متشكر ....
عاليه!
به درد بخور بود
خوب
بدك نيست
به دردم نخورد
مذخرف ترين چيزي كه تو عمرم ديده بودم اين تاپيك بود
من ميترسم دانلود كنم ويروسي نباشه من تازه ديروز گلوبال رو نصب كردم و تا حالا تا مرحله اخرش رفتم دوست ندارم دوباره از مرحله اول شروع كنم
حالا وقت تركرندن اين تاپيكه!!!!!
من مي خواستم راهنمائي هايي در بازي گلوبال بكنم البته شما ها كه با تروريست ها بازي ميكنيد نيازي به اين ها نداريد حالا من براي تازي كار ها ي اين بازي يكم توضيح ميدم كه راحت تر بازي كنند
در مرحله اول كه در مكزيك است وقتي شما بازي را شروع ميكنيد كنار شما يك جعبه است و درون ان بمب است بمب را با كليد اسپيس بر داريدو كنار يك ماشين گنده كه براي تروريست ها است بايد بمب را بگذاريد و از محافظت كنيد تا بمب را تروريست ها خنثي نكنند
در مرحله دوم كنار شما يك جعبه است و درون ان نارنجك يكي از ان ها را برداريد و صاف برويد يعني پايين نرويد برويد تا به يك ماشين برسيدكه بالاي ان موشك است زير ماشين نارنجك بندازيد تا ان منفجر شود و بعد جلو برويد و پائين برويد و بعد سمت راست تا وارد خانه شويد و رئيستروريست ها را بكشيد
در مرحله سوم شما بايد پيش اون رفتگره برويد و كليد اسپيس رو بزنيد و او نو به يك ماشين كه پيش تروريست هاست بروسونيد ترو ريست ها هم سيع دارند كه او را به ماشين نزديك شما برسانند در در مرحله امريكا كه يو اس ا است بايد بگم كه شما نبايد اجازي بدهيد كه تروريست ها بمبي بگذارندو عكس محل هايي كه تروريست ها در ان بمب ميگذارند همان اول بازي كه نقشه را نشان ميدهد در صفحه بعدي محل ها ي بمب گذاري شده توسط تروريستان را نشان ميدهد
بقيه مرحله ها اسان است به غير از اخري كه دوستان در باري ان توضيح دادند
من از مرحله ارژانتين خيلي خوشم مياد و از مرحله امريكا متنفرم به خاطر اين كه تروريس ها شبيه جن ميمونن و جلوت ظاهر ميشن و هل ميخوري
من كه تاحالا 18 بار تو اين بازي هل خردم شما از كدووم مرحله خوشتون مياد؟
خوب كار كردم!!!نه
متشكر ولي رفتگر خودتي ! بابا اون يارو V.I.P هستش رفتگر كجا بود ! تمام زحمات كانتر ها و ترور ها براي اونه !نوشته شده توسط mohammadagha
متشكرم شما نون ادبت رو ميخوريرفتگر خودتي
در باره رفتگر هم عرض كنم كه:
وقتي كسي كه تازه بازيو خريده و نميدونه با كليك راست ميتونه اسلحه انتخاب كنه اگه بهش بگم بايد vip رو جايي برسونه اون ديدونه يهني چي برا همين گفتم رفتگر كه بفهمه يعني كيو ميگم.
راستي من ديروز بازي رو نصب كردم الان تو مرحله تونلم بايد چيكار كنم تا رد شدم اون جايي كه شما ها ميگفتيد بايد بري و اسپيس رو بزني وجود نداره و اگه من اونجا رو پيدا كردم بايد با ويپ برم يا اونو همون جا تنها بگذارم.
لطفا كمكم كنيد.
mohammadagha عزيز در اون مرحله تعداد زيادي تونل هست شما بايد اول مرحله جلوي vip اسپيس رو بزني كه
اون دنبالت بياد بعد به طرف تونل مورد نظر بري و وقتي به اخر اون رسيدي يك محوطه بزرگ جلوته يك مقدار كه جلو
بري دو اطاقك يكي در سمت راستت وديگري در سمت چپ هستش من بهت پيشنهاد مي كنم به سمت چپ برو
دراطاقك سمت چپ يك دستگاه بي سيم هستش جلوي اون اسپيس رو مي زني چند ثانيه بعد هلی کوپتر مياد و
vip رو سوار مي كنه به همين راحتي. (درتمام اين مدت vipبايد دنبال شما بياد وشما هم بايد ازش محافظت كنيد)
محمد آقا چون با هم دوستيم گفتم رفتگر خودتي ! به دل نگير اصلا مي خواي اسمت رو بذارم توي امضام ؟
در ضمن بايد بگم كه V.I.P يعني : شخص خيلي مهم !
Veru Important Person ~ متوجه شديد ممنونم ...
خواهش ميكنم شما از محبتته كه اين حرفارو ميزني.
علي جان دستت درد نكنه كه گفتي ولي قبل از اين كه بگي من اين مرحله رو تموم كردم ولي اين راهي رو كه شما ميگي رو من نرفتم من ويپ رو همراه خودم بردم و به هليكوپتر رسوندم و مرحله تموم شد همين ديگه من بيسيم ميسيم نزدم حالا من مرحله 2 تروريستم اين بازي كه رمز و از اين جور چيزا نداره من بايد چي كار كنم از اين مرحله رد بشم ؟
اخه بردن اون همه ويپ خيلي جلوي كانتر ها خيلي سخته در جا ميكشنت.
محمد آقا به جاي اينكه بگي مرحله چندي اسمشو بگو چون من بازي رو نصب نكردم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)