تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 54

نام تاپيک: تبعیض جنستی

اگه نباشه جاش خالی می مونه payam178's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    ایران ،کاشان

پيش فرض

اینکه آقایان هم از حقوق خانم ها دفاع کنند چطور تبعیض است؟ چه حقی از خانم ها زیر پا گذاشته میشه اگه یک آقا بیاد و از حقوق خانم ها دفاع کنه؟

عموما یک انسان روشنفکر و آزاده باید هر جا نابرابری می بینه اون رو بیان کنه و از حقوق ستمدیده ها دفاع کنه، چه خودش جزو اون گروه باشه چه نباشه. اگه به ذهنیت شما بود (که فقط افرادی که حقوقشون در حال پایمال شدن است از حق خودشون دفاع کنند) خیلی از جنبش های حقوق برابر هیچ وقت شکل نمی گرفتند. اینکه یک مرد، درباره حقوق زنان صحبت کنه به هیچ وجه این معنی رو نمی ده که زن ها قادر به حمایت از حقوق خودشون نیستند (این بدترین نوع برداشت ممکن است)، بلکه این معنی رو میده که بقیه جامعه هم دست در دست افرادی که حقشون پایمال شده بایستند و از حقوقشون دفاع کنند حتی اگه خودشون شخصا سودی نبرند. نمونه اش افراد سفیدپوستی که در آمریکا رفتند و در کنار سیاه پوست ها به حمایت از حقوق اونها پرداختند.

معمولا افرادی که انتقاد می کنند از سایرینی که دنبال حقوق برابر برای مظلومان جامعه هستند، خودشون دستی در اون مسئله دارند یا به این نابرابری راضی هستند. امیدوارم در مورد شما اینطور نباشه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بله حرف شما درباره ی عملکرد یک روشنفکر در برابر نابرابری کاملا درست است .
    در پست قبلی ام استفاده از کلمه ی "تبعیض" درست نبود و بنده پوزش میطللبم.
    بنده هیچ وقت راضی به نابرابری نبوده و نیستم. فقط خواستم برای نتیجه بخش تر بودن بحث یک خانم از حقوق جنس مونث دفاع کند. چرا که فکر میکنم ما آقایان نمیتوانیم به طور کامل رنج هایی که یک خانم در جامعه ای سرتاسر نابرابر متحمل میشود را درک کنیم.

بنده هیچ وقت همچنین ذهنیتی نداشته ام و نمیدانم چرا شما این چنین تصور کرده اید :
    اگه به ذهنیت شما بود (که فقط افرادی که حقوقشون در حال پایمال شدن است از حق خودشون دفاع کنند)....
    در رابطه با پانویسی هم که بنده نوشتم ، نظرم را گفتم و اصلا منظور انتقادی نداشتم و فقط نظرم را بیان کردم :

پ.ن : اگر بجای تلاش برای قانع کردن یکدیگر روی موضوع تاپیک تمرکز کنیم ، تاثیرگذار تر خواهد بود. به هرحال هرکسی نظر خودش را دارد و محترم است.
    با این وجود اگر حرف اشتباهی زدم ، مجددا پوزش میطلبم
    موفق باشی دوست من
    "به امید جامعه ای برابر"

2. 3 کاربر از payam178 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

میشه چندتا از اون تفاوت ها رو اینجا مثال بزنید لطفا؟!
    البته شما در پست قبلیتون به صراحت از زن به عنوان یک موجود ضعیف که توانایی ایجاد تغییر رو نداره و از مرد به عنوان جنس قوی، قادر و شیر (شاید از نوع پاستوریزه) نام بردید.

قوانین عوض میشن اما حقایق ثابت هستند. اگر قوانین غلط ناقض حقوق کسی هستند یا تحمیلگر شایط نابرابر و یا ... این دلیل نمیشه که به سمت حقایق قدم برنداشت اونهم با این بهانه که قوانین یا محیط دست مارو بستن. ما در ابتدا باید باور کنیم که قوانین قولوپی از هوا نیومدن بلکه ما ساکنین ایران وجود قانون رو از غرب کپی کردیم بعد هم خودمون یکی نوشیم و این قانون به مرور کاملتر خواهد شد. در واقع در غرب هم که خودش مبدا قانون هست همین اتفاق افتاد و همین حالا هم داره می افته، قوانین جدیدتر جای قبلی ها رو میگیره.

میدونید آخرش چیه؟ آخرش اتفاقیه که چند وقت پیش در اتریش افتاد و قانونی ایجاد شد که بر اساس اون نقد اکثریت، نظارت بر کار اون برای اقلیت به عنوان یک حق تصویب و جزو قانون شد!

ماهیت بحث همینه و بحث یعنی همین.
    در مورد قسمت بولد اول:

منظور من از موجود ضعیف ذهنیت جامعه و اکثریت بود. و در مورد دوم مردونگی واقعی بود(گذشت، دفاع از حقوق ضعیفترها، بخشیدن در عین نیاز داشتن بود)، نه اینکه مردها شیر باشن چون شیر نر هم خودش توانایی حتی شکار را ندارد و بدون گله ماده ها توانایی زنده بودن و شانس بقای ان تقریبا صفر است. فکر می کنم مطالبی که گفتم خوب درک نشدند یا بنده خوب توضیح ندادم اما مردانگی به نیروی جسمانی و گرفتن تصمیمات برای ضعیفترها نیست که متاسفانه هرچند در دنیای امروز شاهدش هستیم البته از زمان قدیم هم وجود داشته ولی این نظر شخصی بنده بود و تعریف من از مرد بودن.

متاسفانه مردانگی و مرد بودن بد جا افتاده نه فقط در شرق و حتی در غرب.

درباره قوانین بله قوانین رو اکثریت به وجود میارند اما اقلیت هستند که در طی زمان اون رو اصلاح و با گذشت زمان نسل های بعدی که باز هم اقلیت هستند اون رو در ضمن و بطن جامعه با سلوک و منششون تغیییر می دند. در واقع قانون وضع کردن فقط برای امنیت اما تغییرات حتی از یک نفر هم می تونه شروع بشه....

فکر کنم اگر در تعریف از مرد بودن تفکر کنید معنای صحبتم رو درک کنید و نیازی به مثال نیست.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این متن در تلگرام برای من ارسال شده بود که به نظرم جالب اومد و اینجا ارسالش کردم.

حجاب:

حجاب یعنی مرد ذاتا متجاوز است....

شعار هم همین است که حجاب مصونیت است!

مصونیت از چه؟ از تجاوز مردان!!!!!!!

پس اگر شما مثلا در خیابان از کنار یک زن رد می شوید و او چادرش را محکم تر می گیرد و یا وقتی حتی در فامیل دختر خاله شما جلوی شما حجاب می پوشد ، یعنی تو متجاوز فرض شدی........

حجاب یعنی زن ذاتا کالای جنسی است....

یک بدن که باید پوشیده شود!!!!!

حجاب ارزش زن را به جسم او معطوف می کند و همه چیز را از دیدگاه سکس می سنجند......

مقایسه های طرفداران حجاب از زن با شکلات و ماشین آکبند همگی در راستای همین طرز فکر زشت هستند.
    آن ها زن را یک کالا فرض کرده اند که ارزشش در جسم اوست و باید آن را مثل شکلات بپوشانند تا درزمانی خاص به یک مرد معین ، در مراسمی واگذار شود!!!!!

مشکل از افکار خراب است.....

((اگر حجاب مرد چشمش باشد
    و مصونیت زن ، نگاهش...
    نه تو متجاوز فرض میشوی،
    نه من کالا
    نه تو ویروس محسوب میشوی
    نه من نیازمند آنتی ویروس

قبل از زن بودن
    قبل از مرد بدون
    ما انسانیم
    و سزاوار احترام

5. 10 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

این متن در تلگرام برای من ارسال شده بود که به نظرم جالب اومد و اینجا ارسالش کردم.

حجاب:

پس اگر شما مثلا در خیابان از کنار یک زن رد می شوید و او چادرش را محکم تر می گیرد و یا وقتی حتی در فامیل دختر خاله شما جلوی شما حجاب می پوشد ، یعنی تو متجاوز فرض شدی........

حجاب ارزش زن را به جسم او معطوف می کند و همه چیز را از دیدگاه سکس می سنجند......

مقایسه های طرفداران حجاب از زن با شکلات و ماشین آکبند همگی در راستای همین طرز فکر زشت هستند.
    آن ها زن را یک کالا فرض کرده اند که ارزشش در جسم اوست و باید آن را مثل شکلات بپوشانند تا درزمانی خاص به یک مرد معین ، در مراسمی واگذار شود!!!!!

((اگر حجاب مرد چشمش باشد
    و مصونیت زن ، نگاهش...
    نه تو متجاوز فرض میشوی،
    نه من کالا
    نه تو ویروس محسوب میشوی
    نه من نیازمند آنتی ویروس

قبل از زن بودن
    قبل از مرد بدون
    ما انسانیم
    و سزاوار احترام
    البته که در ظاهر با آوردن کلمات زیبایی مثل (انسانیت و احترام) متن زیبایی به نظر میریسه ولی خنده داره که با وجود کلی راه برای قضاوت بازم چیزی رو که ازش نفرت داریم زشت جلوه بدیم و چیزی رو که زشت هست زیبا.

اگه قرار بر کالایی بودن زن باشه خیلی جاها که ادعای آزادی دارن زن خیلی کالایی تره و خیلی جا ها که جنس مونث اصلا جاست فور فانه.
    نمیدونم حقیقتا میتونه آزادی حقیقی چی باشه ولی بدون مخاطب قرار دادن پست بالا حرف های قشنگ زیاده. حرف هایی که در شبکه ی اجتماعی اون رو میپرستن ولی در عمق مطلب (از نظر من .) فاجعه است.

این سخنان به درد جامعه ایرانی نمیخوره (نه همه ی مواردش) و چیزی رو تغییر نخواهد داد اگه هم خواننده اش اون طرفی ها باشن که مهر تاییدی بر کار های زشتی هست که یک به روی بینهایش رو در فیلم هاشون میبینیم.

طرز فکر دو نفر وقتی قرمز و آبی یا خاکستری و شیری باشه هیچوقت نمیشه حتی ذره ای بهم نزدیکشون کرد و خوشبختانه موضوع علمی نیست بشه که نظریه کسی رو رد کرد.
    مشکل اینه چی رو زشت بدونیم و چی رو نه ... !

حجاب مرد چشمش هست کاملا موافقم حجاب زن هم چشمش هست ولی اگه پوشش هردو مناسب نباشه میخوریم زمین چون چشمامون بسته است! پس رعایتی دوگانه از جانب طرفین برای من جالب تره.

7. 4 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

حجاب:

((اگر حجاب مرد چشمش باشد
    و مصونیت زن ، نگاهش...
    نه تو متجاوز فرض میشوی،
    نه من کالا
    نه تو ویروس محسوب میشوی
    نه من نیازمند آنتی ویروس

قبل از زن بودن
    قبل از مرد بدون
    ما انسانیم
    و سزاوار احترام
    زن یا مردی که اونقدر عزت نفس نداره که با دیدن صورت، آرنج و پای جنس مخالف اختیار از دست میده، این نتیجه ی آموزش های به اصطلاح اخلاقیه مذهبه.
    اینکه در اقتصاد مدرن زن یک کالا فرض میشه و این مسئله مدام در رسانه های داخلی گفته میشه ناشی از بی علمی اکثر افراد جامعه ما داره در این رابطه. در جامعه ما و رسانه های ما همه نخود هر آشی هستند و اظهار نظر میکنند!
    در اقتصاد مدرن همه چیز کالا محسوب میشه، نه فقط زن بلکه مرد، زمان، هوا و غیره همه کالا فرض میشن تا بشه در رابطه با اونها نظریات اقتصادی ارائه کرد و این مسائل ربطی به ارزش زن نداره. بیایم قبل از اظهار نظر مقداری مطالعه داشته باشیم.

در افکار من حجاب بی معنیه، باید تمرین کنیم تا به حقوق خودمون قانع باشیم و از طرفی احترام و عشق رو تبلیغ کنیم. مطمئن باشید اگر ترویج اخلاق کنیم نیازی به این موارد نیست.
    Last edited by Saeed Dz; 02-03-2016 at 22:35.

9. 5 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

اینکه در اقتصاد مدرن زن یک کالا فرض میشه و این مسئله مدام در رسانه های داخلی گفته میشه ناشی از بی علمی اکثر افراد جامعه ما داره در این رابطه. در جامعه ما و رسانه های ما همه نخود هر آشی هستند و اظهار نظر میکنند!
    در اقتصاد مدرن همه چیز کالا محسوب میشه، نه فقط زن بلکه مرد، زمان، هوا و غیره همه کالا فرض میشن تا بشه در رابطه با اونها نظریات اقتصادی ارائه کرد و این مسائل ربطی به ارزش زن نداره. بیایم قبل از اظهار نظر مقداری مطالعه داشته باشیم.

در افکار من حجاب بی معنیه، باید تمرین کنیم تا به حقوق خودمون قانع باشیم و از طرفی احترام و عشق رو تبلیغ کنیم. مطمئن باشید اگر ترویج اخلاق کنیم نیازی به این موارد نیست.

اینجا بحث غریزه مطرحه دوست عزیز.

در کل طی نظریه « انسان حیوانی ناطق » که بنده شدیدا باهاش مخالف و حس میکنم شخص شما باهاش موافقید در مباحث این شکلی تاثیر فرهنگ و اخلاقیات محدوده و تنها بحث کنترل غریزه هست ولی باید مواردی دست به دست هم بدن.
    این رو گفتم چون از خارج رفته ها حرف های زیادی شنیدم. غریزه ی جن ... ی در یک ایرانی با انگلیسی و آفریقایی و ژاپنی هیچ تفاوت نداره و به همین دلیله که از زبان خارج رفته ها زیاد شنیدم که به قول خودمون هیزترین مردا انگلیسی ها هستن.

پس طی نظریه مشخص معنای عزت نفس هیچه چون حیوان نه عزت نفس داره و نه اخلاقیات براش مهمه. به هرحال یا ما انسانیم یا حیوان پس لطفا این تناقضات رو وارد پست هاتون نکنید که بد جوری هم تو چشم هست.

از یه طرف حجاب بی معنیه و انسان باید عزت نفس داشته باشه

از طرف دیگه چون انسان همون حیوانه ناطقه پس نباید کنترلی بر غرایضش داشته باشه.

اینجاست که بحث منفعت و دخالت دادن احساسات و البته گمراهی مخاطب بدجوری در متون پیش میاد.

نظر من این هست که انسان تو بحث غریزه همچون حیوانه و اگه کنترل و عزت نفس و جنبه و عادت تاثیر مطلقی بر اون داشت بازیگر یه سری فیلم های مورد دار دیگه نباید هرگز غریزه براشون باقی میموند در حالی که عادت هیچوقت توانایی.. رو از بین نبرده بلکه همواره شدیدتر میشه.

میبخشید رک گفتم. ولی حرفاتون نیاز به توضیح بیشتری داره. یعنی اینکه ثابت کنید غریزه رو بدون رعایت جنس مخالف میشه ساکت کرد که اگه اینو ثابت کردید پس نظریه ای مشخص رو خراب خواهید کرد.

Last edited by Demon King; 04-03-2016 at 17:49.

11. این کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

فقط تعادل
    حجاب هم زیاد از حدش نتیجه برعکس میده و بی حجابی زیاد از حد هم همینطور. به نظر من همه چی یه نقطه تعادل داره که باید روش ایستاد
    فکر نکنم چیزی تو دنیا باشه که نقطه تعادل نداشته باشه

13. 2 کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه axilbam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کلاله

پيش فرض

متن پست اول فقط بازی با کلمات هست و ارزش دیگه ای نداره.
    ساده به موضع نگاه کنید،انسان به دو جنس مونس و مذکر تقسیم میشه و این دو نا خودآگاه به هم گرایش دارن ،گرایشی که در صورت کنترل نشدن فساد به بار میاره همه هم میدونیم،پس چرا نباید با یه پوشش ساده مانع از این موضوع بشیم .پس مرد نگاهش رو کنترل کنه و زن هم در این امر کار رو با حجاب ساده تر می کنه.
    چون آدما با هم متفاوت هستن . شما پولاتونو تو خیابون میزارید بگید اقا دزده خودشو کنترل کنه یا درب ماشینو باز میزارین یا منزلتونو ؟نه چون در اینصورت حتی کسی که ممکنه دزد حرفه ای نباشه وسوسه بشه....
    بصورت میانگین کمتر یا بیشتر 50 درصد کودکان در کشور های غربی زنا زاده هستند یعنی حاصل روابط نا مشروع
    حالا خودتان قضاوت کنید تن زن با حجاب کالاست یا با وارد شدن در بازار تجارت....

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

در کل طی نظریه « انسان حیوانی ناطق » که بنده شدیدا باهاش مخالف و حس میکنم شخص شما باهاش موافقید در مباحث این شکلی تاثیر فرهنگ و اخلاقیات محدوده و تنها بحث کنترل غریزه هست ولی باید مواردی دست به دست هم بدن.
    این رو گفتم چون از خارج رفته ها حرف های زیادی شنیدم. غریزه ی جن ... ی در یک ایرانی با انگلیسی و آفریقایی و ژاپنی هیچ تفاوت نداره و به همین دلیله که از زبان خارج رفته ها زیاد شنیدم که به قول خودمون هیزترین مردا انگلیسی ها هستن.
    اتفاقا به نظر بنده و طبق شواهد به هیج وجه محدود نیست. برای نمونه سیاستهای دولت اصلاحات آقای خاتمی که شعار "فرزند کمتر، زندگی بهتر" را دنبال میکرد یک طرح کاملا موفق جنسی بود که تاثیرش حتی حالا هم خنثی نشده!
    چرا خیلی هم تفاوت داره؛ امروزه ثابت شده محیط زندگی، دمای هوا، فصل ها، تغذیه و غیره تاثیر مستقیمی بر امیال جنسی افراد داره و از اونجایی تمامی این متغییر ها برای مردمی که در ایران و دیگر کشور ها زندگی میکنن یکسان نیست پس میل جنسی هم یکسان نخواهد بود همونطور که نیست.

پس طی نظریه مشخص معنای عزت نفس هیچه چون حیوان نه عزت نفس داره و نه اخلاقیات براش مهمه. به هرحال یا ما انسانیم یا حیوان پس لطفا این تناقضات رو وارد پست هاتون نکنید که بد جوری هم تو چشم هست.

از یه طرف حجاب بی معنیه و انسان باید عزت نفس داشته باشه

از طرف دیگه چون انسان همون حیوانه ناطقه پس نباید کنترلی بر غرایضش داشته باشه.

اینجاست که بحث منفعت و دخالت دادن احساسات و البته گمراهی مخاطب بدجوری در متون پیش میاد.
    درک شما از این مسئله غلطه وگرنه تناقضی وجود نداره. منظور از اینکه انسان حیوانی ناطقه یا سخنانی از این دست این نیست که انسان یک گوسفنده بلکه منظور اینه که انسان هم مانند حیوانات در فرایند فرگشت (تکامل) بوجود اومده. منظور اینه که انسان موجودی نیست که قولوپی از هوا تبعید شده باشه توو زمین و فرقی با موجودات دیگه داشته باشه.

فقط هم انسان نیست که رفتارهای جنسی انتخابی داره و لزوما غریزی نیست. البته قبلا توضیح دادم ولی خب به اختصار دلفین ها که حیوانات باهوشتری هستند خارج از فصل جفتگیری روابط جنسی برقرار میکنن، خود ارضایی و همجنسگرایی وجود داره در بینشون. مخصوصا در مورد نهنگهای قاتل رفتار های همجنسگرایانه بسیار زیاده.

ثابت کنید غریزه رو بدون رعایت جنس مخالف میشه ساکت کرد که اگه اینو ثابت کردید پس نظریه ای مشخص رو خراب خواهید کرد.
    وقتی جامعه عادت کنه یک زن رو آزاد ببینه و قبول کنه مطمئنا حجاب بی معنی خواهد بود. همونطور که خانما موی اقایان رو میبینن و یا اقایان رو با استین کوتاه میبینن و واکنشی نشون نمیدن.

برای اینکه مواردی مثل حجاب توجیه پذیر باشن، افراد جامعه با افکاری مصموم رشد داده میشن. البته این فقط در مورد ایران نیست و تمامی کشورها از این شیوه های مهندسی شده استفاده میکنن با مقاصد متفاوت.

16. 4 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

پس مرد نگاهش رو کنترل کنه و زن هم در این امر کار رو با حجاب ساده تر می کنه.

شما پولاتونو تو خیابون میزارید بگید اقا دزده خودشو کنترل کنه یا درب ماشینو باز میزارین یا منزلتونو ؟نه چون در اینصورت حتی کسی که ممکنه دزد حرفه ای نباشه وسوسه بشه....
    نمیدونم چرا وقتی میگم تصور اقایان از مرد و زن این هستش که ابزار جنسی سرگردانی هستند که هر لحظه ممکنه باهم برخورد کنند بعضی از دوستان خرده میگیرن!!

خب جالب شد، زن ایرانی به اسکناس و اتومبیل یا منزل تنزل پیدا کرد و مرد ایرانی به اقا دزده !
    افکار مسمومی که میگفتم اینجا خودشو نشون میده.
    بصورت میانگین کمتر یا بیشتر 50 درصد کودکان در کشور های غربی زنا زاده هستند یعنی حاصل روابط نا مشروع
    منبع معتبر؟

18. 5 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •