایران بهتره ولی در مقایسه با TRT HD ترکیه کیفیت پایینتری داره. ترکیه خیلی شفاف و خوبه
من تا حالا از RSA LA 2 HD بازی ها رو دیدم کیفیت و شفافیت عالیه اما گزارش گراشون اصلاً هیجان نمی دن
کدوم یک از شبکه های HD غیر از Varzish Sport HD گزارش گرا هیجان میدن به بازی؟!
polsat Sport 2 HD گزارشش به زبان لهستانیه اما هیجان گزارشش خوبه همچنین گزارشگر شبکه SRF zewi HD الان که داشتم نیمه اول بازی آلمان و اکراین رو میدیدم گزارشش خوب بود
روی هاتبرد فقط شبکه های BeIN گزارش انگلیسی میدن که من نتونستم هیچکدمشونو باز کنم
سلام
دوستان کسی میدونه چرا شبکه های بین اسپورت روی هاتبرد این همه قطع و وصل میشن ، تا چند وقت پیش هیچ مشکلی نداشتن اما متاسفانه جدیدا مرتب قطعی دارن
trt ترکیه کیفیت فول اچ دی داره و از مبدا تصویر میگیره ولی شبکه تاجیکستان اسم اچ دی بودن رو یدک میکشه و تصویر کپی از شبکه های دیگه هست
برای هیجان برو مسیر 16 درجه گزارش انگلیسی و شبکه های تی ار تی ترکیه
فقط شبکه های بین اسپورت تو 26 درجه که باید ----- مخصوص بخری یا بری مسیر 16 درجه که اولا برا دریافت باید شمال غرب ایران باشی در ثانی رسیورت جیشیر داشته باشه
این شبکه های روی 13 درجه زبانشون فرانسه هست و هیچ گاه انگلیسی نبوده و به دلیل تغییر سیستم کدینگ فعلا از دسترس خارج شدن و هر از گاهی توسط جیشیر با فریز باز میشن
به خاطر تغییر سیستم کدینگ هست و باید صبر کنید تا ببینید دوباره ران میشن یا نه
سلام
میدونم ربطی به اینجا نداره ولی دیگه سایت و تاپیکی واسه سوالم پیدا نکردم دیدم درباره شبکه ها حرف میزنین گفتم شاید کسی جوابو بدونه
یه مشکلی با شبکه 3 دارم که اصلا باز نمیشه تو ---
قبلا CW میزدم باز می شد ولی الان کلا کانال 3 باز نمیشه که بتونم کد وارد کنم
میشه یه کمک کنین شبکه رو باز کنم فوتبال و والیبال داره شروع میشه![]()
پلیر هم --- Viwer هستش فرکانس مخصوص دی وی بی هم اگه دارین ممنون میشم
Last edited by Kasra 91; 13-06-2016 at 17:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)