برای ماهم پیش امد از کاشون به شهر خود باز می گشتیم دختره اومد کنار ما سریع دختر خاله شد. حالا ماهم صندلی جلو ملتم قاطی... یه اوضایی شد بیا و ببین. ولی دختره چه رویی ئتشت دمش گرم بیخیال نشد و تا اخرین لحظه مقاومت کرد!![]()
برای ماهم پیش امد از کاشون به شهر خود باز می گشتیم دختره اومد کنار ما سریع دختر خاله شد. حالا ماهم صندلی جلو ملتم قاطی... یه اوضایی شد بیا و ببین. ولی دختره چه رویی ئتشت دمش گرم بیخیال نشد و تا اخرین لحظه مقاومت کرد!![]()
انشاا... زن گرفتی می بینمت! داداش داستان یچیدست! غیرت زدن و کشتن نیست. در ضمن رفتار این اقا توجه داشته باش که فقط برای همسر خودشون نبوده این دو جوون ناکام بیش از حد اندازه مکان عمومی داشتن رفتار می کردند و نعره شیر از واجبات بوده. اگر خواهر خودت هم تو اون اتوبوس بود مثل ماست نگاشون می کردی... تا به بی ادبیشون ادامه بدند!! هرچند موافقم رفتار طرف یکم زیادی راکی بازی بوده و لی خوب وقتی خشم در درون ادم برای مدت طولانی طلنبار بشه نتیجش همون آتیشست که خشک و تر رو باهم می سوزونه. طرف ادمه چوب که نبودهف هر عملی عکس العملی داره و لی خوب قبول دارم می تونست کلامی و با یکم جذبه مشکل و سروتهش رو جمع کنه!![]()
حصار؟؟ بوخودا من فقط یه سوال پرسیدُم!جواب احتمالا " خیر " هست.
منظورم اینه که اون افراد چنین فضای امن و مختلطی رو درست تجربه نکردند و حالا که موقعیتش پیش اومد، دارن تفریح ، کنجکاوی ، ابراز وجود ، و جلب توجه میکنن.
قطعا چشم چرانی با چشم انجام میشه نه با زبان و جملات حساسیت برانگیز به جنس مخالف. میشه گفت این هم نوعی بازی یا کنجکاوی جنسیتی هست که شخص میخواد شرایط و بسنجه و ببینه جنس مخالف چه واکنشی نشون میده. البته انتظار نداره که مثلا دختره بلند شه و بگه با من ازدواج میکنی؟ داره تجربه کسب میکنه و هر واکنشی براش جذابه حتی بی اعتنایی (که یعنی طرف داره حرص میخوره و من منتظرم جواب بده تا جوابشو بدم).
مورد بدتر هم اجرای شخصی قانون توسط ضارب بوده. بخشی از جزای متهم همینه که خودش قانون ساخته ، حکم داده و اجرا هم کرده. یعنی در هر سه قوه تخصص داره!
بنظر من چشم چرانها خودشون هم قربانی هستن ؛ ضارب هم جاهل و خودرای.
یکی از راههای جلوگیری از چنین شرایطی (البته غیر از حصار!) اینه که از دوران کودکی چنین محیطهای امنی تجربه بشه مثل مهدکودک و مدرسه و پارک و غیره؛ و کمی آموزشهای بهتر و کاربردی تر در مورد مسائل اساسی و اجتماعی انسان ( تفاوتهای جنسیتی و روانشناختی و روابط و فعالیتهای مشترک و ... ) تا پس از رسیدن به سن خاص و آزادی بیشتر، فکر نکنن جنس مخالف عجب چیز عجیبی هست!
این مشکل در آینده میتونه بدتر هم بشه چون آمار زاد و ولد و در نتیجه تنوع فرزندان در آشنا و فامیل هم رو به کاهش هست و نیاز به مهارتهای ارتباطی بیشتر حس میشه.
به نظرم آقای new ray حالا که از دوران کودکی بین افراد روابط محدود شده بهتر همین چند تایی جایی هم که تو جامعه از هم جدا نکردند مثل اتوبوس رو بینش یه چادر یا دیوار بلوکی بکشن تا برای کسی هم شائبه درست نشهچون اون شیشه که شما گفتی ممکنه با اینکه صدا رد نشه ولی نگاه احتمالا ازش رد میشه و باز هم ایجاد مشکل میکنه
در مورد مهارتهای ارتباطی هم که خدا بیامرزه پدر جم تی وی و فارسی 1 رو که همچین مسئولیت سنگینی به دوششون محول شده![]()
و من الله توفیق![]()
شوخی میفرمایید دیگه ؟
ویرایش : منظور من از شیشه ، قرار نگرفتن مستقیم در اون جمع بود نه حصار ! تاکسی قرن 19 هه مگه ؟
روش حصار طبق معمول ساده ترین راهیه که به ذهن متفکرین! کشور ما میرسه و اجرا میشه. ولی خیلی خوش خیالیه ؛ داریم با این روشها فقط تاریخ هر چیز رو عقب میندازیم و این بین نسلهای میانی بیشتر عذاب میکشند. ما چه بخوایم چه نخوایم احتمالا آینده به سمت یکسان سازی و جهانی شدن پیش میره و نمیشه تا ابد هر کشوری اینطور متفاوت و شخصی عمل کنه. نمونش همین اختلافات قضائی حقوق بشر با یک نهاد هست که بجای جواب قانع کننده فقط صورت مسئله عوض میشه که اونها بهتره به فکر مشکلات خودشون باشند و غیره!
فقط داریم مسائل رو به تاخیر میندازیم تا خودمون با خیال آسوده از دنیا بریم ...
Last edited by New Ray; 26-02-2015 at 11:41.
کلا امثال این حیوونا تو جامعه زیادن...هم اون پسره که متلک میگفته .هم اون اقاهه که وحشی بوده.بهترین کار دوری ازشون هست.
یا اگه رفتی نزدیک باید زورشون رو بکنی.
هیکل باش هر کاری دلت میخواد بکن.
بزار جمع بزنم پسره چقدر دیه می گیره 2 3 تا دندون + بینی + جراحات اضافه = 50 میلیون شد !
اگه هر کی تو جامعه خودش بخواد قانون اجرا کنه که سنگ رو سنگ بند نمیشه ....
کسی که میخواد متلک بگه باید ببینه هیکلش هم داره یا نه![]()
یعنی فعال حقوق بشر بیاد همین تاپیک و بخونه وحشت میکنه !!بعضی از نظرات ... !![]()
این حرف شما برای ایران ما صادق نیست
در جوامع قانون مدار که با مزاحمتهای جنسی برخود بسیار قاطع و کوبنده ای میکنند اما تو کشور ما چی ؟ خودتو کنترل کن برو شکایت کن یارو را میارند 50 تومن جریمه میکنند و تمام شد حالا این ادم دوبار به کار هاش ادامه نمی ده ؟ اگر هم بخوای خودت با متجاوز در بیفتی که باید منتظر دیه و زندان باشی پس هرگز منتظر احقاق حقوقت نباش .
یارو اومده دم خونه ی ما با تبر در رو شکونده و چه فضاحتی به پا کرده منهم بدون هیچ عمل فیزیکی و یا خشونت و ناسزایی دوربین دستم گرفتم دارم ازش فیلم میگیرم ...زنگ زدم 110 میگن برو دادگاه شکایت کن میگم مرتیکه ده دقیقه دیگه من توی سردخونه م جرم مشهوده باید اقدام کنی میگه بزار از قاضی کشیک سوال کنم ! قاضی هم فرموده هر دو بازداشت تا صبح بیان دادگاه !!! میگم من که دعوا نکردم واسه چی من باید تا صبح برم بازداشت میگه دستور قاضی هستش !!!؟؟
صبح رفتیم دادگاه گفتم شاهد دارم متن پیامکهایی که زده موجوده و صورتجلسه ی کلانتری هم هستش با تبر اومده در و شیشه شکسته و خواسته روی خونه نفت بریزه و اتش بزنه فیلم هم توی گوشیمه ...اقای قاضی (!) شما بپرسید از این طرف ببینید من بهش فوش دادم یا مزاحمت براش ایجاد کردم ؟ قاااضی گفتش یا رضایت میدی یا جفتتان باید برید زندان !!! گفتم اخه من چرا باید برم زندان ؟ مگه من گناه و جرمم چیه ؟ فرمود من اعصاب ندارم و تکرار نمیکنم ! بنده هم از اقای جنایتکار معذرت خواهی کرده و همه چی با خوبی و خوشی به پایان رسید !!!!! اینهم قانون !
خب من اگر بهمم هم چاقو بزنند دیگه توی این دادگاهها نخواهم رفت اگر عرضه ی تلافی بود تلافی میکنم بی سرو صدا و گرنه به طرف میگم شما راست میگید ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)