تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: تفکیک جنسیتی مشاغل؟

راي دهنده
35. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تفکیک جنسیتی برای تمامی مشاغل مخالفم

23 65.71%
  • با تفکیک جنسیتی برای برخی مشاغل موافقم

12 34.29%
صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 44

نام تاپيک: تفکیک جنسیتی مشاغل؟

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

دوست دارم نظر دوستان رو در این مورد بدونم:

اگر شما طرفدار عدالت جنسیتی هستید ------> پس چرا سربازی نمیرید؟ همینجوری دو سال جلو هستید در این کشور و کلی فایده هست ...
    اگر قراره خانمها پابه پای مردها تو همه عرصه های اجتماعی و اقتصادی شریک باشن و اینقدر مصر بر حقوق خود هستند و قدمی پس نمی نهند پس چرا برای سربازی قدم پیش نمی نهند؟
    آیا شما این رو عدالت میدونید؟ 2 سال زمان کمی نیست؟ شما در همون دوسال کلی در زندگی جلو خواهید افتاد هم در عرصه تحصیلی و هم در عرصه شغلی و بقیه عرصه ها!
    اگر می خواهید پا به پای مردها پیش بیایید پس چرا از ب بسم الله شروع نمی کنید؟
    بنا بر دلایلی شما را نمی فرستند و شما هم قطعا پا پیش نمیزارید! پس به همون دلایل مدعی برابری تام و تمام در همه عرصه ها نباشید و اگر واقعا عدالت محور هستید به اندازه همون 2 سال هم که به نفع شما بوده از اعطای پوئن به اقایون (که بنده نمونه ای را در بالا مثال زدم) گلایه نکنید
    پس یا عدالت تمام و کمال اجرا نمیشود؟ یا شما توان رقابت رو ندارید و فاکتور جنسیتی بازدارنده هست؟
    بالاخره به دلیلی شما را از همون ابتدا وارد رقابت نمیکنند

-------------------------------------------------------------------
    البته لطفا از من خرده نگیرید و این فقط یک سوال کنجکاوانه بود و خواستم نظرتون رو بدونم و اینکه شما اینقدر مدعی برابری هستید نظرتون در این زمینه چیه؟

2. 2 کاربر از Masoud-2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

اگر شما طرفدار عدالت جنسیتی هستید ------> پس چرا سربازی نمیرید؟ همینجوری دو سال جلو هستید در این کشور و کلی فایده هست ...
    اگر قراره خانمها پابه پای مردها تو همه عرصه های اجتماعی و اقتصادی شریک باشن و اینقدر مصر بر حقوق خود هستند و قدمی پس نمی نهند پس چرا برای سربازی قدم پیش نمی نهند؟

آیا شما این رو عدالت میدونید؟ 2 سال زمان کمی نیست؟ شما در همون دوسال کلی در زندگی جلو خواهید افتاد هم در عرصه تحصیلی و هم در عرصه شغلی و بقیه عرصه ها!
    بنا بر دلایلی شما را نمی فرستند و شما هم قطعا پا پیش نمیزارید! پس به همون دلایل مدعی برابری تام و تمام در همه عرصه ها نباشید و اگر واقعا عدالت محور هستید به اندازه همون 2 سال هم که به نفع شما بوده از اعطای پوئن به اقایون (که بنده نمونه ای را در بالا مثال زدم) گلایه نکنید
    پس یا عدالت تمام و کمال اجرا نمیشود؟ یا شما توان رقابت رو ندارید و فاکتور جنسیتی بازدارنده هست؟

البته لطفا از من خرده نگیرید و این فقط یک سوال کنجکاوانه بود و خواستم نظرتون رو بدونم و اینکه شما اینقدر مدعی برابری هستید نظرتون در این زمینه چیه؟
    چرا فکر میکنید خانمها (البته نه همه) حتما از سربازی بدشون میاد؟
    من شخصا اگر امکانش بود مایل به رفتن به سربازی بودم (یکی از دوستان این انجمن هم در جریان هست قبلا در موردش صحبت کرده بودم)

4. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه metalhead_forever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر من هم برابری کامل بین آقایان و خانم ها در گزینش فرصت شغلی ضروری است. خود شخص بر اساس توانایی ها و قابلیت هایش میتواند تصمیم بگیرد که برای فلان شغل مناسب هست یا نه...
    این که یک عده فکر کنند صـــــلاح همه را میدانند و صرفا" بر اساس مطالعات قبلی یا بررسی آماری محدود که خانم ها از شغل x استقبال نکرده اند بیایند و این نظریه را به همه خانم ها تعمیم دهند و استخدام خانم ها را در این شغل ممــــنوع اعلام کنند درست نیست. زیرا در بدبینانه ترین شرایط نیز همیشه استثنا وجود دارد. (البته در ایران شغل هایی که خانم ها کمتر استخدام نمیشوند یا استخدام نمیشوند شغل هایی نیستند که به شرایط استثنایی نیاز داشته باشند.)
    از طرف دیگر متاسفانه اقایان نوعی برتری ذاتی در خود احساس میکنند که گویی فقط آن ها برای کار کردن آفریده شده اند و خانم ها در شغل اگر همکار آنها باشند باید مطیع آن ها باشند و... ترکیب این فرضیه با مقداری خشونت نتیجه اش می شود اتفاق تاسف باری که در بیمارستان رجایی افتاد:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    از این دست موارد کم نداریم (در لینک بالا نیز اشاره شده است) اما موردی که در بیشتر آن ها به چشم میخورد حمله آقا به خانم هست چون که خانم ها در این زمینه بی دفاع تر هستند...... و گرنه آقایان باز هم به صورت ذاتی در چنین شرایطی به مقابله به مثل میپردازند.

خوب منم که مخالف این هستم که باید سربازی اجباری وجود داشته باشه (البته معاف شدم) ولی خوب اگر فکر میکنید خانم ها یه جوری از این که آقایون میرن سربازی اجباری خوششون میاد و لذت میبرن از این که خانم هستن و مجبور نیستن خدمت عمومی بگذرونن ولی آقایون باید سختی بکشن، سخت در اشتباهید و بهتره تفکرتون رو عوض کنید. کار اجباری هم مورد برعکس مشکل در استخدام در بعضی مشاغل هست... قطعا" کسی که تبعیض جنسیتی رو برای استخدام قبول نداره در مورد کار اجباری هم همین نظر رو داره... کار اجباری خودش یه موضوع دیگه هست که جداگانه باید بحث بشه
    Last edited by metalhead_forever; 28-01-2015 at 20:57.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

اولا دخترا دارن نظرشون واضح بیان میکنن ک فکنم شما دوست نداری بخونی

یه جور صحبت میکنی انگار زنان و مردان تو ایران از نظر حقوق در یه سطح هستن و فقط مونده حق ضایع شده پسران تو سربازی که باید از حلقوم دخترا بیرون کشیده بشه!!! یه چیزی بگو ادم خنده اش نگیره

نه جناب شما اگر اعتراضی به سربازی داری برو به کسی اعتراض کن که اعتقاداتش نمیذاره دختر بره سربازی! و سربازی رفتن دخترا رو ممنوع کرده! انگار حالا سربازی برای دختران آزاده و دخترا دارن حق پسرا رو میخورن که سربازی نمیرن کجا زندگی میکنی شما ؟ تنها حق پایمال شده ات تو این مملکت فککنم همین حق سربازی نرفتن بوده میخوای حقوق پایمال شده دخترا و زن ها رو تو ایران برات بشمارم ؟ ببینی اگر بخوان اعتراض کنن و پوئن بگیرن شما دیگه باید خیلی از آزادی هات رو محدود کنی؟! و فکر نکنم به همین راحتی بتونی بیای حرف از عدالت بزنی

در ضمن هر وقت تمام حقوق پایمال شده زنان تو ایران بهشون برگشت و نه تو کار نه تو حقوق مالی و اجتماعی و خانوادگی وسیاسی و ... حقشون پایمال نشد و کاملا برابر با مردان شدن اون موقع می تونی حرف از عدالت بزنی اگر قراره پوئن اضافه به کسی تعلق بگیره به دخترا و زن ها باید تعلق بگیره تواین مملکت مرد سالار که حتی تو دنیای مجازیش هم زن ستیزی مشهوده!

7. 5 کاربر از titan.ity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

هیچ جای ایران بهره کشی از زنان ایرانی رو با یک فرمول عالی مطرح نکردن.
    اتفاقا برعکس تاکید میشه که در شان زن ها نیست که کار سنگین با حقوق بسیار پایین انجام بدن، چیزی که تو غرب به اسم آزادی از زن ها بهره کشی میکنن.
    تو کشور ما هم از این اتفاقات زیاد میوفته، اما پشتش دقیقا کسایی هستن که فکر میکنن آزادی یعنی برابری !!

هیات علمی شدن دانشگاه بسته به رشته هاش خانم زیاد داریم، مثلا تو رشته های انسانی یا حتی معماری و داروسازی و مدیریت و...
    ولی مسلم هست تو مهندسی به مشکل بخورن.
    مخصوصا رشته هایی که کارگاه زیاد داره و کار عملی باید انجام بشه.
    اولا کار سنگین با حقوق کم هیچ ربطی به کلماتی چون آزادی و بهره کشی و خصوصا غرب نداره . اتفاقا توی فرهنگ شرق سالهای سال زنها توی خونه ها زندانی شدن و استعداشون صرف بچه داری و کهنه شوری و خونه داری شده . به نظر من این بیشتر به بهره کشی شباهت داره .
    با جملات و عبارات و کلمات ، خیلی خوب میشه عوام فریبی کرد و چاپید . سالهای ساله که این اتفاق داره میفته .

چیزی که فرمودید توی ایران تاکید میشه ، صرفا شعار قشنگ و گول زننده هست و چیزی که در عمل داریم میبینیم دقیقا عکس اینه . فقط بحث کار هم نیست . از همه نظر حقوق زنان به علل واهی داره پایمال میشه .

توی همین ایران عزیزمون هم در مشاغلی که به فرموده خودتون در شان زن هست ، داره حقشون پایمال میشه . توی همون کارهایی مثل پرستاری و تدریس و حسابداری .
    خیلی ها رو میشناسم که 7 صبح میرن و 8 شب میان واسه ماهی 800 تومن . خیلی هاشون بیمه نیستن .
    خاله خود من یه منشی ساده ست توی شرکت نیمه دولتی . دقیقا 7 صبح میره 8 شب میاد . بعضی اوقات حتی جمعه ها هم باید بره . توی کشور ما که اصولا نظارت بر امور مختلف و پاسخگویی مسئولین بیشتر به شوخی شباهت داره و یه جورایی اوضاع مثل جنگل شده ، سو استفاده از زنان در همه امور ، چه جسمی و چه جنسی و چه روحی روانی به حد اعلای خودش رسیده .

دوست عزیز ، آزادی دقیقا یعنی برابری . اگه اینجور نباشه دیگه اسمش آزادی نیست . اسمش میشه " من میدونم چی واسه زنها بهتره " .
    ضمنا من توی رشته مهندسی صنایع درس خوندم که حدود 15 سال توی دانشگاه آزاد دچار تفکیک جنسیتی بود . چیز خاصی نبود توش که بگم زنها نمیتونستن از پسش بر بیان .
    بیل و کلنگ که نمیزدیم . با اژدها و غول هم نمی جنگیدیم .
    چند واحد کارگاه تراش و جوش که قدرت رستم نمیخواد .
    اینکه الان توی اون رشته ها هیات علمی زن کم داریم ربطی به زن بودنشون نداره . مربوط به همون عقاید کهنه ای هستش که معتقدن زن باید توی خونه بمونه .
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    به نظر من تفکیک جنسیتی در هر شکلی و به هر عنوانی ، کاملا ناعادلانه هستش . اگه کسی از پس کاری خاص برنیاد ، خب انجامش نمیده . دلیلی برای تفکیک نیست .
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اگه توی این مملکت مرد ها رو توی چاه میندازن ، دلیل نمیشه که زن ها هم توش بیفتند .
    (سربازی = مزخرفترین و بی فایده ترین کار روی کره زمین)
    Last edited by PLAΨMID; 29-01-2015 at 14:55.

9. 6 کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

اگه توی این مملکت مرد ها رو توی چاه میندازن ، دلیل نمیشه که زن ها هم توش بیفتند .
    (سربازی = مزخرفترین و بی فایده ترین کار روی کره زمین)
    پس باید شاهد و نظاره گر خنده ها و تمسخرهای زن ها از دهانه چاه باشیم!
    پس چند راه داریم 1 -منتظر بمونیم زمان بگذره و همچنان بگذره تا یک روزی اونا رو هم بندازن توی چاه بعد حسابی از شرمندگیشون در بیایم2-وقتی این دوره رو گذروندیم با هر مشقتی و از چاه بیرون زدیم جای دیگه تلافی کنیم3-کلا منش زن ذلیلی رو چراغ راه زندگی خود قرار بدیم4-شاید یک فرجی بشه اونا رو نمیندازن مارو هم نندازن که البته بعید به نظر میرسه و گزینه دور از دسترسیه
    Last edited by Masoud-2014; 29-01-2015 at 17:50.

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

پس باید شاهد و نظاره گر خنده ها و تمسخرهای زن ها از دهانه چاه باشیم!
    پس چند راه داریم 1 -منتظر بمونیم زمان بگذره و همچنان بگذره تا یک روزی اونا رو هم بندازن توی چاه بعد حسابی از شرمندگیشون در بیایم2-وقتی این دوره رو گذروندیم با هر مشقتی و از چاه بیرون زدیم جای دیگه تلافی کنیم3-کلا منش زن ذلیلی رو چراغ راه زندگی خود قرار بدیم4-شاید یک فرجی بشه اونا رو نمیندازن مارو هم نندازن که البته بعید به نظر میرسه و گزینه دور از دسترسیه
    وقتی کسی با مشکلی رو به رو هست بهتره به فکر حل مشکل خودش باشه نه اینکه بگه چرا من این مشکل رو دارم دست بقیه رو هم بگیره گرفتار کنه!
    مثل این میمونه یکی ایدز بگیره بعد راه بیفته سوزن بزنه به بقیه اونا هم بگیرن بگه که اره چرا من دارم بقیه ندارن!!!

12. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

وقتی کسی با مشکلی رو به رو هست بهتره به فکر حل مشکل خودش باشه نه اینکه بگه چرا من این مشکل رو دارم دست بقیه رو هم بگیره گرفتار کنه!
    مثل این میمونه یکی ایدز بگیره بعد راه بیفته سوزن بزنه به بقیه اونا هم بگیرن بگه که اره چرا من دارم بقیه ندارن!!!
    شما سربازی رو با ایدز مقایسه نکن ، سربازی زوریه ولی ایدز میشه یک کارایی کرد و دست خودته
    وقتی چیزی زوری باشه و راه برون رفتش کم باشه و پای بی عدالتی میاد وسط قضیه فرق میکنه و باید فریادی زد

آخر فروم باز officer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران - گیلان

پيش فرض

سلام

این سوال کنجکاوانه شما مشکلاتی داره، یکی اینکه سربازی و اجبارش یرای پسران بحثی حکومتی است، اگر شما اعتقاد دارید عدالت در اختیاری بودن سربازی است پس
    باید همونطور که خانم ها برای برابری با مردان تلاش میکنند، برای این مسائله تلاش کنید.
    این که شما در منجلابی که ازش راضی نیستید به اجبار گیر کردید دلیل نمیشه که سایرین هم مجبور باشن برای برابری با شما در اون منجلاب وارد بشن.

نهایتا اینکه: سربازی اجباری عادلانه نیست، یعنی اصولا غلط هست، بنابراین سربازی رفتن اجباری خانم ها هم در مسائله عدالت خواهی اون ها نمیگـُـنجه و قابل قیاس نیست.
    عدالت اجتماعی و برابری حقوق زن و مرد در واقع یعنی: زن و مرد از حق انتخاب یکسانی برخوردار باشند و قوانین در قبال هر دو به مساوات اجرا بشه ودر جامعه فرصت های برابری براشون فراهم باشه.
    مـِن جمله سربازی اختیاری!

15. این کاربر از officer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز officer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران - گیلان

پيش فرض

اوه تا فراموش نکردم در نظر بگیرید:

اگر شما به اجبار میرید سربازی، خیلی از خانم ها هم به اجبار در رشته های دانشگاهی که علاقه ای بهش ندارند 4 سال تحصیل میکنند چون فاکتور جنسیتی مطرح هست.
    در نظر بگیرید در مشاغل مورد علاقشون قادر به فعالیت نیستند.
    دستمزد پایینتری نسبت با آقایان بابت کار مشابه دریافت میکنند.
    در جرائم مرتبط با تجاوز و مسائل مشابه به اندازه موارد یکسان در آقایان، قربانی در نظر گرفته نمیشن.
    بسیاری از قوانین موجود در قبال خانم ها اجرا نمیشه یا مهم تلقی نمیشن.

و خیلی مسائل دیگه که به نحوی زیر مجموعه همین مسائل هستند.
    فراموش نکنیم که همسر، مادر، خواهر و اقوام خودمون از بانوان جامعه ای هستند که در اون زندگی میکنیم.

17. 3 کاربر از officer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •