تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما چه کسی شایسته دریافت توپ طلای سال ۲۰۱۴ می باشد؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • لیونل مسی

16 29.09%
  • مانوئل نویر

8 14.55%
  • کریستیانو رونالدو

31 56.36%
صفحه 4 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 80

نام تاپيک: Fifa Ballon d'Or 2014

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

تصحیح می کنم، یک بازی (نه دو بازی) به ضربات پنالتی کشید. در نهایت آرژانتین در دور حذفی 4 بازی کرد، سه بازی به وقت اضافه کشید، فقط دو گل زد و مجددا فقط یک گل دریافت کرد. که بیشتر از هر چیزی آمار دفاعی آرژانتین خیره کننده هست و دفاع تیمی این تیم هست که باعث شده تیم به فینال راه پیدا کنه و توی این دفاع تیمی، در زمانی که حریف صاحب توپ هست، شما هم اقرار می کنید که مسی مشغول به راه رفتن بوده (اسمش رو می گذاریم دستور تاکتیکی)، اما بالاخره نقشی در این دفاع تیمی نداشته. منتها صحبتی که الان من می بینم این هست که مسی با کمکی که به حفظ توپ و حمله آرژانتین کرده (حمله ای که در 450 دقیقه فقط 2 گل به ثمر رسونده و مسی روی یکی از اون دو گل نقش داشته) در دفاع این تیم نقش داشته که به اعتقاد من دلیل قانع کننده ای نیست.

برای مقایسه شما بارسای دوران پپ رو در نظر بگیرید، مسی در اونجا (جایی که بارسا حمله کننده بود) مثل بقیه بازیکنان در پرس تیمی موقع از دست دادن توپ نقش فعالی داشت و میشه از تاثیرگذاریش به حفظ نظم و دفاع تیمی صحبت کرد اما در آرژانتین مسی، بنا به دلائل مختلف، چنین نقشی رو نداشت. بلکه طبق صحبت خودتون در چنین شرایطی در زمین راه می رفت و انرژی خودش رو برای بازی های بعد ذخیره می کرد. که این در طرف مقابل باعث میشه (یا باید بشه) مسئولیت سنگین تری رو در فاز حمله داشته باشه اما در نهایت به عنوان نوک پیکان آرژانتین، در دور حذفی بجز پاس گل مقابل سوئیس، هیچ end product ـی نداشت. از جمله موقعیت مسلم گلزنی که در بازی فینال از دست داد که شما به طرز عجیبی معتقدید نبوغ اتفاق افتاده اما آلمان خوش اقبال بوده!
    میگم که فقط آمار رو به‌شکل دلخواه ارایه میدید.
    شما مدام میگید آرژانتین در ۳ بازی حذفی فقط ۲ گل زده و به همین دلیل نتیجه می‌گیرید با دفاع منسجم بوده که به فینال رسیده. در صورتی که در دو بازی از این ۳ بازی آرژانتین تیم حمله‌کننده بود. در مقابل سوییس ۱۱۸ دقیقه حمله‌ی آرژانتین رو داشتیم، درحالی که سوییس چندلایه دفاع میکرد. در اون بازی مسی بهترین بازیکن آرژانتین بود. چندین شوت به سمت دروازه زد و چندتا از زیباترین دریبل‌های جام رو زد.
    در بازی مقابل بلژیک، آرژانتین با اینکه زود به گل رسید اما باز هم تا دقیقه ۸۰ تیم حمله‌کننده بود. البته نه به اون شدت بازی سوییس ولی باز هم مالکیت بیشتر در زمین حریف داشتن. خود مسی هم بهترین نمایشش نبود و تک به تک دقایق آخرش عملکردش رو بیشتر تحت‌الشعاع قرار داد. به هر حال چیزی که مهمه آرژانتین در این بازی هم دفاع نکرد و تیم برتر بود.
    فقط میمونه بازی با هلند که آرژانتین از اول با احتیاط اومد و مشخص بود که برای ۱۲۰ دقیقه و پنالتی آماده هستن. در همین بازی هم البته هلند باز آنچنان مسلط نبود و بجز اون موقعیت خطرناکی که ماسکرانو نجاتشون داد، آنچنان مشکلی برای آرژانتین پیش نیومد. اتفاقا در همین بازی مسی و بقیه بازیکن‌های هجومی با حفظ توپ در زمین هلند اجازه ندادن هلند تسلط پیدا کنه. در همین بازی روی مسی چندین خطا شد و دریبل‌های مسی باعث شد ۲یا۳ مدافع هلندی کارت زرد بگیرن. یعنی دقیقا همون چیزی که گفتم. مسی نبض حرکت تیمی آرژانتین بود و برای حفظ توپ آرژانتین روی رهبری مسی حساب میکرد.
    ضمن اینکه شما جوری از راه رفتن مسی در زمان‌هایی که آرژانتین توپ نداشت حرف میزنید، انگار آرژانتین کلا ۳۰درصد مالکیت توپ داشته. در دو بازی اول که برتری با آرژانتین بوده. در بازی نیمه‌نهایی هم هلند ۵۳ درصد مالکیت داشته. مقایسه بارسای پپ با آرژانتین هم اشتباهه. وظایف کاملا متفاوت هستن. آرژانتین با دو یا بعضی وقتا سه هافبک جنگنده بازی میکرد که در کنار مدافع‌ها کار توپ‌گیری رو انجام میدادن. بازیکن‌ها در این سیستم مجموعا سیالیت و تحرک کمتری نسبت به سیستم بارسا دارن و اصلا در سیستم آرژانتین توپ‌گیری در یک‌سوم حریف در دستور کار نبود.
    در بازی فینال نبوغ مسی بود. موقعیت اتفاقی هم بود. که گفتم خوشبختانه هیچکدوم گل نشدن. نبوغ مسی در صحنه‌ای بود که با استارت ظریفش در چپ هوملس رو کاملا جا گذاشت و با نویر تک‌به‌تک شد که بواتنگ توپ رو از نزدیک خط دروازه دور کرد. ضمن اینکه در بازی‌ای که آرژانتین زورش به آلمان نمی‌رسید، مسی همچنان با حرکات انفرادی باعث حضور آرژانتین تو یک‌سوم آلمان میشد و چند خطا هم نزدیک جریمه گرفت.

البته این رو به تاکید بگم که من بحثم روی سه بازی قبلِ فیناله که شما صرفا براساس دو عدد تعداد گل و تعداد دقایق نتیجه‌ی دلخواهتون رو ازش می‌گیرید. مگه بجز آلمان دو تیم‌ دیگه‌ی حاضر در نیمه‌نهایی چند گل در سه بازی زدن؟
    هلند دو گل زد و دو بازیش رفت وقت اضافه، هردو هم کشید به پنالتی. برای هلند هم میگید با دفاع منسجم به نیمه‌نهایی رسید؟ میگید روبن نقش چندانی نداشت؟ چرا برای هلند همه یادشونه که مقابل مکزیک و کاستاریکا حمله میکرد ولی برای آرژانتین دو بازی جلوی سوییس و بلژیک میشه صرفا ۲۱۰ دقیقه بازی و فقط ۲گل؟!!!
    برزیل میزبان ۳ گل زد. یک بازیش هم رفت وقت اضافه و پنالتی. آیا برزیل هم با دفاع‌کردن به جمع چهار تیم پایانی رسید؟

همه چیز خیلی واضحه. برای جایزه‌ای که قبل از برگزاری فینال نتایجش مشخص شده‌بود، تنها چند کاندیدا از چهار تیم حاضر در نیمه‌نهایی در نظر گرفته شدن. اگر آلمانی‌ها رو فاکتور بگیریم، هیچ‌کدوم از کاندیداهای دیگه رو نمیشه ادعا کرد عملکردی بهتر از شماره ۱۰ آرژانتین داشتن. اما وقتی همین شماره ۱۰ میشه لیونل مسی، ادعاهای عجیب و غریبی مثل اینکه مسی حتی در بین ۱۰ نفر برتر یا ۵نفر اول هم نبوده مطرح میشه.
    Last edited by romantic; 19-12-2014 at 00:03.

2. 4 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

شما مدام میگید آرژانتین در ۳ بازی حذفی فقط ۲ گل زده و به همین دلیل نتیجه می‌گیرید با دفاع منسجم بوده که به فینال رسیده. در صورتی که در دو بازی از این ۳ بازی آرژانتین تیم حمله‌کننده بود. در مقابل سوییس ۱۱۸ دقیقه حمله‌ی آرژانتین رو داشتیم، درحالی که سوییس چندلایه دفاع میکرد. در اون بازی مسی بهترین بازیکن آرژانتین بود. چندین شوت به سمت دروازه زد و چندتا از زیباترین دریبل‌های جام رو زد.
    در بازی مقابل بلژیک، آرژانتین با اینکه زود به گل رسید اما باز هم تا دقیقه ۸۰ تیم حمله‌کننده بود. البته نه به اون شدت بازی سوییس ولی باز هم مالکیت بیشتر در زمین حریف داشتن. خود مسی هم بهترین نمایشش نبود و تک به تک دقایق آخرش عملکردش رو بیشتر تحت‌الشعاع قرار داد. به هر حال چیزی که مهمه آرژانتین در این بازی هم دفاع نکرد و تیم برتر بود.
    فقط میمونه بازی با هلند که آرژانتین از اول با احتیاط اومد و مشخص بود که برای ۱۲۰ دقیقه و پنالتی آماده هستن. در همین بازی هم البته هلند باز آنچنان مسلط نبود و بجز اون موقعیت خطرناکی که ماسکرانو نجاتشون داد، آنچنان مشکلی برای آرژانتین پیش نیومد. اتفاقا در همین بازی مسی و بقیه بازیکن‌های هجومی با حفظ توپ در زمین هلند اجازه ندادن هلند تسلط پیدا کنه. در همین بازی روی مسی چندین خطا شد و دریبل‌های مسی باعث شد ۲یا۳ مدافع هلندی کارت زرد بگیرن. یعنی دقیقا همون چیزی که گفتم. مسی نبض حرکت تیمی آرژانتین بود و برای حفظ توپ آرژانتین روی رهبری مسی حساب میکرد.
    ضمن اینکه شما جوری از راه رفتن مسی در زمان‌هایی که آرژانتین توپ نداشت حرف میزنید، انگار آرژانتین کلا ۳۰درصد مالکیت توپ داشته. در دو بازی اول که برتری با آرژانتین بوده. در بازی نیمه‌نهایی هم هلند ۵۳ درصد مالکیت داشته. مقایسه بارسای پپ با آرژانتین هم اشتباهه. وظایف کاملا متفاوت هستن. آرژانتین با دو یا بعضی وقتا سه هافبک جنگنده بازی میکرد که در کنار مدافع‌ها کار توپ‌گیری رو انجام میدادن. بازیکن‌ها در این سیستم مجموعا سیالیت و تحرک کمتری نسبت به سیستم بارسا دارن و اصلا در سیستم آرژانتین توپ‌گیری در یک‌سوم حریف در دستور کار نبود.
    در بازی فینال نبوغ مسی بود. موقعیت اتفاقی هم بود. که گفتم خوشبختانه هیچکدوم گل نشدن. نبوغ مسی در صحنه‌ای بود که با استارت ظریفش در چپ هوملس رو کاملا جا گذاشت و با نویر تک‌به‌تک شد که بواتنگ توپ رو از نزدیک خط دروازه دور کرد. ضمن اینکه در بازی‌ای که آرژانتین زورش به آلمان نمی‌رسید، مسی همچنان با حرکات انفرادی باعث حضور آرژانتین تو یک‌سوم آلمان میشد و چند خطا هم نزدیک جریمه گرفت.

البته این رو به تاکید بگم که من بحثم روی سه بازی قبلِ فیناله که شما صرفا براساس دو عدد تعداد گل و تعداد دقایق نتیجه‌ی دلخواهتون رو ازش می‌گیرید. مگه بجز آلمان دو تیم‌ دیگه‌ی حاضر در نیمه‌نهایی چند گل در سه بازی زدن؟
    هلند دو گل زد و دو بازیش رفت وقت اضافه، هردو هم کشید به پنالتی. برای هلند هم میگید با دفاع منسجم به نیمه‌نهایی رسید؟ میگید روبن نقش چندانی نداشت؟ چرا برای هلند همه یادشونه که مقابل مکزیک و کاستاریکا حمله میکرد ولی برای آرژانتین دو بازی جلوی سوییس و بلژیک میشه صرفا ۲۱۰ دقیقه بازی و فقط ۲گل؟!!!
    برزیل میزبان ۳ گل زد. یک بازیش هم رفت وقت اضافه و پنالتی. آیا برزیل هم با دفاع‌کردن به جمع چهار تیم پایانی رسید؟

همه چیز خیلی واضحه. برای جایزه‌ای که قبل از برگزاری فینال نتایجش مشخص شده‌بود، تنها چند کاندیدا از چهار تیم حاضر در نیمه‌نهایی در نظر گرفته شدن. اگر آلمانی‌ها رو فاکتور بگیریم، هیچ‌کدوم از کاندیداهای دیگه رو نمیشه ادعا کرد عملکردی بهتر از شماره ۱۰ آرژانتین داشتن. اما وقتی همین شماره ۱۰ میشه لیونل مسی، ادعاهای عجیب و غریبی مثل اینکه مسی حتی در بین ۱۰ نفر برتر یا ۵نفر اول هم نبوده مطرح میشه.

اینکه شما انقدر دقیق شدید و برای دفاع از عملکرد مسی و به تبع اون بهترین بازیکن جام جهانی شدنش دست به دامن "قشنگ ترین دریبل های جام"!(طبق کدوم معیار؟) یا "چند شوت به سمت دروازه" و امثالهم شدید، دلیلش اینه که مسی بازیکن مورد علاقه شماست.

ولی از نظر اغلب کارشناسها که لزومی برای فاکتور گرفتن آلمانی ها هم نمی بینن، مسی برترین بازیکن جام جهانی نبوده. اغلب اونهایی که زندگی شون و شغلشون مربوط به فوتباله و یا حتی امثال مارادونا، برای اینکه بازیکنی رو "بهترین" بازیکن جام جهانی بدونن به دلایلی بیش از "گرفتن چند خطا نزدیک محوطه جریمه" نیاز دارند.

4. 5 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اینکه شما انقدر دقیق شدید و برای دفاع از عملکرد مسی و به تبع اون بهترین بازیکن جام جهانی شدنش دست به دامن "قشنگ ترین دریبل های جام"!(طبق کدوم معیار؟) یا "چند شوت به سمت دروازه" و امثالهم شدید، دلیلش اینه که مسی بازیکن مورد علاقه شماست.

ولی از نظر اغلب کارشناسها که لزومی برای فاکتور گرفتن آلمانی ها هم نمی بینن، مسی برترین بازیکن جام جهانی نبوده. اغلب اونهایی که زندگی شون و شغلشون مربوط به فوتباله و یا حتی امثال مارادونا، برای اینکه بازیکنی رو "بهترین" بازیکن جام جهانی بدونن به دلایلی بیش از "گرفتن چند خطا نزدیک محوطه جریمه" نیاز دارند.
    سعی میکنید بحثی که تاکیدش روی چیز دیگه ای هست رو با برداشتن چند عبارت از پست من، به شکل بدی تقلیل بدید. مگه بحث زیبایی شناسی هنر مطرحه که از من معیار قشنگی دریبل میخواید. بازی رو یا دیدید یا نه. اگر دیدید میدونید که دریبل بوده و زیبا هم بوده.
    اگر قصد گفتن حرفی رو دارید مستقلا بیان کنید نه اینکه با نقل خارج از محتوای عبارات پست من، دست بالا رو برای خودتون بگیرید.
    ژست نگاه از خارج داشتن به موضوع هم نگیرید. بهترین بازیکن جام از نظر شما هم احتمالا به ترتیب کروس و خامس بودن. همه طرفدار فوتبالیم و طرفداری از بازیکن های مورد علاقه قطعا روی تصمیمات اثر میذاره. اما خودتون هم میدونید که مسی صرفا بخاطر اون نقل های انتخابی شما بهترین بازیکن جام نشد. بهترین بازیکن تیم نایب قهرمان با بیشترین گل زده برای تیمش دلیل خیلی خوبیه که جز نفرات برتر باشه. در جمع پنج نفره مولر، نویر، کروس، مسی و روبن، مسی بصورت فردی چیزی از چهارنفر دیگه کم نداره و اگر همین عملکرد رو هر بازیکن دیگه ای در آرژانتین داشت (مثلا دیماریا) الان همه داشتن از انتخاب به حقش صحبت میکردن.

6. 4 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سعی میکنید بحثی که تاکیدش روی چیز دیگه ای هست رو با برداشتن چند عبارت از پست من، به شکل بدی تقلیل بدید. مگه بحث زیبایی شناسی هنر مطرحه که از من معیار قشنگی دریبل میخواید. بازی رو یا دیدید یا نه. اگر دیدید میدونید که دریبل بوده و زیبا هم بوده.
    اگر قصد گفتن حرفی رو دارید مستقلا بیان کنید نه اینکه با نقل خارج از محتوای عبارات پست من، دست بالا رو برای خودتون بگیرید.
    ژست نگاه از خارج داشتن به موضوع هم نگیرید. بهترین بازیکن جام از نظر شما هم احتمالا به ترتیب کروس و خامس بودن. همه طرفدار فوتبالیم و طرفداری از بازیکن های مورد علاقه قطعا روی تصمیمات اثر میذاره. اما خودتون هم میدونید که مسی صرفا بخاطر اون نقل های انتخابی شما بهترین بازیکن جام نشد. بهترین بازیکن تیم نایب قهرمان با بیشترین گل زده برای تیمش دلیل خیلی خوبیه که جز نفرات برتر باشه. در جمع پنج نفره مولر، نویر، کروس، مسی و روبن، مسی بصورت فردی چیزی از چهارنفر دیگه کم نداره و اگر همین عملکرد رو هر بازیکن دیگه ای در آرژانتین داشت (مثلا دیماریا) الان همه داشتن از انتخاب به حقش صحبت میکردن.
    خیر. این شمایید که بر اساس موقعیت، ملاک ها رو تا حد دریبل زدن تقلیل دادید. اگر مسی ده تا گل زده بود دیگه چند خطا گرفته ملاک نمی شد. الان چون در زمینه گلزنی (مثلا در قیاس با مولر) چیز خاصی برای گفتن نیست، ملاک ها رو به این صورت تقلیل دادید.

قسمت بولد شده نشون دهنده نوع تفکر شماست که بازیکن (تیم) محبوبتون رو فقط در نظر میگیرید و محض اطلاعتون بگم که من چنین تفکری ندارم. البته احتمالا بحثهای تاپیک رئال رو دنبال می کردید که حرف از کروس به میون آوردید. یه نگاه دقیقتر مشخص می کنه که من فقط جهت روشن شدن اینکه علایق شخصی در مورد انتخاب بهترین تاثیر گذار هست، از کروس نام بردم. چیزی که به عقیده من در مورد شما هم اتفاق افتاده و من نمی تونم بهش خرده بگیرم. علاقه هست به هر حال.

قسمت قرمز شده هم چندان دلیل خوبی نیست. هرچند که با زیرکی خاصی کلمه " تیمش" رو در انتها اضافه کردید. بهتر بود در انتها، عدد این "بیشترین" گل زده رو هم ذکر می کردید.

قسمت آبی، مطمئتا جیزی بیشتر از چهارنفر دیگه نداشته. جز اسم مسی.
    Last edited by malkemid; 19-12-2014 at 01:46.

8. 5 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خیر. این شمایید که بر اساس موقعیت، ملاک ها رو تا حد دریبل زدن تقلیل دادید. اگر مسی ده تا گل زده بود دیگه چند خطا گرفته ملاک نمی شد. الان چون در زمینه گلزنی (مثلا در قیاس با مولر) چیز خاصی برای گفتن نیست، ملاک ها رو به این صورت تقلیل دادید.

قسمت بولد شده نشون دهنده نوع تفکر شماست که بازیکن (تیم) محبوبتون رو فقط در نظر میگیرید و محض اطلاعتون بگم که من چنین تفکری ندارم. البته احتمالا بحثهای تاپیک رئال رو دنبال می کردید که حرف از کروس به میون آوردید. یه نگاه دقیقتر مشخص می کنه که من فقط جهت روشن شدن اینکه علایق شخصی در مورد انتخاب بهترین تاثیر گذار هست، از کروس نام بردم. چیزی که به عقیده من در مورد شما هم اتفاق افتاده و من نمی تونم بهش خرده بگیرم. علاقه هست به هر حال.

قسمت قرمز شده هم چندان دلیل خوبی نیست. هرچند که با زیرکی خاصی کلمه " تیمش" رو در انتها اضافه کردید. بهتر بود در انتها، عدد این "بیشترین" گل زده رو هم ذکر می کردید.

قسمت آبی، مطمئتا جیزی بیشتر از چهارنفر دیگه نداشته. جز اسم مسی.
    تقلیل بحث مفهوم دیگه‌ای داره جز آنچه که شما ازش برداشت می‌کنید.
    اینکه من اومدم و خلاصه‌ای از نمایش مسی در فینال رو ارایه دادم و بر طبق اون میخوام نشون بدم تنها بازیکن آرژانتین در فینال بود که میتونست برای آلمان خطرناک باشه (به‌جز موقعیت‌های اتفاقی البته که اون رو هم ذکر کردم)، از نظر شما به این معنیه که من دارم دست و پا می‌زنم تا امتیاز جمع کنم برای مسی.
    این دقیقا یعنی تقلیل بحث؛ یعنی با جداکردن بخش موردنظرتون از بحث و دادن مفهوم دلخواه و از پیش باخته به اون، سعی می‌کنید برنده این جدال خودساخته‌تون باشید.
    من هر دفاعی از عملکرد مسی در مقابل رقبای دیگه کردم مربوط به قبل از بازی فینال و رده‌بندی هست. یعنی تا جایی که برنده انتخاب شده‌بود.
    اگر مسی با همون ملاک و میزانی که بقیه سنجیده میشن، ارزیابی بشه، اونوقت نه آنچنان ناپیوستگی‌ای در عملکردش دیده میشه و نه ضعف و کاستی در برابر دیگر نامزدها داره.
    اگر وزن مسی در عملکرد آرژانتین با وزن دیگر کاندیداها در نمایش تیم‌هاشون مقایسه بشه، اگر برتری نباشه، کمبودی هم نیست.
    فراموش نکنیم تیمی که مسی بهترین بازیکنش بود، یک پای فینال رو برگزار کرد. این فاکتور اونقدر مهم هست که اگر با دید باز بپذیریمش، این انتخاب رو قابل درک میکنه.
    اگر در پایان تورنمنت هرکدوم از ۵نفری که اسم بردم انتخاب میشدن اصلا تعجب نمی‌کردم. همه شایسته‌اش بودن. ولی مطمئنا فقط انتخاب مسی به صِرف اسمشه که این همه جنجال به‌پا میکنه. طوری که انگار کسی انتخاب شده که تیمش در مرحله گروهی حذف شده و خودش هم فقط یک سایه در جام بوده.

10. 4 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اینکه من اومدم و خلاصه‌ای از نمایش مسی در فینال رو ارایه دادم و بر طبق اون میخوام نشون بدم تنها بازیکن آرژانتین در فینال بود که میتونست برای آلمان خطرناک باشه (به‌جز موقعیت‌های اتفاقی البته که اون رو هم ذکر کردم)، از نظر شما به این معنیه که من دارم دست و پا می‌زنم تا امتیاز جمع کنم برای مسی.
    این دقیقا یعنی تقلیل بحث؛ یعنی با جداکردن بخش موردنظرتون از بحث و دادن مفهوم دلخواه و از پیش باخته به اون، سعی می‌کنید برنده این جدال خودساخته‌تون باشید.
    من هر دفاعی از عملکرد مسی در مقابل رقبای دیگه کردم مربوط به قبل از بازی فینال و رده‌بندی هست. یعنی تا جایی که برنده انتخاب شده‌بود.
    اگر مسی با همون ملاک و میزانی که بقیه سنجیده میشن، ارزیابی بشه، اونوقت نه آنچنان ناپیوستگی‌ای در عملکردش دیده میشه و نه ضعف و کاستی در برابر دیگر نامزدها داره.
    اگر وزن مسی در عملکرد آرژانتین با وزن دیگر کاندیداها در نمایش تیم‌هاشون مقایسه بشه، اگر برتری نباشه، کمبودی هم نیست.
    فراموش نکنیم تیمی که مسی بهترین بازیکنش بود، یک پای فینال رو برگزار کرد. این فاکتور اونقدر مهم هست که اگر با دید باز بپذیریمش، این انتخاب رو قابل درک میکنه.
    اگر در پایان تورنمنت هرکدوم از ۵نفری که اسم بردم انتخاب میشدن اصلا تعجب نمی‌کردم. همه شایسته‌اش بودن. ولی مطمئنا فقط انتخاب مسی به صِرف اسمشه که این همه جنجال به‌پا میکنه. طوری که انگار کسی انتخاب شده که تیمش در مرحله گروهی حذف شده و خودش هم فقط یک سایه در جام بوده.
    کاملا مشخصه که این شمایید که با کنایه زدن به حذف تیم پرتغال، مساله رو به صورت شخصی و حالت فن بوی می بینید و این یعنی تقلیل بحث به داستان مسی و رونالدو.
    خلاصه عملکردی که از مسی در فینال ارائه دادید محدود به چند شوت و البته خراب کردن یه تک به تک میشه.
    واقعا جای تعجب داره از شما که میگید مسی در تیمی بوده که یه پای فینال بوده و این رو یه دلیل برای انتخابش می دونید، ولی پیش خودتون نمیگید مثلا مولر هم از مسی بیشتر گل زده هم علاوه بر حضور در فینال، قهرمان هم شده، چرا نباید این عنوان رو بدست میاورده. یا مثلا کروس با دو گل زده و فکر کنم چهار پاس گل و حضور در فینال و قهرمانی و نمایش عالی در بازیها(به گواه ریتینگ) نباید بشه.
    قرار گرفتن مسی بعد از مولر و کروس می تونست عادلانه باشه. ولی نه قبلشون.
    موفق باشید.

12. 5 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

این بحث، دور باطلی هست که تمومی نداره.
    +
    جالبه که بدونین نوئر تو لیگ داخلی به اندازه گل های این فصل مسی در لالیگا، کلین شیت داشته (13 تا در 16 بازی) و 91.2 درصد از ضربه هایی که به سمت دروازش زده شده رو مهار کرده.

14. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

ضمن اینکه شما جوری از راه رفتن مسی در زمان‌هایی که آرژانتین توپ نداشت حرف میزنید، انگار آرژانتین کلا ۳۰درصد مالکیت توپ داشته. در دو بازی اول که برتری با آرژانتین بوده. در بازی نیمه‌نهایی هم هلند ۵۳ درصد مالکیت داشته.
    البته این رو به تاکید بگم که من بحثم روی سه بازی قبلِ فیناله
    آرژانتین بعد از دور گروهی 4 بازی رو انجام داد و هر 4 بازی معیار هستن (نه 3 بازی)، بحث راجع به سطح عملکرد مسی در جام جهانی بوده و اینکه آیا بهترین بازیکن جام بوده یا نبوده، نه اینکه به خاطر رای گیری که قبل از به پایان رسیدن بازی فینال اتفاق می افته، بیایم معیارمون رو به معیار رای گیری کاهش بدیم، این نوع از واکنش شما عملا اقرار به عملکرد ضعیف در بازی فیناله (فارغ از بازی های دیگه که قابل بررسی هست).
    +
    راجع به قسمت های بولد شده: شما اینقدر از مالکیت توپ آرژانتین و تهاجمی بودن صحبت می کنید که انگار آرژانتین مالکیت توپی در حد مالکیت بارسا یا بایرن داشته، نه خیر. برای یادآوری آمار مالکیت توپ آرژانتین رو توی 4 بازی آخر میارم: (آمارها از whoscored هست)

مالکیت توپ آرژانتین مقابل سوئیس: 61 درصد
    مقابل بلژیک: 45 درصد!
    مقابل هلند: 45 درصد!
    مقابل آلمان: 39 درصد!

می بینید که در سه بازی از 4 بازی آخر، آرژانتین مالکیت کمتری نسبت به حریف داشته و طبق صحبت همگان (من جمله خودتون) در مدتی که مالکیت در دست حریف بوده، مسی فعالیت خاصی نداشته و در زمین راه می رفته و مسئولیت دفاع تیمی با بقیه بازیکنان بوده (به همین خاطر در آمار اون زمان داشتیم که مسی در بین بازیکنان 4 تیم پایانی یکی از کمترین دوندگی ها رو داشته).

علاوه بر اینکه صحبت شما راجع به مالکیت آرژانتین صحبت نادرستی بود، باید این رو در نظر بگیرید که از نشانه های ارائه یک دفاع تیمی خوب، به خصوص در شرایطی که حریف مالکیت بیشتری داره (مثل آرژانتین)، کنترل فضاها و اجازه ندادن به حریف به نزدیک شدن به دروازه برای خلق موقعیت هست، بهترین مثال برای رسوندن منظور در این زمینه اتلتیکو هست (که از قضا شبیه به بازی آرژانتین در بازی فینال یا حتی تا حدی نیمه نهایی بود)، اینکه تیم حریف نتونسته موقعیت زیادی خلق کنه دلیل بر بازی تهاجمی آرژانتین نیست، بلکه دلیل بر کنترل بسیار خوب فضاها و بستن اونها توسط آرژانتین هست، بنابراین اگه از دفاع تیمی منجسم آرژانتین میشه، شما نباید دنبال کارهای فردی و مثال های بولد شده مثل تکل ماسکرانو مقابل هلند در لحظات آخر باشید، بلکه عدم خلق موقعیت های زیاد توسط تیم های حریف، بزرگترین گواه بر همین مسئله هست. دفاع تیمی که خودتون اقرار می کنید که مسی به طور مستقیم و در زمان مالکیت حریف، که قسمت بیشتر زمان هر بازی رو شامل میشده، نقشی در اون نداشته.

اما این نداشتن وظایف دفاعی طبیعتا باید مسئولیت دوبرابری رو در فاز تهاجمی برای مسی ایجاد کرده باشه یا به شکل پاس گل یا گل یا بالاخره یک end product، شما می تونید از دریبل ها، خطاها و ... صحبت کنید، که در جای خودشون اهمیت دارن، اما نه در حد و اندازه هایی که نبود مسئولیت دفاعی رو تا حدی جبران کنه که مسی رو به بهترین بازیکن جام ارتقا بده و نه در حد و اندازه هایی که تاثیر مستقیم روی نتیجه گیری آرژانیتن داشته باشه، به هر حال نتیجه کار این هست که به دلائل مختلف در 4 بازی آخر یا بهتر بگیم 5 بازی (چون از لحاظ زمانی معادل 450 دقیقه بوده، به خاطر کشیدن کار به وقت های اضافه در سه بازی)، آرژانتین فقط 2 گل به ثمر رسونده که سهم مسی فقط یک پاس گل بوده. اما در طرف دیگه آرژانتین فقط 1 گل دریافت کرده (اونم در بازی فینال) که یه آمار فوق العاده هست و علت موفقیت آرژانتین در دور حذفی رو باید بیشتر از هر چیزی به اون نسبت داد.

برای مقایسه آمار آرژانتین در دور حذفی با سه تیم دیگه که نقل قولتون رو نیاوردم، مقایسه خیلی ساده هست: آرژانتین بیشترین دقایق رو بازی کرده، اما کمترین گل رو به ثمر رسونده و کمترین گل رو دریافت کرده. فکر می کنم یه میانگین ساده از آمار گل زده و خورده تقسیم بر دقیقه، اختلاف عملکرد آرژانتین با سایر تیم ها رو به وضوح نشون بده.

فکر می کنم شما از معدود افرادی باشید که از نمایش مسی در بازی فینال با لفظ "نبوغ" یاد می کنید و یک صحنه رو تا این حد بزرگ می کنید که به اعتقاد من ریشه در تعصب داره. جدای از موقعیت مسلمی که مسی مثل دو بازیکن دیگه آرژانتین از دست داد، اما بدنامی اون فقط به همون دو بازیکن نسبت داده میشه، فکر می کنم خلاصه بازی مسی در بازی فینال رو میشه در فرستادن ضربه کاشته به سکوها جستجو کرد، موردی که گزارشگر بازی با ترکیب "summed up his game" بهش اشاره کرد و فکر می کنم تصویری باشه که اکثر فوتبال دوستان از اون بازی دارن.

16. 6 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

ما فراموش نکردیم که بازیکنی مثل مولر هم بود که اتفاقا تیمش تو فینال بود و این تیم تونست همون ارژانتین رو که مسی توش بود رو ببره.پس این انتخاب قابل درک نیس

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

11 بازيکن برتر تاريخ فوتبال از نگاه رونالدو

در فهرست 11 بازيکن برتر تاريخ فوتبال دنيا از نگاه رونالدوي برزيلي، نام کريستيانو رونالدو به چشم نمي خورد.

به گزارش "ورزش سه"، با وجود نبودن نام کریس رونالدو در این فهرست، اما لئو مسی از نگاه رونالدوی برزیلی، یکی از 11 مرد برتر همه ادوار فوتبال است. این در حالی است که رونالدو چندی پیش گفته بود که کریس رونالدو باید برنده توپ طلای سال 2014 شود و مسی را شایسته برنده شدن این عنوان ندانسته بود.

11 بازیکن موردنظر رونالدوی برزیلی بدین شرح است :

ایریبار، کافو، بکن بائر، مالدینی، کرایف، زیدان، ژاوی، مارادونا، مسی، دی استفانو، پله

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Brazilian legend Ronaldo picks Maradona, Zidane and Messi in his Dream XI

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •