داداش f12 رو بزن مدل cpu و ram رو ببین .
بعدا از روی جعبه سرویس تگ رو تو سایت asus وارد کن
مشخصات کامل رو برات میاره .مدل رو هم که وارد کنی مشخصات رو میزنه.
داداش f12 رو بزن مدل cpu و ram رو ببین .
بعدا از روی جعبه سرویس تگ رو تو سایت asus وارد کن
مشخصات کامل رو برات میاره .مدل رو هم که وارد کنی مشخصات رو میزنه.
ممنون داداش
f12 تو کجا؟حین بوت یعنی؟یعنی تو تنظیمات بایوس؟
سرویس تگ رو کجا زده؟
والا کانفیگ های این g56 ها مختلفه میترسم یه چی داده بشه بهم پنلش ips نباشه یا گرافیکش 2 باشه
دستوری کامندی چیزی تو dos نیست که دل و روده سیستم رو بکشه بیرون؟تو همین ویندوز با systeminfo میشه سی پی یو و رم رو در آورد تو داس هم همینطوری؟ممنون
درسته حجت جان به غیر از اون هم انویدیا هیچ کارت گرافیک پی سی رو توی سری GTX 8XX تولید نکرده و فقط برای لپ تاپ تولید کرده که همشون هم پسوند M دارن.![]()
ببین همون موقع که دکمه پاور رو میزنی شروع کن به زدن f12 تو صفحه اول رم و cpu رو میزنه .
دادش سرویس تگ پشت لب تاپ هست .حتما از سایت asus چک کن مشخصات دقیق رو برات مینویسه خیالت راحت .مشخصات لب تاپ خودت رو میزنه .
یهتره ازش وقت بگیری و ویندوز نصب کنی
مصطفی خان شما ایسوس داری خودت با دکمه f2 میره تو بایوس یا delete؟ بعد بی زحمت میتونی یه نگاه بندازی به تنظیمات بایوست ببینی مشخصات سیسمت رو نشون میده یا نه؟درسته حجت جان به غیر از اون هم انویدیا هیچ کارت گرافیک پی سی رو توی سری GTX 8XX تولید نکرده و فقط برای لپ تاپ تولید کرده که همشون هم پسوند M دارن.
روی سیستم داغون خودم تو شرکت امتحان کردم نشون داد رم و سی پی یو و هارد رو ، روی لپتاپ فعلیم هم تست کردم کامل نشون داد حتی memory speed کارت گرافیک رو
میتونی یه امتحانی کنی؟
والا سرویس تگ لپتاپ فعلی خودم رو که زدم هیچی نشون ندادببین همون موقع که دکمه پاور رو میزنی شروع کن به زدن f12 تو صفحه اول رم و cpu رو میزنه .
دادش سرویس تگ پشت لب تاپ هست .حتما از سایت asus چک کن مشخصات دقیق رو برات مینویسه خیالت راحت .مشخصات لب تاپ خودت رو میزنه .فکر نکنم جواب بده . سی پی یو و رمش رو مطمئنم هم رو جعبه میزنه هم با دستور systeminfo و اینا میشه درشون آورد . بدبختیم سر کارت گرافیکه میخوام مطمئن شم 4 گیگه
نمیشه ، طرف میخواد بیاره دم خونه پولشو بگیره . خیلی بتونم معطلش کنم پایین 10 دقیقست . بعدشم اصلا نمیخوام روش ویندوز نصب کنم فعلا بنا به دلایلییهتره ازش وقت بگیری و ویندوز نصب کنی
کسی اگر راهی برای پیدا کردن مشخصات کامل سیستم با داس داره بگه
تنها راه 100 درصدی که به ذهنم میرسه ویندوز پرتابل بوتیبل هست . کسی کار کرده باهاش؟ بدبختی اینه که خود طرف هم اینکاره نیست نمیدونم چی به چیه ، اصلا شاید ویندوز اوریج روش باشه
Last edited by gamer5; 30-12-2014 at 10:48.
من جای شما بودم بیخیالش میشدممیشه ، طرف میخواد بیاره دم خونه پولشو بگیره . خیلی بتونم معطلش کنم پایین 10 دقیقست . بعدشم اصلا نمیخوام روش ویندوز نصب کنم فعلا بنا به دلایلی
دوست عزیز همه چیز ,مشخصات سخت افزاری نیست...!!!!ممکنه مشخصاتش درست باشع ولی مرجوعی باشه!!!
درضمن خرید ایسوس بدون گارنتی خیلی ریسک بزرگی هست!!!!!!
بنظرم بیشتر هزینه کنی و باگارنتی و مهلت تست بخری خیلی بهتر هست.
برا من که چن بار امتحان کردم با delet رفت تو.
البته به مشخصاتش زیاد توجه نکردم ولی در اولین فرصت اطلاع می دم.![]()
والا خریدمش رفتمن جای شما بودم بیخیالش میشدم
دوست عزیز همه چیز ,مشخصات سخت افزاری نیست...!!!!ممکنه مشخصاتش درست باشع ولی مرجوعی باشه!!!
درضمن خرید ایسوس بدون گارنتی خیلی ریسک بزرگی هست!!!!!!
بنظرم بیشتر هزینه کنی و باگارنتی و مهلت تست بخری خیلی بهتر هست.مشخصات سخت افزاریشم که چک کردم توی بایوس هارد و سی پی یو و رم و حافظه کش و همه چیش درست بود . فقط گرافیک رو نتونستم چک کنم که اونم هم روی جعبش زده بود vram : 4gb هم سریال نامبرش رو که اینترنت زدم نشون داد که 4 گیگه
جعبش هم خیلی تر و تمیز بود و همه چیش هم نایلون اصلی با مارک و برچسب asus بود هدست هم تو جای خودش و کاملا دست نخوره تو پک و کاملا بوی نویی ایش رو میداد دیگه اگر آدم بخواد به ایناش فکر کنه که مرجوعی و اینا باشه مغازه دار و کاسب بیشتر میتونه سر آدم کلاه بزاره
من تا حالا هرچی خریدم بدون گارانتی بوده و اصلا یکی از شروط خرید یه جنس الکترونیکی برام بی گارانتی بودنشهنه تلویزیونم نه گوشیم نه لپتاپ نه ps4 هیچکدوم گارانتی ندارن و 3 تا از این ها رو از دست خریدم نه مغازه دار . خدا رو شکر راضی هم هستم . گارانتی هم بزرگترین کلاهی هست که میشه سر مصرف کننده گذاشت تو ایران.یه کمپانی اونور دنیا داره محصول میزنه همه چی اینجا تحریمه فروش مستقیم و خدمات پس از فروش نداره اینجا بعد یه سری سو استفاده گر میان اینجا یه سری جنس قاچاق وارد شده رو یه برگه میزنن روش خدا تومن بیشتر میکشن روش . گارانتی کجا بود آخه . ما زندگیمون تو این ممکلت کلا گارانتی ابوالفضله بعد شما در مورد گارانتی جنس میگی؟ بعدم جنسی که بخواد همین گارانتی مسخره بشه باید باز بشه و هزارتا بلا ممکنه سرش بیارن همین دوستان . شما الان برو پاساژ علائدین گارانتی رو به معنای واقعی کلمه برات معنا میکنن
مرسی داداش دیروز خریدم رفتبرا من که چن بار امتحان کردم با delet رفت تو.
البته به مشخصاتش زیاد توجه نکردم ولی در اولین فرصت اطلاع می دمخداییش asus کم نذاشته براش با این قیمتش
من خودم زمانی ایسوس داشتم خراب شده شدتش طوری بود که اگر گارانتی نداشت میبایس خاموش بفروشمش (یعنی اوراقش کنم )من تا حالا هرچی خریدم بدون گارانتی بوده و اصلا یکی از شروط خرید یه جنس الکترونیکی برام بی گارانتی بودنشهنه تلویزیونم نه گوشیم نه لپتاپ نه ps4 هیچکدوم گارانتی ندارن و 3 تا از این ها رو از دست خریدم نه مغازه دار . خدا رو شکر راضی هم هستم . گارانتی هم بزرگترین کلاهی هست که میشه سر مصرف کننده گذاشت تو ایران.یه کمپانی اونور دنیا داره محصول میزنه همه چی اینجا تحریمه فروش مستقیم و خدمات پس از فروش نداره اینجا بعد یه سری سو استفاده گر میان اینجا یه سری جنس قاچاق وارد شده رو یه برگه میزنن روش خدا تومن بیشتر میکشن روش . گارانتی کجا بود آخه . ما زندگیمون تو این ممکلت کلا گارانتی ابوالفضله بعد شما در مورد گارانتی جنس میگی؟ بعدم جنسی که بخواد همین گارانتی مسخره بشه باید باز بشه و هزارتا بلا ممکنه سرش بیارن همین دوستان . شما الان برو پاساژ علائدین گارانتی رو به معنای واقعی کلمه برات معنا میکنن
ولی گارنتی مصل روز اول درستش کرد...اینکه بگیم گارنتی بدرد نمیهوره ریاد موافق نیستم!
در ضمن مبارک باشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)