تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 23 اولاول 1234567814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 230

نام تاپيک: Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2015-2016

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آره نباید به این حاشیه ها دامن زد
    ولی این که ناسزا گفته باشه بعید می دونم حقیقت داشته باشه و همون طور که گفتی رسمی نیست و شایعه ست
    اینجور موقع ها بقیه هم از آب گل آلود ماهی می گیرن!
    آره، منم اولش به کسی که بهم گفت همین حرفو زدم، ولی متاسفانه گاردین و دیلی میل هم نوشتن لب خونی شده و مشخص شده که مورینیو نسبت به مادر اوا لطف داشتن
    بحث جالبی نیست، بهتره ادامش ندیم، فقط خواستم بگم این رفتارای مورینیو واسه تیم چهره خوبی نمیسازه.

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

دفاع تیم واقعا افتضاح بود امروز

مورینیو به جای این حاشیه ها اگر به مشکلات دفاعی تیم بپردازه خیلی بهتره

دو بازی و 1 امتیاز اکثر بازیکنان نسبت به فصل قبل افت شدیدی داشتند فابرگاس و ازارد اصلا اماده نیستند ایوانوویچ و تری و کیهیل سردرگم

امیدوارم تیم به بازی ها برگرده ...

3. 3 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

سلام

مشاهده ی این فصل نشون میده چقدر مسائل مدیریتی در یک سازمان یا ارگان یا باشگاه یا .. میتونه مهم باشه

مورینیو این دو هفته خیلی خودشو درگیر حاشیه کرده اینم نتیجش

دفاع سر در گمه . ایوانوویچ اول خوب بود اما بعد چند اشتباه کرد . آزارد و فارگاس اصلن روی فرم نیستن

کاستا هم فقط نگاه داور میکنه و دنبال جر و دعوا میگرده . البته درست هم تغذیه نمیشه

امروز کلن خوب نبودیم .

باید دفاع خریداری شود حتمن . و اگر فالکائو هم میخاد اینجوری ادامه بده رمی که خیلی بهتره
    و 2 مهاجمه اگر بازی کنیم شاید شاید بهتر بشه

5. 4 کاربر از brad pitt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نتیجه خیلی بدی بود
    گل دوم و سوم رو بد خوردیم و دیگه این بازی رو حداکثر یک صفر می باختیم
    البته من سیتی کلا تیم پرمهره ایه و از این لحاظ حداقل یه 100 میلیونی فاصله ست
    نیمکتشون با نیمکت ما خیلی جالب قابل مقایسه بود تازه اونم با وجود مصدومایی که داشتن
    با این همه بازیکن توی روزنامه ها می نویسن استونز و اوتامندی و دی بروین و کلا هر چی ستاره وجود داره رو می خوان ولی ما هنوز بازیکن نگرفتیم!

ایوانوویچ اول بازی فکر می کردم که داره خوب کار می کنه و از بازی اول بهتر شده ولی نیمه دوم دوباره خیلی بد بازی کرد
    چند جا که جا موند ، روی گل دوم هم به طور واضح مقصر بود که کمپانی رو نگرفته بود و گل سوم هم به نظرم رسید توپو لو داد
    گل اول رو هم بیشتر کیهیل مقصر بود ولی در کل توی دفاع گوشه بیشتر مشکل داریم تا دفاع وسط
    شاید بهتر باشه آزپلیکوئتا راست بازی کنه و یه دفاع چپ خوب هم خریده بشه

فصل قبل از اول فصل آماده بودیم که دلیل اصلیش این بود که فابرگاس و کاستا خیلی آماده بودن
    برنامه بازی های فصل پیش هم بهتر بود و الان برنامه جوریه که کلا همه بازی ها چند هفته اول سخته و فقط این وسط بازی با کریستال پالاس راحته
    هفته بعد هم با وست بروم خارج از خونه بازی داریم که فصل قبل بهشون باختیم
    من فکر کنم این امتیاز از دست دادن ادامه پیدا نمی کنه و جدول هم به مرور تغییر می کنه و به بالا می رسیم
    ولی این امتیاز از دست دادن هم گرون تموم میشه و فعلا من سیتی که رقیب اصلیه داره خیلی عالی امتیاز می گیره

+

بعد این صحبتم انگار یه خبرایی توی نقل و انتقالات شد
    چلسی رسما بابا رحمان رو با مبلغ 20 میلیون یورو گرفت

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شاید این بازیکن ترکیب دفاع رو تغییر بده...

7. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

نتیجه خیلی بدی بود
    گل دوم و سوم رو بد خوردیم و دیگه این بازی رو حداکثر یک صفر می باختیم
    البته من سیتی کلا تیم پرمهره ایه و از این لحاظ حداقل یه 100 میلیونی فاصله ست
    نیمکتشون با نیمکت ما خیلی جالب قابل مقایسه بود تازه اونم با وجود مصدومایی که داشتن
    با این همه بازیکن توی روزنامه ها می نویسن استونز و اوتامندی و دی بروین و کلا هر چی ستاره وجود داره رو می خوان ولی ما هنوز بازیکن نگرفتیم!

ایوانوویچ اول بازی فکر می کردم که داره خوب کار می کنه و از بازی اول بهتر شده ولی نیمه دوم دوباره خیلی بد بازی کرد
    چند جا که جا موند ، روی گل دوم هم به طور واضح مقصر بود که کمپانی رو نگرفته بود و گل سوم هم به نظرم رسید توپو لو داد
    گل اول رو هم بیشتر کیهیل مقصر بود ولی در کل توی دفاع گوشه بیشتر مشکل داریم تا دفاع وسط
    شاید بهتر باشه آزپلیکوئتا راست بازی کنه و یه دفاع چپ خوب هم خریده بشه

فصل قبل از اول فصل آماده بودیم که دلیل اصلیش این بود که فابرگاس و کاستا خیلی آماده بودن
    برنامه بازی های فصل پیش هم بهتر بود و الان برنامه جوریه که کلا همه بازی ها چند هفته اول سخته و فقط این وسط بازی با کریستال پالاس راحته
    هفته بعد هم با وست بروم خارج از خونه بازی داریم که فصل قبل بهشون باختیم
    من فکر کنم این امتیاز از دست دادن ادامه پیدا نمی کنه و جدول هم به مرور تغییر می کنه و به بالا می رسیم
    ولی این امتیاز از دست دادن هم گرون تموم میشه و فعلا من سیتی که رقیب اصلیه داره خیلی عالی امتیاز می گیره

+

بعد این صحبتم انگار یه خبرایی توی نقل و انتقالات شد
    چلسی رسما بابا رحمان رو با مبلغ 20 میلیون یورو گرفت

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شاید این بازیکن ترکیب دفاع رو تغییر بده...
    ممنون بابت توضیحاتتون

یه ضرب المثلی هست میگه : شاید عدو ( دشمن ) شود سبب خیر

شاید این باخت باعث بشه که مورینیو هرجور شده استونز رو بخره . از حاشیه ها دست بکشه و کمی سیستم بازی تیم و تغییر بده

به نظرتون یکم دفاع تیم سنش بالا نیست ؟ تری . کیهیل . ایووانویچ

شاید بشه گفت در تیم امروز با وجود 3 گل خورده بگوویچ و ماتیچ بهتر بودن هر چند که بگوویچ روی گل دوم جلو اومده بود

ولی هرطور شده فابرگاس و هازارد باید آماده بشن چون به نوعی منبع گلهای تیم باید از این دو شروع میشه + ماتیچ که باید همیشه آماده باشه

9. 3 کاربر از brad pitt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

قطعا بازی امشب تحت تاثیر حاشیه های هفته گذشته بود خود سرمربی تیم را به بی راهه برد نتیجش را هم مشاهده کرد ... مورینیو احساس قدرت را در وجود بازیکن ها احیا نمیکنه واقعا در بازی های اخیر حتی قبل از شروع فصل هیچکدام از بازیکن ها در بهترین وضعیت خودشون نبودند..
    امیدوارم در اینده امتیاز از دست ندیم و همه تیم شرایط ارمانی خودشون را به دست بیارند.

11. این کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون بابت توضیحاتتون

یه ضرب المثلی هست میگه : شاید عدو ( دشمن ) شود سبب خیر

شاید این باخت باعث بشه که مورینیو هرجور شده استونز رو بخره . از حاشیه ها دست بکشه و کمی سیستم بازی تیم و تغییر بده

به نظرتون یکم دفاع تیم سنش بالا نیست ؟ تری . کیهیل . ایووانویچ

شاید بشه گفت در تیم امروز با وجود 3 گل خورده بگوویچ و ماتیچ بهتر بودن هر چند که بگوویچ روی گل دوم جلو اومده بود

ولی هرطور شده فابرگاس و هازارد باید آماده بشن چون به نوعی منبع گلهای تیم باید از این دو شروع میشه + ماتیچ که باید همیشه آماده باشه
    درسته شاید این نتایج بد باعث بشه که توی نقل و انقالات یه کارایی کنیم
    یه ویژگی خوب تیم قهرمان همیشه دفاع مستحکمه که این فصل به این صورت نیستیم
    سن شاید تاثیر داره ولی همش به خاطر اون نیست و کلا این فصل دفاع خوب جا نیافتاده
    اگه استونز رو هم نگیریم باید ایوانوویچ دیگه کمتر راست بازی کنه و به همون دفاع وسط بره و آزپلیکوئتا بیاد راست
    کلا ترکیب دفاع باید تغییر کنه و از بازیکنایی مثل زوما و رحمان و شاید استونز بیشتر استفاده بشه

هازارد هم میگن بد بود به نظرم حرکاتش خوب بود و مشکل بقیه بازیکنا بودن که خوب باهاش همکاری نمی کردن
    یه مهره هجومی به تنهایی نمی تونه کاری کنه و بقیه هم باید خوب باشن
    حالا اگه فرض بگیریم مثلا هازارد یه مصدومیت شدیدی پیدا کنه دیگه فصل نابود کننده میشه!
    هیچ جایگزینی برای اون نداریم و بازیکنایی مثل کوادرادو سطحشون خیلی پایینتره
    اگه قراره کوادرادو نقش الکی داشته باشه بهتره فروخته بشه و یه بازیکن موثرتر مثل پدرو خریده بشه

13. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

میدونید چیه، مورینیو یکمی هوا ورش داشته... توی مصاحبه های آخرش گفته بقیه تیما سعی دارن جام رو بخرن، ما میخوایم با تلاش خودمون و بدون خرج زیاد جام رو بدست بیاریم.
    حرفش واقعا با ارزشه و اگه تقی به توقی بخوره و ما امسال هم قهرمان بشیم واقعا کار خیلی خیلی بزرگی کرده، اما متاسفانه احتمالش خیلی کمه...وقتی همه سعی دارن بازیکنای تاپ بخرن و ما نخریم باید با باخت ها هم کنار بیایم

15. 3 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شاید این باخت باعث بشه که تیم چلسی تو فرصت باقیمانده یه بازیکن خوب بگیره.... تیمی که خرید نداشته باشه خیلی کارش سخت میشه مخصوصا لیگ انگلیس که خیلی طاقت فرساست و بعضی وقت ها بازی هاش خیلی فشرده میشه مخصوصا تو ژانویه....من که طرفدار چلسی نیستم ولی از نحوه بازی تیم چلسی راضی نیستم خیلی بی انگیزه بودن بازیکن های چلسی

17. 2 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بازی اول رو نصفه نیمه دیدم و بازی دوم رو هم که ندیدم ببینم اصلا
    اول بگم از اونجایی که 38 هفته پیاپی صدرنشین بودیم دیگه صدرنشینی جذابیتی نداره و یکم پایین باشیم بد نیست برای تنوع خخخ
    حاشیه سازی های ژوره هم که دفعه اولش نیست و دیگه باید کنار اومد باهاش!
    ولی حرف بی مورد زیاد میزنه خدایی
    نمونش همین که گفت نقل و انتقالات بعد از شروع لیگ برای من معنایی نداره و بازار برای من بسته شده و ... بعد حتما آبرامویچ یواشکی رفته رحمان رو خریده

این مشکلش با خانوم دکتر هم تو سایت طرفداران که خوندم گویا آخر بازی به خاطر مصدومیت هازار اشتباهی اومده تو زمین که در نتیجه هم تیم لحظاتی مجبور شده 9 نفره بازی کنه
    دیگه دکتر که با اجازه داور میاد تو زمین این دیگه چه داستانی شده آخه؟! مگه میشه اصلا؟ مگه داریم؟
    بعد تو اون خبر نوشته بود فعلا دکتر و فیزیوتراپ تیم جایگزین شدن و بحث اخراج قطعی نبود حالا معلوم هست چه خبره؟

حالا از حواشی که بیایم بیرون مشکل سن تو خط دفاعیمون+مشکل دفاع کنار رو دقیقا از پارسال داشتیم و چیز جدیدی نیست
    اومدن لوییز + حرکت جالب مورینیو در بازی دادن به ایوا در سمت راست قرار بود مشکل رو حل کنه که حداقل دومی جواب داد
    حالا امسال هم با دو بازی نمیشه گفت ایوانویچ دیگه به درد دفاع راست نمیخوره و باید زمان بدیم از قبل هم میدونستیم که ایوا توی حرکات سرعتی مشکل داره که نقطه ضعفش به حساب میاد
    کیهیل و تری هم درسته زوچ پیری رو تشکیل میدن ولی این فصل و حتی فصل بعد هم جوابگوی تیم هستن منتها بحثی نیست که باید جایگزینهاشون کم کم به تیم تزریق بشن
    زوما هم عملکرد نسبتا خوبی داشت و داره ولی فکر نمی کنم حداقل تا 3-4 سال آینده به سطحی برسه که بتونیم در حدی که الان به کاپیتان مطمئنیم به اون دلخوش باشیم
    دیگه این مورد دقیقا وظیفه سرمربی بوده که تو این تابستونی یه فکری برداره
    پارسال بحث واران مطرح شد امسال هم استونز ولی هیچ کدوم عملی نشدن حالا درسته که انتخاب حساسی هست ولی بازم برای تیمی مثل چلسی نباید تبدیل به یه معضل بشه

میانمون شرایطش بهتره ولی جا داشت با رفتن صلاح و شورله یکی در سطح همینا یا بالاتر اضافه بشه البته امسال موزس رو در اختیار داریم و ویلیان هم کاملا پیشرفت کرده و از یه بازیکن نیم کت نشین خودش رو رسونده به تیم اصلی اگه یه نقطه کاملا مثبت بخوام درباره تیممون در مقایسه با پارسال همین موقع بگم همین ویلیان هست که به نظر من پیرفتش کاملا محسوس بوده
    بقیه هافبک ها هم راه میفتن

تو حمله هم هنوز چیزی که میخوایم نیست ولی هر بار که به تورس فکر میکنم میگم خدا رو شکر

19. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •