تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 42

نام تاپيک: بی انگیزگی در زندگی

داره خودمونی میشه lieee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    هر جایی که توش بتونم یک قدم از اون چیزی که هستم برم بالا

پيش فرض

روانپزشک هم یه 500 ازت می گیره بعدم انگ دیوونه بهت می زنن. دکتر خودت باش رفیق. تو که اینقدر مقاومت کردی و بار زندگی رو تنهایی به این شکل به دوش کشیدی غیر ممکنه نتونی از پس چیزی بر نیایی. به خودت انگ نزن فکر نکنم مشکلی داشته باشی... تو یه مردی که برای زندگیت تلاش کردی و پاک زندگی کردی. حداقل سالمی و زنده ای. یکم از زندگی لذت ببر. یکم فکر خودت باش اما خودخواه نباش به خودت برس جایی که پول قرص و دکتر بدی.. خوب می شه...صبر و فقط صبر و زمان همه چیزو مشخص می کنه. زود تسلیم نشو رفبق

من که آرزومه مثل تو اینقدر مرد بودم که از مادرم نگهداری می کردم. بهتره برای خودت هدف پیدا کنی...
    اولا که اونی که به کسی انگ دیوانه بزنه خودش دیوانست
    دوما دوست عزیز وقتی یک شخص اینقدر منفعلانه از زندگیش صحبت میکنه مطمینا مشکلش جدی تر از این حرف هاست که با حرف های هیر خواهانه من و شما مشکلش حل شه

+

دوست عزیز به نظر من به یک روانپزشک مراجعه کنید در کنارش پیش مشاور برید و در کنار اینها ورزش رو فراموش نکنید
    و این رو هم فراموش نکنید برای خودتون هدف بچینید و برای هدفتون بجنگید همین انگیزه میشه که منفعل نباشید4
    موفق باشید

2. این کاربر از lieee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

اولا که اونی که به کسی انگ دیوانه بزنه خودش دیوانست
    دوما دوست عزیز وقتی یک شخص اینقدر منفعلانه از زندگیش صحبت میکنه مطمینا مشکلش جدی تر از این حرف هاست که با حرف های هیر خواهانه من و شما مشکلش حل شه

+

دوست عزیز به نظر من به یک روانپزشک مراجعه کنید در کنارش پیش مشاور برید و در کنار اینها ورزش رو فراموش نکنید
    و این رو هم فراموش نکنید برای خودتون هدف بچینید و برای هدفتون بجنگید همین انگیزه میشه که منفعل نباشید4
    موفق باشید
    سلام خیرخواهانه صحبت کردن مگه بده! روانشناس ها هم خیلی خیرخواهانه صحبت می کنند و فقط فرقش اینه که جیب خودشون رو پر می کنند و به داروخانه ها هم فرصت می دن یه سودی بکنند.
    منظورم از انگ زدن یعنی این بود که خود شخص باورش بشه که مشکل داره در صورتی که واقعا مشکلی نداره و چون به قول شما بهش فشار اومده داره باور می کنه که شکسته اما هنوز جا داره! ظرفیت هضم ادم ها در مشکلات باهم فرق دارد.

ولی خوب من با روانکاو موافق ترم... و با اون هدف شدیدا موافقم

4. این کاربر از Mehrshad-msv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه stabesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوباره
    من با خوندن پستهای تاپیک زیر به این نتیجه رسیدم سردرگمی و ناامیدی از آینده برای خیلی از هم نسلهای منم وجود داره فقط من این مشکلو ندارم به قول یکی از دوستان مشکل من اینه خودمو با اونایی که خیلی بالاتر از من هستند مقایسه می کنم ولی حالا دیدم شرایط من نسبت به خیلی ها هم بهتره سعی میکنم از این به بعد خودمو با دیگران مقایسه نکنم و اهداف دستیافتی برای خودم تعیین کنم دیگه بلند پروازی نکنم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حالا دنبال یه هم پا میگردم برای اینکه عصرا باهم بریم پیاده روی یه خانم ساکن مشهد فکر کنم بریم پارک ملت خوب باشه
    منتظرم

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

یکی از راههای خوب ضد افسردگی تلاش همیشگی برای پول درآوردنه؟مگه نه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یکی از راههای خوب ضد افسردگی تلاش همیشگی برای پول درآوردنه؟مگه نه؟
    اگه هدف، خودِ پول نباشه موافقم.

8. 2 کاربر از SADEGH 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

اگه هدف، خودِ پول نباشه موافقم.
    خود پول که ارزشی نداره و یک نوع ارزش قراردادیه و کاغذی بیش نیست و این منافع حاصل از پوله که انسان رو ترغیب به تلاش بیشتر میکنه ...
    با پول خیلی از چیزها رو میشه بدست آورد که باعث رفاه و انگیزه فرد میشه

10. 2 کاربر از Masoud-2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

خود پول که ارزشی نداره و یک نوع ارزش قراردادیه و کاغذی بیش نیست و این منافع حاصل از پوله که انسان رو ترغیب به تلاش بیشتر میکنه ...
    با پول خیلی از چیزها رو میشه بدست آورد که باعث رفاه و انگیزه فرد میشه
    خیلی چیزهارو هم میشه از دست داد اگر تنها هدفت پول باشه. و کلا پول خوب است. رحم ...علیه

تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

خیلی چیزهارو هم میشه از دست داد اگر تنها هدفت پول باشه. و کلا پول خوب است. رحم ...علیه
    بدون پول که همه چیز و از دست میدی اصلا چیزی بدست نمیاری که بخوای از دست بدی!!!
    انسان موجودی منفعت طلب است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

بدون پول که همه چیز و از دست میدی اصلا چیزی بدست نمیاری که بخوای از دست بدی!!!
    انسان موجودی منفعت طلب است
    بستگی از تغریف از شناخت و تفکر شما از معنی انسان هست برادر... من می گم حیوان منفعت طلب است اونم از روی غریزه و اجبار
    پول خوبه اما همه چیز نیست و چیزی که ساخته دست بشر باشه سیری نمیاره برای اون انسانی که شما ازش صحبت می کنید.

14. این کاربر از Mehrshad-msv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

بستگی از تغریف از شناخت و تفکر شما از معنی انسان هست برادر... من می گم حیوان منفعت طلب است اونم از روی غریزه و اجبار
    پول خوبه اما همه چیز نیست و چیزی که ساخته دست بشر باشه سیری نمیاره برای اون انسانی که شما ازش صحبت می کنید.
    دقیقا فرمایش شما صحیح است و انسان مادی گرا و متریالیست این فاکتورها براش خیلی مهمه نمیگیم که برای بقیه مهم نیست ولی قطع و یقین همه چیز نیست و معیارهای بسیار والاتر و ارزشمندتر مهمه و البته منفعتی که در راه رسیدن به مراحل کمک یار باشه یا میتونه پول داشته باشه ولی فکرش اون چیز بهتر و بخواد

16. این کاربر از Masoud-2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •